- Ληφθείσες Ευχαριστίες 576
Ενεργοποίηση νέου μέλους
Επειδη υπάρχει πρόβλημα στην αποστολή email ενεργοποίησης νέου μέλους στείλτε Viber μήνυμα στο 6945100102 με το όνομα χρήστη που θέλετε ενεργοποίηση.
Οι τρέχουσες τιμές pellet
Χρησταρα εμαθαν ολοι την καραμελα οτι ειναι προπληρωμενο και δεν εχουν.
stergiosbik
Στεργιο δεν ξερω τι γινεται στα μερη σας...
ομως εδω αρκετοι μικροεμποροι κρατανε πελλετ στις αποθηκες τους, προπληρωμενο απο πελατες γιατι δεν εχουν απλα χωρο αυτοι να το αποθηκευσουν.
Αν το κανει ο εμπορος αυτο σε 20αρια ατομα που αγορασανε πχ απο 5 τονους... στις αποθηκες βλεπεις 100 τονους πελλετ.
Ευλογα μπορει να πει κανεις ασχετος ουαου ο ταδε ειναι φουλ απο πελλετ και δεν πουλαει.
Καμια σχεση...διαθεσιμοτητα μηδεν εχουν οι περισσοτεροι και οι αγορες γινονται με λιστα αναμονης.
ΥΓ. Οσο για τα περι πλαφον στην τιμη πελλετ - καυσοξυλων του κρατους που ειπε καποιος ακομη γελαω...ανευ σχολιασμου
Πριν μια εβδομαδα πηρα τηλ. σε εμπορο για να ρωτησω τιμες και τι πελλετ εχει.
Δουλευει Σβαι,Μακι και Redi.
Στο τηλ. μου ειπε οτι γινεται χαμος και εχει ετοιμοπαραδοτο σε ελαχιστη ποσοτητα το Μακι και σε λιγες μερες το Redi επισης σε μικρη ποσοτητα.
Σβαι ειναι προπληρωμενο και κραταει το εμπορευμα για τους πελατες.
Του ειπα οτι δεν με ενδιαφερουν τα 2 διαθεσιμα και κλεισαμε.
Την επομενη μερα πηγα στην μαντρα,φυσικα δεν ηξερε οτι ειχαμε μιλησει τηλεφωνικα,και ως δια μαγειας υπηρχαν ΟΛΑ διαθεσιμα!!!
Μεσα στην αποθηκη ειχε καμμια 50αρια τονους απο αυτα τα 3.
Επισης η γνωστη μεγαλη εταιρεια της Ελλαδας σε τηλ. επικοινωνια ειχε διαθεσιμο το πρασινο τσουβαλι και το πορτοκαλι.
Οταν πηγα απο εκει ομως μεσα σε 2 ωρες το πρασινο ξαφνικα τελειωσε και το πορτοκαλι υπηρχε σε μικρη ποσοτητα!
Για πες,τι συμπερασμα βγαζεις;
Ειναι λαμογια ή δεν ειναι;
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 22
Πανάκριβα όλα τα είδη στα sm αλλά κανένα με αύξηση 280% . Απλά σκεφτείται ότι με την ίδια λογική θα έπρεπε να αγοράζουμε το Γάλα 4,15 ευρώ. Ας μου πει όποιος θελει ότι δεν είναι ΚΛΕΦΤΕΣ. και δεν μιλαω για τον εμπορο της γεοτονιάς
Δυστυχώς θα πορευτούμε έτσι ο καθένας μόνος του ότι μπορέσει ...
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
Μου τις έστειλε ένας φίλος.
Όλα τσάμπα σας τα έχει ο Κούλης.
drive.google.com/file/d/1ok83xDpUajvs7uP...g2/view?usp=drivesdk
drive.google.com/file/d/1owuE6ttypl7b-xf...QQ/view?usp=drivesdk
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
Θα ηθελα λιγο τη βοηθεια σας γιατι με οσα συμβαινουν το τελευταιο καιρο ειναι να τρελαινεται κανεις.
Για περιπου 3 χρονια ειχα στο σπιτι μια αεροθερμη σομπα πελλετ αλλα επειδη καλυπτε μονο το χωρο του σαλονιου/κουζινας, την πουλησα το καλοκαιρι με σκοπο να βαλω μια υδραυλικη σομπα πελλετ για να συνδεσω στα σωματα. Διαβαζοντας ομως ολα αυτα που γινονται με το πελλετ και την τιμη να εχει φτασει στο Θεο, δεν ξερω αν θα πρεπει να δωσω ολα αυτα τα χρηματα (περιπου 3000€). Εχω κανει μια ερευνα και για ενεργειακο τζακι (μετατροπη του υπαρχοντος που εχω στο σαλονι με περιπου τα ιδια χρηματα) αλλα δεν ξερω πραγματικα τι να κανω. Αν το πελλετ φτασει στις τιμες που ακουγεται, και θελοντας, απο εμπειρια περιπου 1-1.5 τσουβαλι την ημερα, το κοστος ειναι απαγορευτικο. Οποιαδηποτε συμβουλη/ιδεα ειναι πραγματικα ευπροσδεκτη. Ευχαριστω!
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 21