Πείτε τι pellet καίτε και βαθμολογήστε το (1-10)

Περισσότερα
11 Χρόνια 4 Μήνες πριν #65906 από DOOM_NX

stergiosbik έγραψε: Καλη χρονια να εχουμε με υγεια κ λιγοτερη απελπισια κ αγχος για ολους τους Ελληνες.
Ας καταλαβουμε ολοι το 2013,οτι οι αξιες δεν καθοριζονται απο την τιμη κ θα ειμαστε πιο ευτυχεις! :)

Συμφωνώ κι επαυξάνω. Καλή χρονιά :)

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 4 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 4 Μήνες πριν #65911 από vag1234
To εγραψα και σε άλλο thread και θα το γράψω και εδώ...

Τα πολύ καλά και ακριβά μηχανήματα χρειάζονται και πολύ καλό καύσιμο αλλιώς αρχίζουν τα προβλήματα.. Οπότε οι πιστοποιημένες προδιαγραφές προϊόντος (με το ανάλογο κόστος) είναι μονόδρομός..

Αν έχεις όμως ένα ''βρώμικο'' μηχάνημα που καίει σχεδόν τα πάντα (μόνο την πεθερά μου δεν έχω ρίξει ακόμα μέσα-τουλάχιστον όχι ακόμα, μία στραβή ματιά να μου ρίξει μόνο είναι αρκετό)..

Εμένα προσωπικά και να γράφει <1,5% στάχτη και να έχει 2,5% δεν θα με χαλάσει αν είναι σε λογική τιμή <=250€/τόνο..

Ομορφάντρα μου ΔΕΝ πειράζει, που πήρες τόσο ακριβό μηχάνημα, τώρα παρακάλα μην ακριβύνει και αλλό το καυσιμό σου!!!
Θέλουμε φθηνό Ελληνικό & ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ PELLET!!!!!!!!!...[IMG][/IMG][IMG]...[/IMG]
...
Last edit: 11 Χρόνια 4 Μήνες πριν by vag1234.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 4 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 4 Μήνες πριν #65917 από oddios
Εγω εχω θεμα με πιστοποιημενο πελλετ, εχω παρει 2 τονους σβαι,1 τονο τον ιουλιο 1 τονο τον οκτωμβριο απο διαφορετικους προμηθευτες κ φυλασονται και οι δυο παρτιδες σε διαφορετικους χωρους κλειστους, οχι αποθηκη, ουτε υπογειο.
Στην αρχη που το εκαιγα λιγες ωρες και σε μικρη σκαλα δεν ειχα θεμα, απο το δεκεμβριο κ μετα που αρχισα να το καιω ολη μερα και σε μεγαλυτερες σκαλες αρχισαν τα "παρατραγουδα". Πολυ σκληρη σταχτη στο τασακι καυσης με αποτελεσμα ακομα κ η φλογα να διαχωριζεται στα δυο λογω ακαυτου πελλετ.

Αφου δοκιμασα διαφορες ρυθμισεις ( edilkamin funny) το φαινομενο παρεμενε, πηρα την αντιπροσωπεια και τους ανεφερα το θεμα, η βοηθεια τους ηταν να μου πει να βαλω καπελο στη καμιναδα.... Τους εστειλα κ αναλυτικο μαιλ οπου του εγραφα τι δοκιμες στις ρυθμισεις ειχα κανει καθως και τις φωτογραφιες που βλεπετε κ του ζητουσα βοηθεια ακομα και επι πληρωμη....οσο πηραν εσας, αλλο τοσο πηραν κ μενα.. Αθανατη ελληνικη επιχειρηματικοτητα..... Αλλαξα τελειως γνωμη για την αντιπροσωπεια. Περιμενω να τελειωσουν οι γιορτες για να αρχισω ενα νεο γυρο μαζι τους και για καποια αλλα που εμφανιζει η σομπα.

Εξακολουθω τις δοκιμες στις ρυθμισεις αλλα δε βλεπω σημαντικη βελτιωση. Ετοιμαζω μαιλ για να στειλω στο εργοστασιο παραγωγης και στον οργανισμο πιστοποιησης. Επισης, ο ενας ο προμηθευτης αφου στην αρχη μου το επαιξε εξυπνος "κυριε ηρθαν να σας ρυθμισουν τη σομπα?" οταν τον αρχισα στις ερωτησεις τι ειδους ρυθμισεις σε αερα κ τροφοδοσια εννοει που δεν εχω κανει μου απαντησε πως δεν ειναι τεχνικος για να ξερει.... Ακομα περιμενω το εμαιλ του για να του στειλω τις φωτογραφιες.....

Παραλληλα εκαψα περσινο αμεκο που ειχα χωρις θεμα, το οποιο δεν αφησε καταλοιπα, μονο περισσοτερη σταχτη, και forest οπου εκει ηταν χαλια.

Η πλακα ειναι πως η ιδια η αντιπροσωπεια σε παλιοτερη επικοινωνια ειχε συστησει να καιω μονο "καλο πελετ" και μαλιστα αυστριακο για να μην εχω θεματα :lol:

Ηθικο διδαγμα, τιποτα δεν ειναι δεδομενο, ολα ειναι σχετικα! τουλαχιστον το εχω παρει πλεον αποφαση κ δεν σκαω :lol:
Συνημμένα:
Last edit: 11 Χρόνια 4 Μήνες πριν by oddios.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 4 Μήνες πριν #65927 από παλτακης
Εδω και αρκετες μερες το μονο που καιω ειναι ameco premioum απο κλινκερ μηδεν απο σταχτη οκ εχει δεν μπορω να πω ομως πολυ ή λιγη διοτι την καθαριζω καθε 3 μερες εχει πραμα και αυτο επειδη το ποτηρι καυσης μενει καθαρο και επειδη δεν εχω καψει κατι αλλο για να κανω συγκριση ..το τζαμι πιανει μια καφε ανοικτη θαμπαδα και αυτη στο πανω μερος του γυαλιου το μισο δλδ χωρις ομως να κρυβει την φλογα .Απο ρυθμισεις το μονο που εχω πειραξη ειναι ο αερας που δινει την ζεστη στην μεγαλη σκαλα 230ν και απο εκει και περα στις αλλες σκαλες ενα κλικ πανω .Τον αερα καυσης δεν τον πειραζω εφοσον δεν εχω κλινκερ και παρατηρω σε ολες τις σκαλες την φλογα να μπλεδιζη στο σημειο που καιγεται το πελλετ .Οποτε πιστευω ειναι ολα καλα και το μονο που κανω ειναι να ζεστενομαι σε ικανοποιητικο βαθμο σε ολο το σπιτι .Απο καταναλωση ειμαι λιγο πανω απο μισο τσουβαλι στις 8 ωρες λειτουργιας .

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 4 Μήνες πριν #66007 από XAALAARAA

XAALAARAA έγραψε:

DOOM_NX έγραψε: Γιαυτό εξαφανίστηκε ο Νασίκας;

Όταν εγώ φωνάζω για πιστοποιήσεις και σταθερή ποιότητα, βγαίνετε και με δουλεύετε! Ορίστε τα αποτελέσματα. Που είσαι stergio να υποστηρίξεις το Ελληνικό pellet; Ποιος θα δώσει τα χρήματα πίσω στον άνθρωπο; Ποιος θα του πληρώσει το χαλασμένο μηχάνημα; Είναι false economy, το λέω και το φωνάζω!

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΠΕΛΛΕΤ.



εγω πιστευω πως κανεις λαθος στο μακρια απο ΜΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΠΕΛΛΕΤ καλυτερα να αγορασω 200-240 παρα 300-400 στα ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΠΕΛΛΕΤ εμενα τα καει ολα στραβα κουτσα ολα λεμε και το ντεποζιτο στραγγιζει δεν κραταει τιποτα μεσα

σημερα που να εβλεπες τι εριξα μεσα στην σομπουλα μου.
το 1/4 του τσουβαλιου ηταν πρισμενο απο την υγρασια σκονη θρυψαλα απο μη σωστο τροπο αποθηκευσης
μια χαρα με ζεστανε κακος δεν το βγαλα και φωτο να το δειτε θα το κανω σιγουρα στο επομενο.


λιγο χειροτερο απο αυτο ηταν









ΡΕ ΟΥΣΤΤΤΤΤ
Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 4 Μήνες πριν #66039 από kobra2

stoikon έγραψε:

kobra2 έγραψε:

ΘΕΟΔΟΣΗΣ έγραψε:

kobra2 έγραψε: οχι, ειναι η πρωτη χρονια. δεν εχω καψει καποιο αλλο.


Επομένως μπορεί η στάχτη να μην είναι υπερβολική, απλά εσύ δεν έκαψες άλλο πέλλετ. Σου το λέω γιατί το συγκεκριμένο πέλλετ έχει τη λιγότερη δυνατή στάχτη, αν κάψεις άλλο θα με θυμηθείς...

φιλε μου με τρομαζεις, γιατι πιστευω πραγματικα οτι αφηνει πολυ σταχτη.αν αυτη ειναι η λιγοτερη...παντως δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν πεφτει η σταχτη απο κατω στο συρταρακι σταχτης που εχει και μενει μεσα στο ποτηρι


Την στάχτη από το ποτήρι την διώχνει ο αέρας που εισέρχεται μέσα στον χώρο καύσεως περνώντας μέσα από τις τρύπες του ποτηριού. Για να φεύγουν οι στάχτες αύξησε των αέρα εισαγωγής, τόσο ώστε να μην πετάγονται άκαυτα πέλλετ έξω.

μια ερωτηση σε εσενα και στον Θεοδοση.παιζει ρολο το οτι ειναι απο πευκο,αρα ρετσινουχο, για τα καταλοιπα? γιατι αποτι καταλαβα οι λεβητες δεν μασανε, καινε τα παντα, αλλα οταν προκειται για σομπα μηπως τα πελλετ οξιας συνιστονται?

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.132 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ