Ενεργοποίηση νέου μέλους

Επειδη υπάρχει πρόβλημα στην αποστολή email ενεργοποίησης νέου μέλους στείλτε Viber μήνυμα στο 6945100102 με το όνομα χρήστη που θέλετε ενεργοποίηση.

Λέβητας Termodinamik Τουρκίας

Περισσότερα
2 Εβδομάδες 3 Ημέρες πριν #185602 από pXGL
Απαντήθηκε από pXGL στο θέμα Λέβητας Termodinamik Τουρκίας
Είμαι από Αττική και το υλικό αυτό μας έρχεται τα τελευταία χρόνια στα 300 με 330 ευρώ και μπορεί να φτάσει και τα 350 σε κάποιες περιπτώσεις. Όντως είναι πολύ καλό και καθαρό προϊόν σε σχέση με τα τσόφλια τα οποία και αυτά έχω χρησιμοποιήσει παλαιότερα είναι καλά αλλά το κουκούτσι της ελιάς νομίζω είναι καλύτερο, τα τσόφλια έχουν λίγο πρόβλημα στην αποθήκευση διότι πιάνουν μαμούνι και νομίζω τα κάνει σκόνη και πέφτει η απόδοση. Αυτό έχει το λάδι μέσα και δεν αλλοιώνεται εύκολα ενώ δεν χάνει εύκολα την απόδοση του. Εξάλλου τα τσόφλια μας έρχονται λίγο πιο ακριβά ή το ίδιο οπότε μετά από πολλές δοκιμές νομίζω το κουκούτσι είναι καλύτερο και για εμάς εδώ συμφέρει περισσότερο. Τώρα όποιος έχει τα τσόφλια δίπλα του και σε καλή τιμή συμφέρει.
Εσύ σε τι τιμή τα βρίσκεις και σε ποια περιοχή;
Για την εστία εάν γνωρίζεις κάποιον που να ασχολείται πες μου γιατί μ ενδιαφέρει. Πάντως  κάποιος που είχε φτιάξει την ίδια σε μηχανουργείο του στοίχισε πάνω από 500 ευρώ αλλά εγώ θέλω να φτιάξω και να προσαρμόσω την στρογγυλή οπότε καταλαβαίνεις έχει περισσότερη δουλίτσα.
Το κλαπέτο του μοτέρ του αέρα είναι αυτόματο ανοίγει με την έναρξη του ανεμιστήρα και κλείνει μόλις κλείσει λες να το σταθεροποιήσω ανοικτό;

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
2 Εβδομάδες 3 Ημέρες πριν #185604 από Tzim3d
Απαντήθηκε από Tzim3d στο θέμα Λέβητας Termodinamik Τουρκίας
Αν είσαι από Αττική είχα μιλήσει με τη θερμα Μανδυλαρας και μου είχε πει ότι μπορεί να μου φτιάξει εστία για τον ίδιο λέβητα σαν και το δικό σου μετά άλλη μια λύση είναι να τους πάρεις έναν προς έναν τηλ γιατί ο καθένας ζητάει ότι θέλει.....Τα 500 είναι πολλά από τι στιγμή που υπάρχουν κατασκευαστές που πουλάνε κοχλια μοτερ εστία και σιλο κοντά στο 1000ρικο.Μπορω να πάρω και τον δικό μου να τον ρωτήσω και να σου γράψω.......Όσο για το υλικό σε αυτή τι τιμή αδερφέ πας για πετρέλαιο με κλειστά τα μάτια.Το κουκουτσι που έχεις το πλήρωσα τελευταία φορά 180 ευρώ και μου φάνηκε πανάκριβο το τσοφλι το πήρα 200 ευρώ μαζί με μεταφορικά σακιασμενο έτοιμο τελειωμένο στην Κόρινθο και φαντάσου ήρθε από Μακεδονία και ναι έχω δουλέψει πολύ κουκουτσι αλλά βλέπω ότι το τσοφλι τριμμένο σε κοκους είναι πολύ πιο δυνατό ο λέβητας ανεβάζει για πλάκα και πιο οικονομικό φαντάσου η αποθήκευση που έχω κάνει είναι χάλια μου έχει πάρει υγρασία το υλικό και πάει τρένο δηλαδή στεγνό μιλάμε για πύραυλο.......Σκόνη δεν έχει καθόλου απλά έχω πιο συχνά διαστήματα καθαρισμου λόγο υγρασίας που φταίω εγώ αλλά και πάλι το δουλεύει άψογα....Η τελευταία λύση που νομίζω θα πετύχει είναι να βγάλεις τη δικιά σου και περιμετρικά να κολλήσεις λαμακια έτσι ώστε η εστία σου να πλατιασει δηλαδή το υλικό να ξεπερνάει το γουβακι της εστίας και η καύση να γίνετε πιο ψηλά με πιο πολύ υλικό και ο αέρας να μην έχει τη δύναμη να το σηκώσει......
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "_QQ_"Σε Ευχαριστώ"_QQ_": pXGL

Περισσότερα
2 Εβδομάδες 3 Ημέρες πριν #185605 από pXGL
Απαντήθηκε από pXGL στο θέμα Λέβητας Termodinamik Τουρκίας
Είναι πολύ ενδιαφέρουσες οι πληροφορίες σου φίλε μου και σ΄' ευχαριστώ. Εάν θέλεις να ανταλλάξουμε τηλέφωνα να μιλήσουμε από την στιγμή που έχεις την εμπειρία στο καύσιμο αυτό μήπως βρούμε καμιά άκρη.
Το τηλ. μου είναι 6972407369 στείλε μου μήνυμα ή κάνε μια αναπάντητη να σε πάρω.

Πάντως δεν γνωρίζω πότε και από που αλλά αυτές οι τιμές με μεταφορά στην Αττική δεν υπάρχουν τα τελευταία 3 χρόνια από Μεσσηνία τουλάχιστον. Ειδικά από Μακεδονία σακκιασμένο και παραδομένο όπως λές είναι πολύ καλά. Βέβαια γιατί ποσότητες μιλάμε... για ποια εποχή Γι' αυτό εάν θέλεις θα χαρώ να μιλήσουμε.

Ευχαριστώ. 

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.701 δευτερόλεπτα