- Ληφθείσες Ευχαριστίες 4
Ενεργοποίηση νέου μέλους
Επειδη υπάρχει πρόβλημα στην αποστολή email ενεργοποίησης νέου μέλους στείλτε Viber μήνυμα στο 6945100102 με το όνομα χρήστη που θέλετε ενεργοποίηση. Προσοχή!!! το τηλεφωνο δεν δίνεται για τηλεφωνικές κλήσεις παρά μόνο για μηνύματα στο viber.
Αγορά Pellet
- PanPele
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
Less
Περισσότερα
2 Μήνες 1 Ημέρα πριν #185787
από PanPele
Αγορά Pellet δημιουργήθηκε από PanPele
[object Object] Καλημέρα, είχα ψάξει πέρυσι αλλά δεν έβγαλα άκρη τουλάχιστον στο λίγο που το είχα κοιτάξει.
Γνωρίζεται κάποιον που να πουλάει πέλετ (1-2 παλέτες) και να στέλνει παντού με μεταφορική?
Θέλω κάτι καλό και αξιόπιστο γιατί το τελευταίο που είχα προμηθευτεί από την περιοχή μου,. μου "έσκασε" την σόμπα...
Θέλω πελετ για σόμπα.
Γνωρίζεται κάποιον που να πουλάει πέλετ (1-2 παλέτες) και να στέλνει παντού με μεταφορική?
Θέλω κάτι καλό και αξιόπιστο γιατί το τελευταίο που είχα προμηθευτεί από την περιοχή μου,. μου "έσκασε" την σόμπα...
Θέλω πελετ για σόμπα.
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 707
2 Μήνες 1 Ημέρα πριν #185788
από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ
Απαντήθηκε από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ στο θέμα Αγορά Pellet
Ποια είναι η συσκευή και ποια μάρκα ήταν το πέλλετ που είχες πάρει?ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ""ΕΣΚΑΣΕ"??
- PanPele
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
Less
Περισσότερα
1 Μήνας 3 Εβδομάδες πριν #185789
από PanPele
Απαντήθηκε από PanPele στο θέμα Αγορά Pellet
Η σόμπα είναι της Thermiki , με τους αεραγωγούς. Το Pellet δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά νομίζω ήταν από HS TIMBER WOOD. Μου μαύριζε κατευθείαν το τζάμι και είχε αρκετή στάχτη, πράγμα που δεν το κατάλαβα αμέσως και μπούκωσε την σόμπα με αποτέλεσμα να γίνει το έλα να δεις, δεν μπορούσε να κάνει καύση, έκανε ένα μπαφ και πέταξε από παντού καπνούς, μέρες έκανα να την καθαρίσω και να φύγουν οι μυρωδιές.
Φέτος αυτός μου δίνει 3 επιλογές (και προηγούμενες φορές άλλα μας έδειχνε, άλλα μας έφερνε ωστόσο)
Οι επιλογές που μου δίνει είναι οι εξής:
Φέτος αυτός μου δίνει 3 επιλογές (και προηγούμενες φορές άλλα μας έδειχνε, άλλα μας έφερνε ωστόσο)
Οι επιλογές που μου δίνει είναι οι εξής:
- Pellet Fuego
- White Holz
- HS TIMBER WOOD
Less
Περισσότερα
1 Μήνας 3 Εβδομάδες πριν - 1 Μήνας 3 Εβδομάδες πριν #185790
από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ
ΔΕΝ ΣΚΑΝΕ ΟΙ ΣΟΜΠΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΈΛΛΕΤ!!!Η ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΟΜΠΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΝΑΔΑ Η Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΖΕΙ Η ΟΙ ΣΦΡΑΓΙΣΕΙΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΧΑΝΕΙ ΥΠΟΠΟΙΕΣΗ Η ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ Η ΟΧΙ ΣΩΣΤΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΙΤΙΕΣ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΛΑΜΑΡΊΝΑΚΙ ΜΕ ΕΛΑΤΗΡΙΑ(ΠΑΝΤΑ ΤΕΡΜΑ ΛΥΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ ΙΣΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΕΖΕΙ ΕΛΑΦΡΑ ΤΑ ΕΛΑΤΗΡΙΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΕΙ ΕΚΤΟΝΩΣΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΕΝΑΥΣΗΣ."ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΠΈΛΛΕΤ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΙΚΑ ΟΛΑ!!!!ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ Η ΕΣΥ?
Last edit: 1 Μήνας 3 Εβδομάδες πριν by ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ.
- PanPele
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
Less
Περισσότερα
1 Μήνας 3 Εβδομάδες πριν #185791
από PanPele
Απαντήθηκε από PanPele στο θέμα Αγορά Pellet
Αν διαβάσεις ξανά τι έγραψα θα καταλάβεις οτι "έσκασε" γιατι βούλωσε απο την υπερβολικά πολύ στάχτη που δημιούργησε το πελετ σε σχέση με προηγούμενο που είχα σε αρκετά γρήγορο χρόνο και δεν το κατάλαβα-πρόλαβα.
τώρα πως έβγαλες εσύ το συμπέρασμα ότι ειναι όλα βουλωμένα και βρώμικα δεν μπορώ να το καταλάβω.
και για να σου φύγει η απορία, η σόμπα 2 μερες πριν ειχε καθαριστεί εντελως για να μείνει εκτός λειτουργίας για την καλοκαιρινή περίοδο αλλα ο καιρός μας τα χάλασε καθώς μέσα Απριλίου έριξε χιόνι και άναψε ξανά, και εφόσον είχα μείνει απο πέλετ αγόρασα μερικά τσουβάλια να βγάλω εκείνες τις ημέρες γιατί υπάρχει και μωρό στο σπίτι. Το πελετ που έβαλα τοτε, μου δημιούργησε αυτό που ανέφερα.
και αν το πελετ δεν ειναι οκ, τότε ναι, σου δημιουργεί προβλήματα.
και ακόμα απάντηση σε αυτό που ρώτησα δεν έλαβα.
Καλημέρα
τώρα πως έβγαλες εσύ το συμπέρασμα ότι ειναι όλα βουλωμένα και βρώμικα δεν μπορώ να το καταλάβω.
και για να σου φύγει η απορία, η σόμπα 2 μερες πριν ειχε καθαριστεί εντελως για να μείνει εκτός λειτουργίας για την καλοκαιρινή περίοδο αλλα ο καιρός μας τα χάλασε καθώς μέσα Απριλίου έριξε χιόνι και άναψε ξανά, και εφόσον είχα μείνει απο πέλετ αγόρασα μερικά τσουβάλια να βγάλω εκείνες τις ημέρες γιατί υπάρχει και μωρό στο σπίτι. Το πελετ που έβαλα τοτε, μου δημιούργησε αυτό που ανέφερα.
και αν το πελετ δεν ειναι οκ, τότε ναι, σου δημιουργεί προβλήματα.
και ακόμα απάντηση σε αυτό που ρώτησα δεν έλαβα.
Καλημέρα
Less
Περισσότερα
1 Μήνας 3 Εβδομάδες πριν - 1 Μήνας 3 Εβδομάδες πριν #185792
από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ
ΕΓΩ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.ΟΚ ΠΑΡΕ ΤΑ ΠΕΛΛΕΤ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ.ΑΠΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΟΤΙ ΠΕΛΛΕΤ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΛΙΓΑ ΣΑΚΙΑ ΜΕ ΚΑΘΑΡΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΚΑΜΙΝΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝ ΜΕΤΑ""ΦΟΡΤΩΝΟΜΑΣΤΕ "".ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ
Last edit: 1 Μήνας 3 Εβδομάδες πριν by ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.256 δευτερόλεπτα