Ενεργοποίηση νέου μέλους

Επειδη υπάρχει πρόβλημα στην αποστολή email ενεργοποίησης νέου μέλους στείλτε Viber μήνυμα στο 6945100102 με το όνομα χρήστη που θέλετε ενεργοποίηση. Προσοχή!!! το τηλεφωνο δεν δίνεται για τηλεφωνικές κλήσεις παρά μόνο για μηνύματα στο viber.

Λέβητας Termodinamik Τουρκίας

Περισσότερα
3 Χρόνια 5 Μήνες πριν #179908 από pXGL
Απαντήθηκε από pXGL στο θέμα Λέβητας Termodinamik Τουρκίας
Κάθε πλακέτα, κοντρολερ ή πίνακας ελέγχου έχουν το δικό του αισθητήριο που είναι συμβατό. Οπότε, από την αντιπροσωπεία ή σε ηλεκτρονικό για να δει ποιο είναι συμβατό.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
3 Χρόνια 4 Μήνες πριν #180024 από jester7
Απαντήθηκε από jester7 στο θέμα Λέβητας Termodinamik Τουρκίας
καλησπέρα.εδω και λίγο διάστημα ο λέβητας κάθε 1-2μερες μου πετάει ένα σφάλμα "καυσιμα δεν επαρκουν" ενώ το σιλό είναι γεμάτο.σβηνω-αναβω τον πίνακα και μετά είναι κομπλέ.αυτη την περίοδο καίω κουκούτσι πυρηνοξυλο.μηπως έχει τύχει σε κανέναν?

Περισσότερα
1 Χρόνος 7 Μήνες πριν - 1 Χρόνος 7 Μήνες πριν #185594 από pXGL
  Γνωρίζει κανείς γιατί με το κουκούτσι της ελιάς πετάει τόσο υλικό ως σπινθήρα. Εχούν γίνει όλες οι πιθανές δοκιμές σε αέρα και τροφοδοσία αλλά κάνει αυτόν τον χαμό.
Last edit: 1 Χρόνος 7 Μήνες πριν by pXGL.

Περισσότερα
1 Χρόνος 7 Μήνες πριν #185598 από Tzim3d
Απαντήθηκε από Tzim3d στο θέμα Λέβητας Termodinamik Τουρκίας
Θα ήθελα αν μπορείς να ανεβάσεις μια φωτογραφία του υλικού.Λογικα δεν βοηθάει ο σχεδιασμός της εστίας του λέβητα το έχω συναντήσει και αλλού.Αν ήταν λίγο πιο χοντρό σπασμένο θα πήγαινε κάπως καλύτερα θα προτεινα ως λύση να το ανακατεβεις με λίγο πυρηνοξυλο 70 κουκουτσι 30 πυρηνοξυλο μήπως στρώσει.....

Περισσότερα
1 Χρόνος 7 Μήνες πριν #185599 από pXGL
Καλημέρα και Καλή εβδομάδα!Αυτό μου είχε πει και ένας φίλος παλαιότερα αλλά είπα μήπως υπάρχει κάποια λύση. Αυτό με την ανάμειξη είναι λίγο δύσκολο να το κάνω τώρα αν και για λίγο το είχα δοκιμάσει και δεν βελτιώθηκε.  Το θέμα είναι ότι αυτοί οι σπινθήρες που σιγοκαίγονται μόλις σβήσει δημιουργούν υγρασία και πίσα στον χώρο καύσης σε συνδιασμό βέβαια και με άλλους παράγοντες σίγουρα.  Αυτό είναι το πρόβλημα περισσότερο παρά η ποσότητα του υλικού που χάνεται. Έλεγα μήπως αλλάξω κάτι κατασκευαστικό...ρώτησα  να αλλάξω την εστία και να βάλω την στρογγυλή που το βγάζει τώρα μήπως είναι καλύτερα αλλά δεν μπόρεσα να βρώ άκρη με κάποιον που να γνωρίζει εάν κάνει. Σε email οι τούρκοι είπαν ότι δεν κάνει αλλά δεν νομίζω ότι κατάλαβαν τι ακριβώς εννούσα και ποιο μηχάνημα έχω.Εάν κάτι πέσει στην αντίληψη σου ας βοηθήσει κανείς από εδώ.Ευχαριστώ.Το υλικό το έχω ανεβάσει πιο παλιά, είναι αυτό το καφέ που είναι σαν φακί.  

Περισσότερα
1 Χρόνος 7 Μήνες πριν #185600 από Tzim3d
Απαντήθηκε από Tzim3d στο θέμα Λέβητας Termodinamik Τουρκίας
Δεν ξέρω την περιοχή σου αλλά αν απευθυνθείς σε κάποιο Έλληνα κατασκευαστή για κατασκευή εστίας από πυραντοχο υλικό θα στην φτιάξει η έστω σε ένα μηχανουργείο.Το είχα ζητήσει για παρόμοιο λέβητα και μου είχαν πει γύρω στα 300 ευρώ θέλει βέβαια λίγο ψάξιμο.Πιστευω ότι ρόλο παίζει και το κλαπετο στο μοτερ του αέρα καθώς και η τρύπες ροής του αέρα που έχει η εστία σου....Το υλικό όντως αυτό αν και κορυφαίο σε απόδοση στους συγκεκριμένους λεβητες έχει θέμα.Αν επιτρέπεται σε τι τιμή το προμηθευτικες και από που γιατί η τιμή του τα τελευταία χρόνια έγινε απαγορευτική και αν είσαι ικανοποιημένος σε σχέση με άλλα υλικά...Βέβαια να πω την εμπειρία μου δουλεύω τσοφλι καρύδι φιστίκι αμύγδαλο και κρίνω πως είναι ανώτερο και πιο ξεκούραστο.......

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.508 δευτερόλεπτα