Ενεργειακό τζάκι - Πέλλετ - Λέβητας ξύλου?

Περισσότερα
10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #130943 από kosmidis80
Γιατι ειναι προσωπικα δεδομενα και δεν επιθυμουν ολοι να φαινονται δημοσια!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #130947 από stergiosbik
Εγω παλι προσπαθω να καταλαβω γιατι δημιουργηθηκε θεμα εκ του μηδενος αλλα σηκωνω τα χερια ψηλα.
Μπορει να εγινε καποια παρανοηση στην αρχη αλλα δεν περιμενα να συνεχιστει αυτη η κοντρα.

Δεν είναι ότι δεν είμαστε επαναστάτες. Απλά είμαστε άτυχοι που δεν είναι όπλο ο καναπές!!!


Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #130949 από nikolas p
κι εγω παλι, να ζητησω συγνωμη απο το φορουμ για τον υψηλο μου τονο, αλλά εδω δεν μιλαμε για διενεξη αποψεων (που λογικη και θεμιτη ειναι σε ενα φορουμ), αλλά για ευθεια συκοφαντία και μαλιστα δημόσια, της προσωπικοτητας μου.
δεν μπορω να ανεχτώ στην πεμπτη δεκαετια της ζωης μου, ως μηχανικος και πατερας, το καθε αγνωστο νικνεημ να με κατηγορει για ανηθικες τακτικες και πραξεις.

και αντε να το καταπιω (που δεν καταπινεται) γιατι ετσι κι αλλιως δεν χανω οικονομικα κατι απο το παιδαρελι ετουτο.
αλλά διαβαλει και τον κ.σαμαρα που ζει απο την δουλεια αυτη. και προσπαθει χωρις λογικη να του προκαλεσει προβλημα, οχι σε μια μεμονωμενη πιθανη πωληση, αλλά γενικοτερα διαβαλοντας τον ως ανεντιμο που φτιαχνει διπλους λογαριασμους.
και εχει δηλωσει και μηχανικος!
θα χαιροταν πολυ ο σαββας αν αυριο ο κ.σαμαρας εκλεινε το μαγαζι του γιατι πουλα ακριβα μηχανηματα που δεν θα επρεπε να πουλιουνται στην επαρχια :lol:
αν αυτο ειναι σκεψη μηχανικου, να παμε να πηδηχτουμε ολοι οι μηχανικοι απο το παραθυρο!

καλως γινεται ο,τι γινεται για να βλεπουμε σε τι κοσμο ζουμε και τι ατομα μας περιβαλουν.
καλημ μας μερα

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 2 Μήνες πριν - 10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #130954 από Savvas
Για να τελειώνουμε.
Αυτό το νήμα ανοίχτηκε ζητώντας μια συμβουλή ή συμβολή απο όλους μας για κάποιο θέμα όπως και οι περισσότεροι πράξαμε με καλή διάθεση και πρόθεση λέγοντας κάποιες απόψεις ή εμπειρίες μας.

Εσύ είσαι ο μοναδικός που ενώ ΔΕΝ είχες ξαναγράψει στο forum, πήρες εργολαβικά να γράφεις αυτό το νήμα και με ύποπτο τρόπο άρχισες να εκθειάζεις τα μηχανήματα και το πρόσωπο του κ.Σαμαρά (και εδώ για λόγους λεπτότητας θα είναι η τελευταία αναφορά στο όνομά του) χωρίς όμως ποτέ να έχεις εξυπηρετηθεί απο αυτόν, να έχεις συνεργαστεί μαζί του. Όπως λένε και οι Αγγλοσάξωνες "be careful who you vouch for" αφού δεν γνωρίζεις κανέναν απο κοντά.
Και όποιος έμπορος έχει να κάνει τις προσφορές του, πολύ καλά κάνει και τις δίνει δημόσια μαζί με τις απόψεις αλλά μέχρι εκεί.

Ταυτόχρονα όμως επιδώθηκες σε μια εκστρατία αποδόμησης όλων των άλλων προτάσεων που μπήκαν σε αυτή τη συζήτηση άλλοτε ευθέως και άλλοτε με το τέχνασμα του πωλητή (εεε καλός είναι αλλά πχ ξέρεις φτιάχνεται φασόν στην Τσεχία -λεπτομέρειες που αν είναι αλήθεια ένας ερασιτέχνης της θέρμανσης δεν ξέρει-) με τέτοιο ζήλο και ταχύτητα που εμένα μου δημιούργησαν ερωτηματικά.

Με κανένα δεν έχω εμπάθεια, μίσος ή επαγγελματικό ανταγωνισμό. Άλλοι καταφέρονται εναντίων προσώπων και επαγγελματιών (και δεν εννοώ εμένα). Εσύ θαύμαζες τα ελληνικά χέρια που δουλεύουν αλλά εκθειάζεις μέχρι παρεξήγησης τα Αυστιακά προϊόντα και ταυτόχρονα όποιες ελληνικές προτάσεις έγιναν, πριν καλά, καλά το σκεφτείς (γιατί είπαμε ως ερασιτέχνης που είσαι θα έπρεπε πρώτα να το εξετάσεις με ψύχραιμη σκέψη και παίρνοντας το χρόνο σου και ύστερα να αρχίσεις να βρίσκεις τα ελλατώματα στα μηχανήματά τους).

Το αν είσαι ανύπαρκτος, υπαρκτός, βαλτός ή ότι άλλο είναι δικό σου θέμα. (Ο ζήλος πάντως να "παρουσιαστείς" που λέγαμε και στο στρατό, με εξωφρενικές λεπτομέρειες που δεν μας αφορούν όταν αμφισβήτησα το ρόλο σου, δείχνει μια υπερπροσπάθεια αφύσικη να πείσεις για κάτι). Όπως είπαμε και άλλού το να αναλαμβάνεις το ρόλο αβανταδόρου καμιά φορά κάνει πιο πολύ κακό από τις υπηρεσίες που προσφέρεις. Εσύ αδικείς επαγγελματίες με αυτά που κάνεις. Γιατί όποιος αναλαμβάνει να κάνει αυτόκλητα τον αβανταδόρο, αυτόματα μετατρέπει τον αβανταριζόμενο σε Παπατζή...

Υ.Γ. Εϊμαι Πολιτικός Μηχανικός και η μόνο μου ενασχόληση με τη θέρμανση είναι σαν χόμπι και αυτά που έχω δει στα σπίτια που έχω κατασκευάσει. Αν βέβαια δεν με βρίσκεις του γούστου σου για απόφοιτο του ΕΜΠ επειδή είμαι όλα αυτά που είπες, κάνε ένα υπόμνημα στο ΤΕΕ να με εξωστρακίσει στη Σιβηρία αφού πρώτα με διαγράψει απο τα μητρώα του :)

Υ.Γ.2 Μετά την προτροπή σου θα σκεφτώ σοβαρά το ενδεχόμενο να φτιάξω και facebook προκειμένου να μη χάσω την ευκαρία να με κάνεις φίλο.

Υ.Γ.3 Δεν είμαστε συνάδελφοι. Απ'όλα όσα είπες, αυτό μόνο κρατάω σαν το πιο προσβλητικό.
Last edit: 10 Χρόνια 2 Μήνες πριν by Savvas.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #130958 από nikolas p
εξακολουθεις να προσπαθεις να με μειωσεις, αντι του να ζητησεις ενα συγνωμη για ολα οσα μου εχεις προσαψει
- εισαι ψευτης γιατι τα πρωτα μηνυματα μου στο φορουμ δεν ηταν σε αυτο το θεμα, ησαν στο θεμα της ecostar της οποιας ειμαι κατοχος.
- ειδα οτι ενας συναδελφος προσπαθει να βρει μια λυση εχοντας πεσει στα χερια ενος ανιδεου "μαστορα" και ειπα να κανω κατι καλο, να του ανοιξω λιγο τα ματια.
- συμπασχω ως πρωην κατασκευαστης μηχανηματων με τον αγωνα ενος σωστου επαγγελματια οπως ο κ. σαμαρας και γνωριζοντας το ποσο καλος ειναι απο οσα διαβασα μεσα στο φορουμ απο δουλιες του, προτεινα στον φιλο οχι τον windhager στην ουσια, αλλά την λυση που λεγεται σαμαρας λογω γνωσεων και εμπειριας.
- πες το μας πουλακι μου οτι εισαι ασχετος με τον χωρο των μηχανηματων :lol:
οπως εγω δεν μπορω να εκφερω σιγουρη αποψη για τα θεμελια ενος σπιτιου, ουτε για την αναλογια τσιμεντου μεσα στο σκυροδεμα (αν και εχω αποψη), ακριβως επειδη δεν ειναι ο τομεας μου, ετσι κι εσυ να σκεπτεσαι δυο φορες οταν μιλανε μηχανολογοι για μηχανηματα, οσο σχετικος και αν εισαι.
και σιγουρα παντως δεν θα κατηγορουσα εναν πολιτικο μηχανικο οτι τα παιρνει απο τις εταιριες σιδηρου αν προτεινε σε καποιον ανθρωπο, το να βαλει περισσοτερο σιδηρο μεσα στις κολωνες του σπιτιου του απο οσο του λεει ο εργολαβος. ουτε οτι ηταν κλωνος εμπορου σιδηρου.
αυτο στην ουσια που εκανες εσυ

- να φτιαξεις φεησμπουκ γιατι μπορει αυριο να συνεχισεις την ιδια γλειώδη τακτικη και να θελω να σου κανω μηνυση για συκοφαντικη δυσφημιση. ποτε δεν ξερεις... μιας και εχεις σχεση μαλιστα με τον χωρο της κατοικιας και ισως σχεση και με "μαστορους". αλλά ας μην σε βγαλω μιζαδορο υδραυλικων και εμπορων που βάλεις κατα ενος επιτυχημενου συναδελφου μηχανολογου και κατα ενος δ/ντη δημοσιου οργανισμου, (οπως εκανες εσυ), ας σε θεωρησω προς το παρον ως ανοητο...

- κακως σου απαντησα , γιατι σου δινω αξια οταν μαλιστα δεν μιλας με ευθη τροπο οπως κανουμε οι μηχανικοι στα προηγουμενα μηνυματα σου, αλλά με αυτο το πολιτισμενο-κρυφο γλειωδη τροπο των γενικοτητων.
τελος η μεταξυ μας συζητηση τουλαχιστον απο την πλευρα μου. ελπιζω να μην ξανααναφερθεις σε μενα

υγ
δεν ηξερα οτι η εξιστορηση μερικων πτυχων της επαγγελματικης μου δραστηριοτητας του παρελθοντος ειναι κατι το μεμπτο την στιγμη που αισθανομουν οτι συμμετειχα σε παρεα φιλων. ποσο ακομα πιο ανοητος μπορει να ειναι κανεις? πιο ανοητος πεθαινεις!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #130959 από nikolas p
οταν λεω την λεξη συναδελφος μεσα στο φορουμ εννοω συναδελφος-μελος του φορουμ. και τον οκταμπαλο συναδελφο τον αποκαλω
αλλοιμονο να θεωρουσα συναδελφο μηχανικο τον σαββα που ειναι ξερολας και ασχετος με τον χωρο των μηχανηματων . αυτο θα ηταν προσβολη για ολους τους εχοντες δικαιωματα μηχανολογου στο τεε...

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.086 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ