Οι τρέχουσες τιμές pellet

Περισσότερα
2 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #176334 από georgegk
Απαντήθηκε από georgegk στο θέμα Οι τρέχουσες τιμές pellet
εδω βεροια το σβαι, στα 5.5

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
2 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #176337 από Jole
Απαντήθηκε από Jole στο θέμα Re:Οι τρέχουσες τιμές pellet
Καλημέρα σε όλη την ομάδα!
Δεν ξέρω αν είναι το σωστό post, αλλά δηλώνω από τώρα παρόν για ομαδική παραγγελία για Αττική.
Έχω λέβητα βιομάζας, όποτε με pellet a2 είμαι μια χαρά, ο λέβητας τα καίει όλα.
Ειδικά για την επόμενη σεζόν πρέπει το forum να δείξει την δύναμη του κ στις ομαδικές παραγγελίες κ να βοηθήσει το κάθε μέλος με τις εμπειρίες/γνώσεις του, όπως τόσα χρόνια έχει γίνει στο τεχνικό μέρος με τόση μεγάλη επιτυχία!
Πέρυσι προσπάθησα λίγο να κάνω κάποια παραγγελία από βόρεια Ελλάδα σύμφωνα με κάποιες προτροπές του @thomas, αλλά δεν κατάφερα κάτι.

Στάλθηκε από το Mi A2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
2 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #176338 από Z3us1984
Απαντήθηκε από Z3us1984 στο θέμα Οι τρέχουσες τιμές pellet
Εγώ παντός προτείνουν να κάνουμε ομαδική καταγγελία στο ινκα... Μήπως και βάλουνε μυαλό οι μάγκες οι έμποροι... Δεν κόβει κανένας τους αποδείξεις και πουλάνε ότι νανε ο καθένας... Επίσης θα πρέπει να μπει πλαφόν στις τιμές... Αλλιώς του χρόνου δεν υπάρχει περίπτωση να κάψει κάνεις πέλλετ με 7 και 8 ευρώ το τσουβάλι...

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
2 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν - 2 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #176339 από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ
Απαντήθηκε από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ στο θέμα Οι τρέχουσες τιμές pellet
ΟΣΟ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΑΕΡΙΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΣΤΗ ΣΤΟ ΘΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΞΟΥΝ ΠΡΟΙΟΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΤΙΜΗ.ΕΙΜΑΙ ΗΔΗ 24 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΙΕΣΗ ΚΑΙ Η "ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ  ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΥΕΛΙΞΊΑ"""ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ  ΕΧΟΥΝ ΘΥΣΙΑΣΤΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΞΙΕΣ !!!!ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΑΝΑΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ  ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΝΕΛΟ ΣΤΟ Κ@ΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΝΑ ΠΕΤΣΟΚΟΒΟΝΤΑΙ !!ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ  ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΟΚΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΠΛΗ ΤΙΜΗ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΛΛΕΤ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΟΝΟΜΕΤΡΟ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ.ΤΩΡΑ ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΦΠΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ!!!ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ !!!ΑΠΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ""ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΨΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΞΕΠΑΓΙΑΖΕΙ !!!!ΕΡΧΟΝΤΑΙ "ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΩΣ ΝΑΙ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ""ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ"!!!!ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ  ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΕΤΑΙ  ΚΑΠΟΙΟΙ  ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΤΙΜΗ ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ 25ΕΥΡΩ ΤΟ ΤΟΝΟ !!!ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΔΩ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!!ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΛΛΕΤΟΦΤΙΑΧΤΕΣ !!!ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑ ""ΝΑ ΠΑΡΕΙ Τ Ω Ρ Α  !!!!ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ !!
Last edit: 2 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν by ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
2 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #176340 από Pri
Απαντήθηκε από Pri στο θέμα Οι τρέχουσες τιμές pellet
Δυστυχώς κι εγώ ότι ακούω δείχνει να είναι πιο απαισιόδοξο κι από τα πιο απαισιόδοξα σενάρια που υπήρχαν κανα μήνα νωρίτερα. Ο πόλεμος δεν έχει τελειώσει και δεν δείχνει να τελειώνει άμεσα και το θέμα της ενέργειας στην Ευρώπη είναι όσο πιο μπερδεμένο μπορεί να γίνει. Εδώ τεράστιες οικονομίες όπως αυτές της Γερμανίας έχουν ΣΟΒΑΡΟ πρόβλημα, έστω και με δικές τους ευθύνες, αλλά το γεγονός είναι ότι πλέον έχουν πρόβλημα και άμεσα δεν φαίνεται λύση.

Πραγματικά ο Θεός να βάλει το χέρι του, γιατί εμείς τα έχουμε κάνει χάλια!

Εγώ δεν έχω κάποια πληροφόρηση για την τιμή των πέλλετ, αλλά λογικά σκεπτόμενος κάποιος θα μπορούσε να υποθέσει όταν όλα πάνε ανοδικά, πετρέλαια, ρεύμα, φυσικό αέριο, γιατί το πέλλετ ή η βιομάζα ή ακόμα και το καυσόξυλο να μείνουν στα ίδια ή να κατέβουν;

Υ.Γ.
Και το χειρότερο; Οι ειδικοί λένε ότι ακόμα δεν έχουμε δει τις ανατιμήσεις από τον ίδιο τον πόλεμο. Αυτά που βλέπουμε τώρα είναι τα ΠΡΙΝ τον πόλεμο. Λίγο μετά το Πάσχα θα δούμε (λένε οι ειδικοί) τις ανατιμήσεις του ίδιου του πολέμου! Μακάρι να κάνουν λάθος!

There is nothing more uncommon than common sense.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
2 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #176341 από Z3us1984
Απαντήθηκε από Z3us1984 στο θέμα Οι τρέχουσες τιμές pellet
Οι τιμές είχαν πάει στο Θεό απο πριν... Όπως και να έχει ας αγοράζουν όσο θέλουν... Πολύ απλά με 8 ευρώ το τσουβάλι η ζήτηση θα πέσει τόσο που που κάνεις δεν θα μπει στον κόπο να κάψει πέλλετ.. Το κράτος θα επιδότηση το πετρέλαιο θέρμανσης με μεγαλύτερο ποσοστό οπότε ας παίξουν οι έμποροι το μουτζούρι μόνοι τους... Εποχές Καζαντζίδη και Μάτσα τελείωσαν... Θα βρεθούν προ τον ευθυνών τους...

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.512 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ