Ενεργειακό τζάκι - Πέλλετ - Λέβητας ξύλου?

Περισσότερα
10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #131218 από Stavrax
Νικόλα εσύ μας κάνεις πλάκα νυχτιατικα. Ο Σαμαράς (τον οποίο γνωρίζω προσωπικά από εκδηλώσεις του φόρουμ) απάντησε στον Σάββα με δύο κουβεντούλες, λιτές και περιεκτικές. Στη συνέχεια ανέλαβες εργολαβία την υπεράσπιση του και κατά τη γνώμη μου με τόσα που έχεις γράψει αντί για διαφήμιση και υπεράσπιση, κάτι άλλο κάνεις. Το ότι γνωρίζω προσωπικά τον Σαμαρά, το ανέφερα γιατί είναι το μοναδικό που με κρατάει από το να μην σκεφτώ ότι παίζεται κάτι με τις δημοσιεύσεις σου.


Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #131219 από nikolas p
σταυρο δε σε παρεξηγω, νυχτα ειναι, μπορεις να λες ο,τι θες.
και ο σαββας ελεγε οτι κατι αλλο παιζεται. ιδια σκεψη? τι να πω?
αλλα βλεπεις ο κ. σαμαρας δεν ειναι ανοητος, σημερα γιναμε φιλοι στο φεησμπουκ και ειδε με ποιον μιλαει (το ειχε δει εδω και μερες) , αν λεω αληθεια κλπ

το θεμα δεν ειναι μονο για τον κ. σαμαρα
ειναι για μενα που πολλοι εχουν δει τα στοιχεια μου ηδη.

επειδη δεν εισαι ο αντμιν, επειδη το θεμα ειναι σοβαρο οσον αφορα την αξιοπιστια του φορουμ, για αυτο σου ειπα, απλα ενημερωσε τον αντμιν και ασε εκεινον το να αποφασισει αν το φορουμ θελει να παραμεινει σοβαρο.

τι αλλο να πω? πες ο,τι θες και νομιζεις, απλα κανε αυτο που πρεπει, ενημερωσε τον αντμιν και αν θελει και κρινει οτι ειναι σωστο, ας με διαγραψει
καλη νυχτα

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 2 Μήνες πριν - 10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #131262 από nikolas p
κυριοι!
προφανως δεν εχετε καταλαβει καποιοι απο την συντονιστικη ομαδα το τι κανετε, απόντος μαλιστα του αντμιν.
θα σας εξηγησω στη πορεια

διαγραψατε το χτεσινοβραδυνο μου μηνυμα με το οποιο κατηγγειλα το μελος με το νικνεημ "σαββασ", με αποδειξεις, οτι ειναι ενας ψευτης, υβριστης και συκοφαντης το οποιο ΔΕΝ ειναι μελος του τεε και ψευδως παρουσιαζεται ως τετοιο καθωτι δεν ειναι εγγεγραμενος στα μητρωα του τεε.

ως μελος του τεε, εχω το δικαιωμα και την υποχρεωση να προφυλασσω τον θεσμο του τεε απο τον καθε πλαστογραφο, αλλά και απο όποιον υποθαλπει τετοιους παρανόμους...


διαγραψατε το μηνυμα καταγγελιας μου, αφηνοντας τα επομενα μηνυματα μου "ξεκρεμαστα", επειδη σας ειπα να διαγραφει το μηνυμα αυτο αν το μελος σαββας ειναι μηχανικος, νομιζοντας ετσι οτι θα φοβηθω λες και δεν ξερω τι λεω.
λανθάνετε. το ειπα αυτο για να παρασυρω τον σαββα να δωσει πραγματικα στοιχεια στην διαχειριση. κατι που ηδη θα επρεπε να εχετε κανει εσεις οι ιδιοι, αν ειχατε επιγνωση του ρολου σας απεναντι στους θεσμους οπως το τεε.

αφηνετε το καθε ψευτη και πλαστογραφο να βαλει κατα επιτυχημενων κατασκευαστων αλλά και κατα μελων του τεε, συκοφαντωντας τους για ανεντιμες τακτικες και τους ιδιους ως πλαστογραφους, την στιγμη μαλιστα που ειναι ο ιδιος υπευθυνος για πλαστοπροσωπια, χωρις εσεις να παιρνετε θεση!

περαν του οτι με παρασυρατε να δωσω τα πραγματικα μου στοιχεια και να γνωριζουν σημερα καποιοι ανοητοι το ποιος ειμαι χωρις εγω να γνωριζω την ταυτοτητα τους, εχετε υποχρεωση εναντι των μελων σας που συμμετεχουν στο φορουμ σας δινοντας τα πραγματικα τους στοιχεια, εναντι των καλων εμπορων ή και κατασκευαστων του κλαδου αλλά και εναντι ολων των μηχανικων μελων του τεε και του ιδιου του θεσμου, να λαβετε λογικη και επαρκη θεση.
δεν ζητησα την διαγραφη του μελους σαββας, ζητω ομως την παρατηρηση του, ουτως ωστε να μην με διαβαλει την στιγμη που ο ιδιος ΔΕΝ ειναι μηχανικος οπως δηλωνει!

ετσι, οποιαδηποτε αναφορα απο το μελος αυτο στο μελλον σε παραπλησια των μηνυματων μου, κατα της ιδιοτητος μου ως μηχανικου ή/και της αληθειας των στοιχειων μου, σας καθιστα συνενοχους του. αν επικροτειτε αυτην την τακτικη, τοτε ας ξεκινησει ο καθε ενας μας να μιλαει γενικολογα εναντιον αλλων μελων, εξευτελιζοντας ετσι ακομα και το ιδιο το φορουμ.

ηδη διαγραψατε το χτεσινοβραδυνο μηνυμα μου.
σας γνωστοποιω οτι οποιαδηποτε διαγραφη μηνυματος μου στο μελλον (την στιγμη που το μηνυμα μου δεν αντιβαινει τους ορους του φορουμ) θα με εξαναγκασει να καταγγειλω την συμπεριφορα σας στο τεε, καθως (εσεις μπορει να μην το καταλαβαινετε, αλλά ο αντμιν ειμαι σιγουρος οτι θα το καταλαβει), αυτη τη στιγμη ειστε συνενοχοι του εν λογω ψευτη.
υποθαλποντας εναν παρανομο που διασυρει ενα μελος του τεε που εχει δηλωσει τα πραγματικα του στοιχεια στο φορουμ σας.

και οχι μονον αυτο, αλλά επιτρεπετε στο μελος αυτο να παραπλανα τα μελη σας, δηλωνοντας δημοσια οτι ειναι μελος του τεε.

δεν διασυρετε ετσι με την συμπεριφορα σας το τεε? φυσικα. καθε λογικος ανθρωπος το καταλαβαινει αυτο.


εαν εξακολουθειτε να μην το καταλαβαινετε αυτο που σας λεω, μπορω να σας το στειλω γραπτως και με εξωδικο, καθως επιτρεπετε σε ανωνυμα νικνεημ να οικοποιουνται τιτλους που δεν εχουν, διασυροντας ετσι το ιδιο το τεε.

ειστε υπολογοι εναντι του τεε για την παρανομια σας να υποθαλπετε τετοια πλαστα προσωπα που παρουσιαζονται ως μηχανικοι.
ερωτω λοιπον το γιατι? απο ανοησια το κανετε αυτο ή κατι αλλο κρυβεται πισω απο την συμπεριφορα σας αυτη?

το καταλαβαινετε οτι διαπρατετε αυτη τη στιγμη παρανομία, αποντος μαλιστα του μονου κατα το νομο αρμοδιου?

ετσι λοιπον, ελπιζω το θεμα της αναφορας του μελους σαββας (ειτε αμεσα ειτε εμμεσα) στο προσωπο μου, να σταματησει εδω , για να μην αναγκαστω να ενημερωσω το τεε για τον τροπο που χειριζεστε το ιδιο, για το οτι επιτρεπετε τον διασυρμο του θεσμου απο πλαστογραφους, για το οτι επιτρεπετε τον προσωπικο μου διασυρμο.
δεν θα ηθελα να προχωρησω σε εξωδικη καταγγελια την στιγμη μαλιστα που απουσιαζει ο κατα τον νομο αρμοδιος.

αν καποιοι απο εσας κανετε την πλακα σας, ειτε κατα του θεσμου του τεε ειτε κατα της προσωπικοτητας μου, επιτρεποντας σε ανωνυμους να συμπεριφερονται ετσι, τοτε υπαρχουν και τα αρμοδια δικαστηρια για να μας λυσουν την οποια διαφορα, μεταξυ υμων και ημων (ατομο και τεε)

δεν θα ηθελα να ζητησω τα πραγματικα στοιχεια του σαββα καθωτι ο ανθρωπος οπως σας απεδειξα απο το σαιτ του τεε στο μηνυμα που διαγραψατε, ΔΕΝ ειναι μηχανικος αλλα έιναι ενας ψευτης
αν ομως το φαινομενο συνεχιστει, θα αναγκαστω να στραφω κατα του φορουμ το οποιο κατα το νομο ειναι υποχρεωμενο να δωσει τα στοιχεια του μελους, για να διαβιβαστουν αυτα στις αρμοδιες αρχες.

ευελπιστω οτι θα κατανοησετε την ευθυνη σας την στιγμη που θελετε να παραμεινετε ενα σοβαρο φορουμ και δεν θα αναγκαστω να πραξω τα δεοντα


παρακαλω να ενημερωθει ο κατα τον νομο αρμοδιος
Last edit: 10 Χρόνια 2 Μήνες πριν by nikolas p.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #131264 από egglezos
Θεωρώ χρέος μου να επέμβω, γιατί νιώθω ότι σε εμένα οφείλεται μεγάλο μέρος από αυτή την διαμάχη που προέκυψε, και δεν έχω λόγια πώς να ευχαριστήσω τον Νικόλα Π για την πραγματικά σημαντική και αγνή υποστήριξη προς το πρόσωπο μου και την εταιρεία μου.

Λυπάμαι όμως πολύ για την αντιπαράθεση αυτή στην οποία έχει υποπέσει και συστήνω ψυχραιμία γιατί διαφορετικά δεν θα βγεί τίποτα … μόνο στενοχωριόμαστε χωρίς αποτέλεσμα.

Τον λόγο έχει η διοίκηση.

It would be possible to describe everything scientifically, but it would make no sense; it would be without meaning, as if you described a Beethoven symphony as a variation of wave pressure. - Albert Einstein

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #131265 από kosmidis80
Οποιο δικαιο και να ειχες, πλεον το εχεις χασει!

Και για να μην πω πλεον και εγω τιποτα χειροτερο για το τι θα κανεις στο φορουμ και στον αντμιν του, θα σε παρακαλεσω να διαβασεις τους ορους του φορουμ που αποδεχτηκες οταν εκανες εγγραφη! Ασε και το χεις χαμενο το παιχνιδι, οποτε ζοριλικια και απειλες μονο στους υπαλληλους σου (αν εχεις, δεν ειμαστε και σιγουροι οτι εισαι αυτος που λες - μην το ξεχναμε αυτο!)

Επισης θα σου πω οτι το facebook ΔΕΝ σημαινει οτι εχεις δωσει και τα αληθη σου στοιχεια! Εγω αν βαλω στο facebook και φτιαξω ενα λογαριασμο με το δικο σου ονομα, δεν θα ισχυει οτι ειμαι εσυ! Μην τρελαθουμε κι ολας! :lol:

Τελος απο τον τροπο γραφης σου, αλλα και απο το 'παθος σου' να μας λες τα ιδια και τα ιδια δεν μου θυμιζεις καποιον που θα μπορουσε να διοικει μια επικερδη και συγχρονη εταιρια. Περισσοτερο σε ανθρωπο που προσπαθει να κρυψει την αληθινη του ταυτοτητα μου φερνεις.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #131267 από Stavrax
quiz για δυνατούς λύτες
πόσες ειδικότητες φέρουν τον τίτλο "μηχανικός"?
Google is your friend!


Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.084 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ