Στρατος Γιαννουδης-Ενας περιφερομενος θερμοΰδραυλικος!
- stergiosbik
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Member
-
Λιγότερα
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 571
11 Μήνες 2 Εβδομάδες πριν #176808
από stergiosbik
Οποιος επιλεγει να εκτιθεται δημοσια,εχουμε καθε δικαιωμα και να τον κρινουμε.
Ποσο μαλλον οταν αυτος που εκτιθεται ειναι ανηξερος,αυθαδης και προσπαθει να υποβιβασει ανθρωπους με πτυχια και γνωσεις.
Οποτε ο χαρακτηρισμος νεοελ μαλλον πρεπει ν απευθυνθει εκει που πρεπει και οχι εδω μεσα.
Απαντήθηκε από stergiosbik στο θέμα Στρατος Γιαννουδης-Ενας περιφερομενος θερμοΰδραυλικος!
Δεν καταλαβες καλα φιλε μου.Κλασσικός νεοέλληνας ο Γιαννούδης, κλασσικοί νεοέλληνες και οι γράφοντες, του στυλ να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα. Όποιου δεν του αρέσει, δεν βλέπει απλά τα βίντεο. Έλεος δηλαδή.
Οποιος επιλεγει να εκτιθεται δημοσια,εχουμε καθε δικαιωμα και να τον κρινουμε.
Ποσο μαλλον οταν αυτος που εκτιθεται ειναι ανηξερος,αυθαδης και προσπαθει να υποβιβασει ανθρωπους με πτυχια και γνωσεις.
Οποτε ο χαρακτηρισμος νεοελ μαλλον πρεπει ν απευθυνθει εκει που πρεπει και οχι εδω μεσα.
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- DOOM_NX
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Member
-
- Bad Sector
Λιγότερα
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 465
11 Μήνες 2 Εβδομάδες πριν #176809
από DOOM_NX
Απαντήθηκε από DOOM_NX στο θέμα Στρατος Γιαννουδης-Ενας περιφερομενος θερμοΰδραυλικος!
Εμένα μου αρέσουν τα βίντεό του, έχουν πλάκα, δίνουν τροφή για σκέψη, αλλά και για αλληλοβοήθεια στα σχόλια μιας τόσο μεγάλης πλατφόρμας. Από κει και πέρα, από πότε απαγορεύεται να σχολιάζουμε κάποιον που τον έχει δείξει μέχρι και η τηλεόραση;Κλασσικός νεοέλληνας ο Γιαννούδης, κλασσικοί νεοέλληνες και οι γράφοντες, του στυλ να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα. Όποιου δεν του αρέσει, δεν βλέπει απλά τα βίντεο. Έλεος δηλαδή.
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.116 δευτερόλεπτα