- Ληφθείσες Ευχαριστίες 19
Ενεργοποίηση νέου μέλους
Επειδη υπάρχει πρόβλημα στην αποστολή email ενεργοποίησης νέου μέλους στείλτε Viber μήνυμα στο 6945100102 με το όνομα χρήστη που θέλετε ενεργοποίηση.
Λέβητας Termodinamik Τουρκίας
- sakic
- Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- vag1234
- Αποσυνδεμένος
- Συντονιστής
- info@mixanologos-karystos.gr
Ομορφάντρα μου ΔΕΝ πειράζει, που πήρες τόσο ακριβό μηχάνημα, τώρα παρακάλα μην ακριβύνει και αλλό το καυσιμό σου!!!
Θέλουμε φθηνό Ελληνικό & ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ PELLET!!!!!!!!!...[IMG][/IMG][IMG]...[/IMG]
...
- kakos
- Αποσυνδεμένος
- kostas.kalfas.71@gmail.com
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 76
ΚΑΒΑΛΑ - ΚΩΣΤΑΣ
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
θα μαθουμε την γλωσσα τους, ασε που ειναι και τις μοδας τωρα !!!
Το ζητας το τσιπας !!
- vag1234
- Αποσυνδεμένος
- Συντονιστής
- info@mixanologos-karystos.gr
kakos έγραψε: Τούρκικα προϊόντα......... εγώ δεν θα αγόραζα με τίποτα. Ας είμαστε και λιγάκι ρατσιστές δεν πειράζει. Αυτοί πίστεψέ με είναι περισσότερο απο εμάς. Προτιμώ να δώσω τα λεφτά μου σε άλλη χώρα αν όχι στην Ελλάδα παρά στην Τούρκικη οικονομία. Για σκεφτείτε το και λόγο έτσι βρε παιδιά
Ούτε εγώ θέλω να τα δίνω στους τούρκους αλλά θα αναγκαστεί ο κόσμος να το κάνει για να ζεσταθεί οικονομικά. Δεν είναι δυνατόν ο λέβητας πέλλετ-ξύλου (μετά από έρευνα που έκανα) atmos D30P να κοστίζει λιανική στην τσεχία 2200 € + 300€ μεταφορικά και στην ελλάδα 5500€.
www.velivasakis-energy.gr/index.php?disp....view&product_id=323
Δεν ισχύει βέβαια για όλα τα μηχανήματα ούτε για όλους τους εμπόρους, αλλά για κάτι αυστριακά-τσέχικα και καλά αυτοκαθαριζόμενα που ψήνουν και καφέ ισχύει..
Τα λέγαμε και προχθές για τους Έλληνες λεβητοποιούς. Πιστεύει κανείς ότι Π.Χ. ο mavil είναι πιο αξιόπιστος από τον τούρκικο αλλά είναι πιο ακριβός και ας κατασκευάζεται στην ελλάδα. Προσωπικά δεν το πιστεύω.
Ομορφάντρα μου ΔΕΝ πειράζει, που πήρες τόσο ακριβό μηχάνημα, τώρα παρακάλα μην ακριβύνει και αλλό το καυσιμό σου!!!
Θέλουμε φθηνό Ελληνικό & ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ PELLET!!!!!!!!!...[IMG][/IMG][IMG]...[/IMG]
...
- sakic
- Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 19
Φαίνεται πως δεν εχει εμπειρια καποιο μελος απο τους συγκεκριμενους λεβητες για να μας διαφωτισει για τη λειτουργια του