Φτηνό ή τζάμπα pellet: το θέμα στην παρέα του Forum!

Περισσότερα
12 Χρόνια 4 Μήνες πριν - 12 Χρόνια 4 Μήνες πριν #6107 από sugarboy
@spyroskosmas

Κι εγω μηχανολόγος μηχανικός είμαι, είμαι και ηλεκτρονικός (πτυχία διαθέσιμα για τους δύσπιστους :cheer: )και μιλάω καμμιά 3-4 γλώσσες. Είμαι και έμπορος/επιχειρηματίας αλλά ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ είμαι τεχνικός και άνθρωπος. Πολλοί με ρωτάνε, μααα έχεις τέτοιες σπουδές και κάνεις αυτή τη δουλειά και επισκευάζεις μηχανήματα? ΝΑΙ, το κάνω γιατί το αγαπάω το αντικείμενό μου και κάθε βλάβη είναι και μια πρόκληση για μένα και τροφή για το μυαλό....

Στην επιχειρηματική/τεχνική μου "ζωή" έχω σαν αρχή το να βάζω τον εαυτό μου στην θέση του πελάτη και πως θα ήθελα να μου συμπεριφέρονται αν ήμουν εγω ο πελάτης.

ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΡΑΣΗ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΛΑ!!!!

Αν οι πράξεις/ενέργειες απορρέουν απο την παραπάνω φιλοσοφία, τότε έρχεται ΚΑΙ η αναγνώριση ΚΑΙ η καταξίωση στο χώρο ΚΑΙ το κέρδος. Οι λίγοι που "χτίζουν" ξέρουν.... Όταν θα μάθει ο καθένας μας οτι επειδή ξέρει ερασιτεχνικά να κάνει κάτι ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να το κάνει και σαν επάγγελμα αφου δεν έχει τουλάχιστον την θεωρητική κατάρτιση (πράγμα πολύ βασικό), και όταν δεν θα υπάρχει χώρος για μαστόρια, λαμόγια, αετονύχηδες τότε θα λειτουργήσει και ο θεμιτός ανταγωνισμός και ο καθένας θα βελτιώνεται και θα προσπαθεί να γίνεται καλύτερος στο αντικείμενό του για να επιβιώσει.

Απο τα γραφόμενά σου, φαίνεσαι να είσαι απαγοητευμένος απο την κατάσταση που επικρατεί αλλά ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν πρέπει να μπείς στην διαδικασία να ανταγωνιστείς τα λαμόγια τους μη αδειούχους και γενικά αυτούς που χαλάνε την πιάτσα.... Άλλωστε, δεν θέλεις "μη συνειδητοποιημένους" πελάτες, ΟΤΑΝ ΕΣΥ είσαι καθ'όλα σωστός και καταρτισμένος. Ο χρόνος είναι ο καλύτερος δάσκαλος και οι σωστοί πελάτες σου, η καλύτερη διαφήμιση. ΟΠΕΡ ΕΔΕΙ ΔΕΙΞΑΙ

AMECO, BIOENERGYPOINT, SAVA, SCHWEIGHOFER

Μην πατάς το (-), θα βραχεί το πέλλετ σου και θα καεί η αντίσταση απο τον καυστήρα σου! ;)

---ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΠΟΛΥ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΘΑ ΤΣΑΚΙΖΩ ΚΟΚΚΑΛΑ---
PRIMUS INTER PARES
Last edit: 12 Χρόνια 4 Μήνες πριν by sugarboy.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 4 Μήνες πριν #6135 από spyroskosmas
Sugarboy, δεν είμι καθόλου απογοητευμένος από την κατάσταση που επικρατεί,ούτε μπαίνω σε διαδικασία να ανταγωνιστώ τα λαμόγια τους μη αδειούχους και γενικά αυτούς που χαλάνε την πιάτσα....Η δουλειά είναι αυτή που σε καθιερώνει οπουδήποτε και όχι ο αέρας και τα φούμαρα. Απλά οι διαπιστώσεις μου είναι καθημερινές και σε κάθε τομέα της οικονομίας. Ίσα ίσα που είμαι απ' αυτούς που πιστεύουν πως η κρίση θα ξεκαθαρίσει τα ξερά από τα χλωρά. Σα χαρακτήρας είμαι απ΄αυτούς που τσαντίζονται λ.χ. όταν βλέπουν οδηγό να πετάει αναμμένο τσιγάρο. Είμαι απ΄αυτούς που τσαντίζονται όταν πλησιάζει αυτοκίνητο πίσω μου και μου ανάβει μεγάλη σκάλα από τα 200μ. Είμαι απ΄αυτούς που τσαντίζονται όταν είναι υποχρεωμένοι να αναπνεύσουν τον καπνό των καπνιστών κλπ.
Βλέποντας ποια εστιατόρια κλείνουν, ποιοι μένουν χωρίς δουλειά, ποια ιατρεία αδειάζουν, ποια εμπορικά που κάποτε έσφυζαν από κόσμο τώρα βλέπουν πελάτη με το...ψιλό μακαρόνι,θα διαπιστώσει κάποιος πως αυτοί είναι οι μέτριοι ποιοτικά και ακριβοί.Αυτοί δεν θα επιβιώσουν.
Στο θέμα μας το πέλλετ. Αν σκεφτούμε ότι το πετρέλαιο έχει 1€, οι τιμές των καυσίμων κανονικά πρέπει να διαμορφωθούν ως εξής :
Φυσικό αέριο 25-30% κάτω από το πετρέλαιο
Πέλλετ 25-30% κάτω από το φυσικό αέριο
Ξύλο 25-30% κάτω από το πέλλετ
Εξηγώ τη σκέψη μου. Γιατί να κάνω μια μετατροπή από πετρέλαιο σε φυσικό αέριο ή υγραέριο αν δεν παίρνω το καύσιμο φθηνότερο για να κάνω κάποτε απόσβεση του κόστους εγκατάστασης; Λάβετε υπόψιν επίσης ότι όπως με το πετρέλαιο, έτσι και με το φυσικό αέριο δεν έχω καθαρίσματα, κουβαλήματα κλπ.
Δεν πρέπει λοιπόν αν βάλω πέλλετ που έχω καθαρίσματα, κουβαλήματα, και δεν έχω την αυτονομία - άνεση των παραπάνω καυσίμων να το προμηθευτώ ακόμη φθηνότερο; Άσε που υπάρχει στη φύση, και για τους παραγωγούς - καλλιεργητές είναι... σκουπίδι και πρέπει να το ξεφορτωθούν.
Για το ξύλο, δεν έχω καν την αυτονομία του πέλλετ, πολλά περισσότερα καθαρίσματα, κουβαλήματα κλπ, δεν πρέπει να το πάρω φθηνότερο από το πέλλετ;
Γι΄αυτό θεωρώ πως όσο πανηγυρίζουμε που βρήκαμε πέλλετ στα...285€, τόσο θα ανεβάζουν οι επιτήδειοι την τιμή του.Προσωπικά αυτό το προϊόν δεν το κοστολογώ πάνω από 200€, και καλώ τους εμπόρους να μας πουν τι ποσοστό κέρδους βγάζουν στα 285€. Αν συνεχίσετε να το πουλάτε στα ύψη, να ξέρετε ότι η αρπαχτή δε διαρκεί πολύ καιρό. Κατεβάστε τιμές να κρατήσετε τους πελάτες χρόνια.

Η απογοήτευση λόγω κακής ποιότητας διαρκεί περισσότερο από την ικανοποίηση λόγω χαμηλής τιμής
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": nicholasgr, navarxos

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 4 Μήνες πριν - 12 Χρόνια 4 Μήνες πριν #6137 από XAALAARAA
Φτάσαμε στο τέλος του Ιανουαρίου ;)
Να θυμίσω πως έχω την πακατω σομπα
GEMINI 30


ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ ΑΠΟ 1/10 ΕΩΣ 31/10 40 ΤΣΟΥΒΑΛΙΑ*15 ΚΙΛΑ =600 ΚΙΛΑ

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

By xaalaaraa at 2012-01-31


ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ


By xaalaaraa at 2012-01-31

Η ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΠΙΚΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ
ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕ Ο ΦΕΤΙΝΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΟ ΚΡΥΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΣΙΝΟ
ΧΡΕΙΑΖΟΜΟΥΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 3500 ΛΙΤΡΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΙΩ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ
ΕΧΩ ΚΑΨΕΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ 4 ΤΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΨΩ ΑΚΟΜΗ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 3 ΤΟΝΟΥΣ ΣΥΝΟΛΟ ΜΑΞΙΜΟΥΝ 7 ΤΟΝΟΥΣ
ΒΑΛΤΕ ΤΙΜΕΣ ΑΓΟΡΑΣ ΣΤΑ ΔΥΟ ΚΑΥΣΙΜΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ
ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΩ ΠΩΣ ΑΓΟΡΑΣΑ ΠΕΛΛΕΤ ΣΤΙΣ 15/4/2011 ΜΕ 162€/ΤΟΝΟ(ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ)
ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟ 1980 ΧΩΡΙΣ ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ 95 Μ2 ΚΑΙ ΖΕΣΤΕΝΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΟΙΛΕΡ 200 ΛΙΤΡΑ ΤΡΙΠΛΗΣ ΕΝΕΡΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΣΠΙΤΙΟΥ: ΣΑΛΩΝΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ Η ΣΟΜΠΑ 23,5 ΕΩΣ 26 ΟΤΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΣΟΜΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΣΤΑΝΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ (ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΚΑΙ NΑ ΕΧΩ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ) ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΠΙΤΙ 21,5

ΥΠΕΡ : ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΑΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΦΤΗΝΑ
ΚΑΤΑ :1) ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΓΕΜΙΣΜΑ 2)ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΑΦΟΥ ΚΑΨΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 7-8 ΤΣΟΥΒΑΛΙΑ ΠΕΛΛΕΤ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΘΕ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΠΕΛΛΕΤ Α/W ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ ΤΟ CORSAKI ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 4,2 ΛΙΤΡΑ/100ΚΜ ΜΕ -8,2 ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΝΙΩΘΕΣ ΣΑΝ -18 ΛΟΓΩ ΑΕΡΑ ΣΤΙΣ 05,15 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΧΤΕΣ ΜΕ ΠΡΟΔΩΣΕ ΠΟΛΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ
ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΠΕΛΛΕΤΟΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ

ΡΕ ΟΥΣΤΤΤΤΤ
Last edit: 12 Χρόνια 4 Μήνες πριν by XAALAARAA.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 4 Μήνες πριν #6139 από sugarboy
@spyroskosmas

Εγω πάντως αν και τσαντίζομαι απο όλα αυτά που είπες, εντούτοις πετάω το τσιγάρο μου απο το παράθυρο (και καμμιά φορά ξαναμπαίνει και μέσα.... εκεί να δεις χαρά!!! ουοοουουου!!!!) :oops:

Και για να έρθουμε στο θέμα μας.....

Λίγο άστοχη η προσέγγιση που θα αναπτύξω, αλλά νομίζω οτι κάπου έχεις λάθος.....

Με βάση λοιπόν το δικό σου συλλογισμό και δεχόμενοι οτι και το φυσικό αέριο μπορείς να το μετρήσεις σε...κιλά και οχι σε μ3 (d=m/v) τότε:
1000kg πετρέλαιο = 1000 Ευρώ
30% κάτω το Φ.Α. = 700 ο τόνος (αλλά πρέπει να κάνεις την αναλογία σε Θερμογόνο Δύναμη και μετά να υπολογίσεις την παρακάτω τιμή).
30% κάτω το πέλλετ απο το Φ.Α. = 490 Ευρω (διά 2 ίσον 245 ευρώ ο τόνος για να είναι σε αντιστοιχία Θ.Δ. με το πετρέλαιο)

Να σε ρωτήσω ΠΟΣΟ ΑΓΟΡΑΣΕΣ (πρόσεξε, δεν σε ρωτάω τί ποιότητα) το πέλλετ τον Σεπτέμβριο?
Βλέπεις? Δεν είχε διαφορά και μάλιστα το πήρες και φτηνότερα απο 245Ε/τν..... Και αν τα παρακολουθείς καλά, και το πετρέλαιο θέρμανσης τον ΟΚΤ ξεκινάει και μετά ΝΟΕ-ΔΕΚ-ΙΑΝ τσιμπάει κάποια λεπτά ΣΥΝΕΧΩΣ.

Αυτά, επειδή μου αρέσει πάντα να μιλάω τεκμηριωμένα!!!.......

.....ΠΡΟΣΕΞΕ!
Τα παραπάνω, ΔΕΝ τα λέω για να δικαιολογήσω την τιμή του πέλλετ (καθότι πλέον έμπορος), αλλά πρέπει να λάβεις υπόψιν σου τον νόμο της προσφοράς και της ζήτησης. Εν μέσω χειμώνα, οι τιμές είναι αυξημένες ΑΚΟΜΗ και απο τα εργοστάσια. Και αυτό μπορείς να το επιβεβαιώσεις με ένα απλό
τηλεφώνημα. Το εργοστάσιο αυξάνει, ο έμπορος αυξάνει... η ζήτηση αυξάνει! ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΓΑΡ!!!
Κάποιοι σκέφτονται την κονόμα, κάποιοι άλλοι σκέφτονται διαφορετικά.
Απλά τα πράγματα!!!!

Τώρα, κάποιοι που υπερηφανεύονται οτι αγόρασαν φτηνά το καλοκαίρι, ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ κάνανε. Δεν τους κατηγορεί κανένας, απλά τη δεδομένη χρονική στιγμή, τόσο είχε. Δεν κάναν κανένα σπουδαίο κατόρθωμα. Δεν υπήρχε ζήτηση! Όμως δεν μας είπαν πότε το πληρώσαν και πότε το παραλάβαν και πότε το χρησιμοποίησαν. (κόστος χρήματος)

ΕΠΙΣΗΣ......

Υπάρχουν πέλλετ και πέλλετ και αυτό το γνωρίζεις καλά.
Μην κατηγορείς ένα πέλλετ που εν μέσω χειμώνα κάνει 280 Ευρώ και αναγκαστικά κάνει τόσο γιατι έχει κάποια ποιότητα και πληροί κάποιες προδιαγραφές! Να κατηγορείς εκείνο το πέλλετ που εν μέσω χειμώνα έπρεπε να έχει 240-250 και το πληρώνεις για 280! ;)

Και να στο πάω και λίγο παραπέρα? (Συγνώμη που θα γίνω λίγο κακός)

Αν δείς σε άλλο θέμα, για τα μέλη του φόρουμ, έχω κάνει κάποια ειδική τιμή για πέλλετ με πιστοποιητικά. Δεν κεδίζω σχεδόν τίποτα με την τιμή αυτή, αλλά είναι μια μορφή προβολής και αντι να τα δώσω σε "άλλα κανάλια προβολής" τα έδωσα στον τελικό καταναλωτή γιατί η θέρμανση του χώρου μας ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ και όχι πολυτέλεια και σκέφτομαι ανθρώπινα-πρωτίστως. Ουτε φωνή, ούτε ακρόαση πλήν 2-3 ατόμων. Τι έγινε? Έχουν όλοι κάνει τις προμήθειές τους? Αν ναι, τότε γιατί φωνάζουν για τις τιμές? Αν όχι, τότε γιατί δεν αποδέχτηκαν την προσφορά και γιατί δεν βγήκε κανένας να πεί οτι έχει βρεί (ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ ΟΜΩΣ) άλλο ΕΦΑΜΙΛΛΟ σε καλύτερη τιμή? Γιάαα σκέψου λίγο.....

Και δεν μπορείς να διορθώσεις κάποιον (όπως πολύ σωστά ανεφεραν) που η πρώτη και τελευταία ερώτησή του είναι "πόσο κάνει?"

Ο καταναλωτής πρέπει να μάθει να αξιολογεί και να καταλαβαίνει τις διαφορές και να ξεχωρίζει την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ΚΟΣΤΟΥΣ ενος προιόντος και να συγκρίνει με όμοια, οχι με περίπου όμοια.

Αυτά προς τέρψιν....

AMECO, BIOENERGYPOINT, SAVA, SCHWEIGHOFER

Μην πατάς το (-), θα βραχεί το πέλλετ σου και θα καεί η αντίσταση απο τον καυστήρα σου! ;)

---ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΠΟΛΥ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΘΑ ΤΣΑΚΙΖΩ ΚΟΚΚΑΛΑ---
PRIMUS INTER PARES

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 4 Μήνες πριν - 12 Χρόνια 4 Μήνες πριν #6140 από sugarboy
@ΧΑΛΑΡΑΑΑΑΑ

Σε ονομάζουμε PelletData απο δώ και πέρα!!! Με κούφανες!!!! :blink: :cheer:

Όσο για το corsaki σου, ΕΣΥ φταίς!! Όλο το βράδυ το άφησες στην παγωνιά. Μια κουβερτούλα το έριξες να το σκεπάσεις?!!!

Και για πες μου και κάτι ακόμα..... με -18 πως θα έπαιρνε μπρός το πελλετοmobile σου? εεε? :P :evil: :lol: :lol:

AMECO, BIOENERGYPOINT, SAVA, SCHWEIGHOFER

Μην πατάς το (-), θα βραχεί το πέλλετ σου και θα καεί η αντίσταση απο τον καυστήρα σου! ;)

---ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΠΟΛΥ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΘΑ ΤΣΑΚΙΖΩ ΚΟΚΚΑΛΑ---
PRIMUS INTER PARES
Last edit: 12 Χρόνια 4 Μήνες πριν by sugarboy.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 4 Μήνες πριν - 12 Χρόνια 4 Μήνες πριν #6141 από XAALAARAA

sugarboy έγραψε: @ΧΑΛΑΡΑΑΑΑΑ

Σε ονομάζουμε PelletData απο δώ και πέρα!!! Με κούφανες!!!! :blink: :cheer:

Όσο για το corsaki σου, ΕΣΥ φταίς!!ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΗ ΔΟΣΗ ΑΚΡΙΒΟΥ ΑΝΤΙΠΑΓΟΤΙΚΟΥ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΠΑΓΩΝΙΕΣ Όλο το βράδυ το άφησες στην παγωνιά!!!ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΒΑΖΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΟΥ

Και για πες μου και κάτι ακόμα..... με -18 πως θα έπαιρνε μπρός το πελλετοmobile σου? εεε? ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΑΠΤΗΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΑΚΙ ΠΟΥ ΣΤΕΓΝΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΛΙΑ ΘΑ ΕΣΚΑΓΕ ΣΙΓΟΥΡΑ :P :evil: :lol: :lol:


ΡΕ ΟΥΣΤΤΤΤΤ
Last edit: 12 Χρόνια 4 Μήνες πριν by XAALAARAA.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.347 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ