- Ληφθείσες Ευχαριστίες 69
Ενεργοποίηση νέου μέλους
Επειδη υπάρχει πρόβλημα στην αποστολή email ενεργοποίησης νέου μέλους στείλτε Viber μήνυμα στο 6945100102 με το όνομα χρήστη που θέλετε ενεργοποίηση.
Καλύτερη λειτουργία σομπας πελλετ
Less
Περισσότερα
5 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν - 5 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #168965
από dimitris11
Θερμοκρασία καυσαερίων 51 βαθμοί και δεν έχω πίσσες. Αυτό που έχω διαπιστώσει μετά από πολλούς πειραματισμους είναι ότι ο παραπάνω αέρας καύσης είναι η αιτία υγροποιήσεων -πίσσας.
Θερμοκρασία νερού 47 βαθμοί,τι απόδοση έχω;
Απαντήθηκε από dimitris11 στο θέμα Καλύτερη λειτουργία σομπας πελλετ
Με αυτό τον τρόπο θες δε θες θα ζεσταίνεις λιγότερο αέρα και ΔΕΝ θα πετάς τον ζεστό αέρα του σπιτιού αυτόν που ήδη ξόδεψες χρήματα για να ζεστάνεις από την καμινάδα έξω.dimitris11 έγραψε: Συνδεσε τη σόμπα σου να παίρνει αέρα από έξω.
Θερμοκρασία καυσαερίων 51 βαθμοί και δεν έχω πίσσες. Αυτό που έχω διαπιστώσει μετά από πολλούς πειραματισμους είναι ότι ο παραπάνω αέρας καύσης είναι η αιτία υγροποιήσεων -πίσσας.
Θερμοκρασία νερού 47 βαθμοί,τι απόδοση έχω;
Last edit: 5 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν by dimitris11.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "_QQ_"Σε Ευχαριστώ"_QQ_": Nasikas
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
Less
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 6
5 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #168973
από farmanic
Απαντήθηκε από farmanic στο θέμα Καλύτερη λειτουργία σομπας πελλετ
Καλησπερα σας,ειμαι κατοχος απο περσι μιας lanordica melinda indro υδραυλικης σομπας,περσι τοποθετηθηκε αργα και δεν δουλεψε πολυ.Φετος που θα την χρησιμοποιησω η αποψη σας ειναι πως καλο θα ηταν να δουλευει οσες περισσοτερες ωρες γινεται?Αν φευγει το πρωι ολη η οικογενεια για δουλεια και σχολεια αντιστοιχα μπορω να κατεβαζω ταχυτητα και να δουλευει πχ στην πρωτη ταχυτητα για συντηρηση?
Στη ταχυτητα αυτη θα κραταει το νερο πανω απο 59 βαθμους που σε εμενα το κυκλοφορει στα καλοριφερ ή θα ειναι σε πιο χαμηλες θερμοκρασιες,εκει σβηνει η σομπα ή παντα θα εχει στο τασακι λιγο πελλετ για να κραταει τη φωτια?
Ειναι αποριες του πρωταρη ....που θα παει θα τα μαθω και εγω.
Επισης αν καποιος ενδιαφερετε δοκιμασα το πελλετ της leroe merlin to foco a1 ,προσωπικη μου γνωμη ειναι πως δεν ειναι κακο αλλα εχει πολυ πουδρα,τριμα,δεν ξερω πως να το πω.Εγω θα προτιμησω και ας ειναι λιγο πιο ακριβο το holz royale το οποιο επισης δοκιμασα και ειναι εξαιρετικο....
Στη ταχυτητα αυτη θα κραταει το νερο πανω απο 59 βαθμους που σε εμενα το κυκλοφορει στα καλοριφερ ή θα ειναι σε πιο χαμηλες θερμοκρασιες,εκει σβηνει η σομπα ή παντα θα εχει στο τασακι λιγο πελλετ για να κραταει τη φωτια?
Ειναι αποριες του πρωταρη ....που θα παει θα τα μαθω και εγω.
Επισης αν καποιος ενδιαφερετε δοκιμασα το πελλετ της leroe merlin to foco a1 ,προσωπικη μου γνωμη ειναι πως δεν ειναι κακο αλλα εχει πολυ πουδρα,τριμα,δεν ξερω πως να το πω.Εγω θα προτιμησω και ας ειναι λιγο πιο ακριβο το holz royale το οποιο επισης δοκιμασα και ειναι εξαιρετικο....
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.319 δευτερόλεπτα