Γολγοθάς!!! Η επιλογή λέβητα pellet στην Ελλάδα

Περισσότερα
2 Χρόνια 3 Ημέρες πριν #176246 από dodis
Χρηστο δεν φαινεται το τηλεφωνο σου.ξαναγραφτω σε παρακαλω

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
2 Χρόνια 2 Ημέρες πριν #176253 από dodis
Πωλειται λεβητας πελλετ progetto Necia25 .χρηση μονο 9 μηνες.ελληνικο μενου νεα κεραμικη αντισταση κυκλοφορητη δοχειο διαστολης.σαν καινουριος.δεκτος καθε ελεγχος.αριστος.τιμη 1500 ευρω.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
1 Χρόνος 10 Μήνες πριν #176624 από dodis
ευχαριστω πολυ.εχει πουληθει.παμε για αλλον τωρα

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
1 Χρόνος 6 Μήνες πριν #177736 από dodis
καλημερα.χθες αναψα (δοκιμαστικα) τον νεο λεβητα πελλετ THALIA PLUS-60 της MYTHERM.Ενα μεγαλο ευχαριστω στον κυριο σαββα για την αψογη εξυπηρετηση.το πιο μεγαλο ομως ευχαριστω ειναι προς τον ΚΩΣΤΑ ΠΗΧΑ για την υπομονη του στις ρυθμισεις και την λυση σε μικροπροβληματα που αφορουσανε την εγκατασταση.Περα απο πολυ καλος τεχνικος ισως ο καλυτερος ειναι και ενας ανθρωπος με παθος για αυτο που κανει και με πολυ θεληση να βοηθησει ανα πασα στιγμη.αυτο φυσικα εχει αποδειχτει τοσα χρονια πλεον.Απλα αψογος.μακαρι να υπηρχανε και αλλοι τεχνικοι τετοιου επιπεδου.Οσο για τον λεβητα(πρωην κατοχος proggeto necia) πραγματικα εντυπωσιαστικα απο την πρωτη δοκιμη.Τον εκανε τουμπανο ο κωστας.ευχαριστω πολυ για ακομη μια φορα ΣΑΒΒΑ και ΚΩΣΤΑ ΠΗΧΑ

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
1 Χρόνος 6 Μήνες πριν #177752 από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΤΑ ΛΥΣΑΜΕ ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ(ΛΙΓΑ ΚΑΝΤΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ""ΠΟΙΗΤΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΣΟΒΑΡΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΣΕ ΠΛΑΚΕΤΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ) ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ !!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΚΑΥΣΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΤΑΙΡΊΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΊΑ ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΆ MYTHERM ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΤΣΟΠΟΥΛΙΔΗ

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
1 Χρόνος 5 Μήνες πριν - 1 Χρόνος 5 Μήνες πριν #178110 από jnet

Καλημέρα στα παιδιά του φόρουμ και συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία σας.
Εδώ και 2 περίπου μήνες άρχισα να ψάχνω στο διαδίκτυο και να επισκέπτομαι διάφορες εταιρίες που ασχολούνται με το αντικείμενο για λέβητα πέλλετ-ξύλου. Μένω στην Αξιούπολη του Κιλκις. Οι διάφοροι τοπικοί θερμοϋδραυλικοί που απευθύνθηκα, προς τιμήν τους, μου είπαν πως και αυτοί τώρα ψάχνουν και δεν έχουν ιδέα για το τί είναι καλό και τι όχι ,για ποιο πράγμα να δώσεις λεφτά και τι να προσέξεις και εάν το προϊον που αντιπροσωπεύουν έχει τα οποιαδήποτε πλεονεκτήματα ή μειονεκτήματα.
Η ενημέρωση από ελληνικές σελίδες στο διαδίκτυο περιορισμένες οι τιμές που άκουγα αριστερά και δεξιά απίστευτα υψηλές και το πετρέλαιο στα 0,92 λεπτά!!!!!...... :woohoo: ........!!!!!!!!!

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Πρώτα από όλα έθεσα "ταβάνι" στο οικονομικό τομέα. Αυτό ανέρχεται στα 3000,00 ευρώ. Το ευχάριστο είναι ότι υπάρχει πληθώρα προϊόντων για κάθε βαλάντιο. Το επόμενο που κατάλαβα πολύ γρήγορα είναι ότι οποιοσδήποτε λέβητας-καυστήρας στερεών καυσίμων για να λειτουργήσει με την ίδια ευκολία ενός πετρελαίου επιβάλετε να έχει πολλούς αυτοματισμούς. π.χ. αυτόματη η έναυση. Ενώ είναι κάτι απλό σε έναν καυστήρα πετρελαίου για έναν με πέλλετ είναι θέμα!!!...Ο υπολογισμός για τα kw ή τις θερμίδες που χρειαζόμαστε θέλει ψάξιμο.κ.τ.λ.

Στην Καρυώτισσα των Γιαννιτσών βρέθηκα για την πρώτη επαφή μου με έναν λέβητα πελλετ Ελληνικής κατασκευής που με προσέλκυσε η τιμή του. Επίσης στον ίδιο χώρο είδα τους Σέρβικους Radigator ή Bauherr που είναι ίδιοι αλλά με άλλο όνομα (δεν κατάλαβα το γιατί μάλλον κατασκευάζονται και σε άλλη χώρα) Με τους ελληνικούς δεν μπόρεσα να "πεισθώ" για την κατασκευή τους ,χωρίς να είμαι ειδικός. Μπορεί να είναι και η καλύτερη πρόταση σε σχέση τιμής απόδοσης. Οι Σέρβικοι μου άρεσαν όμως πολύ. Και από θάμα κατασκευής και από θάμα τιμής. Εκείνο που με ξένιζε ήταν ότι δεν μάζευε την στάχτη σε κάποιο σκαφάκι , το σημείο που γινόταν η καύση έπρεπε να καθαρίζετε με το χέρι και βρίσκονταν στον πάτο του λέβητα, και τέλος η καπνοδόχος έβγαινε σε φ180 και θα έπρεπε να αλλάξω και καμινάδα. Μάζεψα τις πληροφορίες μου ψηλάφισα τα σιδερικά και έφυγα.

Εδώ θα σταματήσω γιατί συχαίνομαι τα μεγάλα ποσταρίσματα και εγώ το παράκανα
Ακόμα δεν έχω αποφασίσει έχω όμως κάτι υπ'οψη μου. Στα επόμενα ποσταρίσματα θα σας πώ και τα υπόλοιπα.
Βλέπω περάσαν 10 χρόνια από τότε που ο Διονύσης εψαχνε λέβητα. Αγοράσαμε και οι 2 τότε και τους κάναμε αποσβεση με τα όλα τους αλλά τώρα φαίνεται οτι δεν είναι ποια λύση με βάση τις τιμές στα καύσιμα που υπάρχουν αυτή την στιγμή στην αγορά για αγορά λέβητα πελλετ. Μάλλον το υγραέριο φαίνεται να προκρίνεται με σοβαρή διαφορά για να μπορέσεις να αποσβέσεις νέα επένδυση ή Φ/Β και κατανάλωση από πηγή που χρησιμοποιεί ηλεκτρισμό Α/Θ ή κλιματιστικό.

Κοστίζει τόσο να είσαι ειλικρινής όταν είσαι ευφυής! Είναι σαν να είσαι τίμιος όταν είσαι φιλόδοξος.
Last edit: 1 Χρόνος 5 Μήνες πριν by jnet.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": DOOM_NX

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.089 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ