- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
Ενεργοποίηση νέου μέλους
Επειδη υπάρχει πρόβλημα στην αποστολή email ενεργοποίησης νέου μέλους στείλτε Viber μήνυμα στο 6945100102 με το όνομα χρήστη που θέλετε ενεργοποίηση.
Παραγωγή βιοντίζελ απο τηγανέλαια
Γεια κι απο μενα hunters77. Συνχαρητηρια για το μηχανημα. Εχω καποιες αποριες σχετικα με το μηχανημα.. θα μπορουσες να επικοινωνήσεις μαζι μου στο email kostaki24@hotmail.com.ευχαριστω πολυ!hunters1977 έγραψε: Πριν2 χρονια ειχα κατασκευαση μια μηχανη 200 λιτρων πληρως αυτοματη και απο τοτε το αμαξι λειτουργει με αυτουσιο
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- jnet
- Αποσυνδεμένος
- Διαχειριστής
Υπάρχει και προσωπικό Μύνημα στην κοινότητα. Κάντε και εκεί μια προσπάθεια και αν δεν απαντήσει θα στείλουμε μετά καποιο email στον ιδιο με το ενδιαφέρον σας για επικοινωνία μαζί του.kalogerakis έγραψε: Γεια κι απο μενα hunters77. Συνχαρητηρια για το μηχανημα. Εχω καποιες αποριες σχετικα με το μηχανημα.. θα μπορουσες να επικοινωνήσεις μαζι μου στο email kostaki24@hotmail.com.ευχαριστω πολυ!
Κοστίζει τόσο να είσαι ειλικρινής όταν είσαι ευφυής! Είναι σαν να είσαι τίμιος όταν είσαι φιλόδοξος.
Πόση ποσότητα βιοντίζελ πήρες απο το ενα λίτρο λάδι;
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 35
Δεν εγινε βιοντίζελ η προσπαθεια ηταν αποτυχημενη.math_pro έγραψε: Antisakis καλημέρα
Πόση ποσότητα βιοντίζελ πήρες απο το ενα λίτρο λάδι;
Αν ξέρει κανείς κάτι παραπάνω ή το δοκιμάσει ας πει! Ελπίζω να σας βοήθησα!