- Ληφθείσες Ευχαριστίες 200
Ενεργοποίηση νέου μέλους
Επειδη υπάρχει πρόβλημα στην αποστολή email ενεργοποίησης νέου μέλους στείλτε Viber μήνυμα στο 6945100102 με το όνομα χρήστη που θέλετε ενεργοποίηση.
Θερμομόνωση
- γιαννης-δραμα
-
- Αποσυνδεμένος
- Συντονιστής
-
Χωρις το φπα η με φπα?Φιλος εβαλε 7αρι fibran με 35/τμ χωρις το φπα,και εγω αν προχωρησει το εξοικονομω 7αρι fibran θα βαλω!stergiosbik έγραψε: Sημερα γυρισα απο το χωριο.
(Τι εχετε γραψει ρε σεις μεσα σε 4 μερες που ελειψα!Βαρεθηκα να διαβαζω)
1ος ξαδελφος περασε εξωτερικη μονωση(5αρι εξηλασμενη fibran με 30euro το τ.μ. εργασια κ υλικα).
Επειδη εκει στα βουνα χειμωνιαζει νωρις θα δει κ τι ψαρια επιασε συντομα.
Ravelli Holly C 12kw
www.energ.gr/index.php?option=com_kunena...&limitstart=0#111108
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 576
γιαννης-δραμα έγραψε:
Χωρις το φπα η με φπα?Φιλος εβαλε 7αρι fibran με 35/τμ χωρις το φπα,και εγω αν προχωρησει το εξοικονομω 7αρι fibran θα βαλω!stergiosbik έγραψε: Sημερα γυρισα απο το χωριο.
(Τι εχετε γραψει ρε σεις μεσα σε 4 μερες που ελειψα!Βαρεθηκα να διαβαζω)
1ος ξαδελφος περασε εξωτερικη μονωση(5αρι εξηλασμενη fibran με 30euro το τ.μ. εργασια κ υλικα).
Επειδη εκει στα βουνα χειμωνιαζει νωρις θα δει κ τι ψαρια επιασε συντομα.
Με ΦΠΑ τελικη τιμη.
Το συνεργειο απο Τρικαλα κ η μονωση εγινε σε ορεινο χωριο της Καλαμπακας.
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Τάκης έγραψε:
jimmys81 έγραψε: καλησπερα και απο εμενα,ηθελα να κανω μια ερωτηση για οσους γνωριζουν
Σε μονοκατοικια με υπαρχων μονωση 5 εκατοστων σαντουιτς θελω να τοποθετησω και εξωτερικη μονωση 3 εκατοστων θα υπαρξει καποιο προβλημα
ρωταω γιατι δεν εχω ακυσει να γινετε απο κανεναν και απλα θελω να φτιαξω καλυτερη μονωση
Όλα είναι θέμα κόστους και απόδοσης. Έχεις ήδη μια καλούτσικη ή καλή μόνωση. Τι ωφέλεια προσδοκάς νάχεις με την βελτίωσή της και με τι κόστος;
Ισως ξεχασα να πω το σπιτι βασκα ειναι του αδελφου μου οτι ειναι ασοβατιστο και την εργασια θα την κανω εγω μαζι με τον αδελφο μου οποτε το κοστος θα εναι μονο τα υλικα.
Το σπιτι ειναι εκτεθημενο απο παντου στην βορεια Ελλαδα με πολυ κρυα νομο κιλκιςσε ορεινη περιοχη και θελει ο αδελφος μου φυσικα να κανει μια καλυτερη μονωση που και εγω νομιζω οτι χρειαζετε το θεμα που δεν ξερω ειναι οτι μηπως ειναι λαθος και δεν γινετε εχει πχ προβληματα υγρασιας η κατι αλλο που δεν γνωριζω και ειπα να ρωτησω γιατι δεν το εχω ακουση πουθενα
- kakos
-
- Αποσυνδεμένος
- kostas.kalfas.71@gmail.com
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 76
ΚΑΒΑΛΑ - ΚΩΣΤΑΣ
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 111
jimmys81 έγραψε:
Ισως ξεχασα να πω το σπιτι βασκα ειναι του αδελφου μου οτι ειναι ασοβατιστο και την εργασια θα την κανω εγω μαζι με τον αδελφο μου οποτε το κοστος θα εναι μονο τα υλικα.
Το σπιτι ειναι εκτεθημενο απο παντου στην βορεια Ελλαδα με πολυ κρυα νομο κιλκιςσε ορεινη περιοχη και θελει ο αδελφος μου φυσικα να κανει μια καλυτερη μονωση που και εγω νομιζω οτι χρειαζετε το θεμα που δεν ξερω ειναι οτι μηπως ειναι λαθος και δεν γινετε εχει πχ προβληματα υγρασιας η κατι αλλο που δεν γνωριζω και ειπα να ρωτησω γιατι δεν το εχω ακουση πουθενα
Στη θέση του αδελφού σου θα συμπλήρωνα τη μόνωση στην Βορεινή πλευρά του σπιτιού ίσως και σε αυτή που είναι πιο εκτεθειμένη στον καιρό (δηλ από την πλευρά που φυσούν συνήθως οι άνεμοι στην περιοχή) και θα σοβάτιζα εξωτερικά όλο το σπίτι.
Παρόμοια παρέμβαση είχα κάνει στο σπίτι που μένω το 1990, στη Δυτική και Ανατολική πλευρά του σπιτιού που ήταν ασοβάτιστες με ψεκαστή πολυουρεθάνη. Από πάνω σοβάτισμα σε τρεις στρώσεις, ούτε πλέγματα ούτε κόλλες ούτε τίποτα. Μετά από 22 χρόνια μια χαρά είναι.
Για τον κόσμο του κεφαλαίου είμαστε όλοι ξένοι.
dkaragi@teemail.gr