- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
Ενεργοποίηση νέου μέλους
Επειδη υπάρχει πρόβλημα στην αποστολή email ενεργοποίησης νέου μέλους στείλτε Viber μήνυμα στο 6945100102 με το όνομα χρήστη που θέλετε ενεργοποίηση.
Επιλογή Λέβητα Ξύλου
- JoGreek
- Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
Αρχιζοντας θα ηθελα να αναφερω οτι ενδιαφερομαι για αγορα λεβητα ξυλου με max κοστος 1500euro
Εχω κανει μια ερευνα για αξιοπιστες μαρκες διαβαζοντας τα δικα σας σχολια και προτασεις στο forum εδω και πολυ καιρο αλλα το γεγονος ειναι οτι δεν εχω ιδιαιτερες γνωσεις πανω στο θεμα λεβητα και θα ηθελα την καθοδηγηση σας προς επιλογη ενος λεβητα που θα ανταποκρινεται αξιοπρεπως στα δικα μου δεδομενα
Ο χωρος μου ειναι 130μ2(3οροφη μεζονετα) με σχετικα καλη μονωση και το ερωτημα μου ανταποκρινεται στα εξης:
1)αξιοπιστος λεβητας-προτασεις
2)καλυψη χωρου αρα ποσα Kw λεβητα χρειαζομαι
3)ολα τα <<καλουδια>>που θα χρειαστουν για να εχω μια καλη αποδοση,λιγοτερη καταναλωση π.χ δοχειο αδρανειας ή οτι αλλο χρειαζετε...οι ειδικοι γνωριζουν

Ευχαριστω εκ των προτερων... πιστευω πως η γνωμη σας θα με βοηθησει να κανω μια καλυτερη επιλογη
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- okalamaris
-
- Αποσυνδεμένος
- Έχε θάρρος...
Πες μας, έχει γίνει κάποια μελέτη στο σπίτι..? Ποιας χρονιάς είναι η κατασκευή..?
Τι σώματα έχει...? Δώσε λίγες περισσότερες πληροφορίες για να σου απαντήσουν
πιο άμμεσα και με λιγότερες ερωτήσεις. Ρίξε μια ματιά και στα υπόλοιπα θέματα,
θα σε βοηθήσουν να σχηματίσεις τη δική σου άποψη... Εδώ θα βρεις πολλά και
ενδιαφέρον θέματα... Καλή αρχή...!!!

- JoGreek
- Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
σημειωση:ενα φιλος μου ανεφερε για λεβητα westcal...υπαρχουν γνωμες???
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 21
- Grecu_
-
- Αποσυνδεμένος
- Μεγαλο πνευμα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 118
Από ελληνικούς μπορείς να δεις και Μαβιλ , Θερμοσταλ , Κοmbi , Σαμαρα . Στον Kombi μπορείς αργότερα να βάλεις και σύστημα τροφοδοσίας για βιομάζα, πιθανότατα και στους άλλους τρεις.
Από άποψη μεγέθους, πρέπει να δεις τη μελέτη του σπιτιού (για τις απώλειες δεν παίζει ρολο ο τύπος του λέβητα) κι από εκεί και πέρα βλέπουμε.
- okalamaris
-
- Αποσυνδεμένος
- Έχε θάρρος...
JoGreek έγραψε: δεν εχει γινει καποια μελετη για χρηση λεβητα ξυλου...
Άσχετα με το καύσιμο που χρησιμοποιείς, η μελέτη θα δείξει τις ανάγκες του σπιτιού σου
σε Kcal/Kw...... Τι καύσιμο χρησιμοποιείς τώρα, με ποιο γνώμονα μπήκαν τα σώματα που
έχεις τώρα...? Θέλω να πω πως για κατασκευή του '10 σίγουρα ο μηχανικός θα έχει κάνει
κάποια μελέτη... Αν καις πετρέλαιο, πόσο έκαψες πέρυσι και με τι θερμοκρασίες χώρου.?
Μπορεί να γίνομαι κουραστικός αλλά θα επακολουθήσουν κι' άλλες ερωτήσεις.... Βαίβαια
θα ήταν επιπόλαιο να σου προτείνουμε λέβητες,,, μη γνωρίζοντας τις ανάγκες του σπιτιού
σου.

JoGreek έγραψε: Η παρακληση μου εχει να κανει με αγορα αξιοπιστου λεβητα παρολο που εχουν διατυπωθει πολλες γνωμες
Οι κατασκυαστές που σου έχειγράψει ο #Grecu_ είναι αξιόπιστοι και ελληνικοί...