Ιnox μπουριά - προσοχή στους κακούς τεχνίτες!

Περισσότερα
11 Χρόνια 5 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 5 Μήνες πριν #43593 από kostas tz

GT έγραψε:

mastoras έγραψε: ...
Δεν υπάρχει τρόπος να κολλήσουν, να πρεσαριστούν, να πονταριστούν, για να στεγανοποιηθούν απόλυτα 2 στρόγγυλες λαμαρίνες σε Τ .......μόνο σε χυτά εξαρτήματα μπορούμε να έχουμε απόλυτες στεγανοποιήσεις.
...


mastoras έγραψε: ...
Ο Δημήτρης δεν λέει ψέμματα......λέει όμως "αν έχεις"
...
Η άλλη φωτογραφία είναι ψεύτικη.
...
Αυτό όμως που είπα είναι καμιά εταιρία από αυτές που γνωρίζω δεν έχει στεγανά ταφ, συστολικά, και άλλα......γιατί εγώ δεν μπορώ να βρω πουθενά.......ακόμα και πληρώσω το ΤΑΦ 40€

όταν λέω δεν γίνεται να κολληθούν οι λαμαρίνες, εννοώ στην δική μας αγορά, στην πιάτσα, κτλ.......δεν αφήνω να εννοηθεί ότι σε όλο τον κόσμο δεν μπορεί να υπάρξει ραφή σε λαμαρίνα 0,4-0,6 και βάλε.

Και όπως σωστά λέει ο Δημήτρης, εάν έχεις μηχάνημα, κολλάς μέταλλο και με το πάχος ανθρώπινης τρίχας.


Όταν εσύ ο μάστορας λες ότι δε γίνεται, εγώ ο μη μάστορας καταλαβαίνω ότι δε γίνεται. ;)

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς στη δική μας/σας πιάτσα, αγορά κλπ.

Τόση ώρα για την Ελληνική αγορά συζητάμε (αν εννοείς αυτό), όχι για τα μπουριά της NASA.

Τα λεγόμενά σου είναι αντικρουόμενα, πιστεύω να το καταλαβαίνεις.

Εν τέλει, δεν υπάρχει μια ρημάδα Ελληνική εταιρία που να κατασκευάζει μπουριά με στεγανές ραφές ρε παιδιά?

Ούτε μία?

Δε μπορώ να αγοράσω ένα Ελληνικό ταυ με στεγανές συγκολλήσεις ρε παιδιά?

Δεν έχει αγοράσει κανείς εδώ μέσα?

Όλων σας έχουν σιλικόνη, ελλείψει επαρκούς συγκόλλησης?

Τι διάολο, τόσο δυσεύρετο είναι ένα τέτοιο μηχάνημα τελικά που δεν το έχει κανείς?

Όσο για τη συγκεκριμένη φωτογραφία που λες, όντως φαίνεται ψεύτικη. δες εδω www.atritube.gr/Home.aspx


Η πειρα ειναι μια χτενα που την αποκτας οταν εισαι πια φαλακρος!!!
Last edit: 11 Χρόνια 5 Μήνες πριν by kostas tz.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 5 Μήνες πριν #43602 από GT

mastoras έγραψε:

GT έγραψε: Όταν εσύ ο μάστορας λες ότι δε γίνεται, εγώ ο μη μάστορας καταλαβαίνω ότι δε γίνεται. ;)


Βασικά ο μόνος μάστορας είναι της κατσίκας ο κόλος. Και αυτό γιατί τα βγάζει πάντα όλα ίδια. :lol:

Σαν δεύτερο...τα εργαλεία κάνουν τον μάστορα ;) , και τελευταίο.......η εμπειρία είναι σαν την τσατσάρα που την αποκτάς όταν μείνεις πλέον φαλακρός. :lol:

Δεν βρίσκομαι εδώ στο φόρουμ σαν mastoras για να βάζω τα πράγματα στην θέση τους. Ενα απλό μέλος είμαι και εγώ, και έχω κάποιες απόψεις, όπως όλοι μας, που άλλοτε είναι σωστές, και άλλοτε λάθος. Ούτε και προσπαθώ να είμαι προσεκτικός μην τυχόν και εκτεθώ.

Μοχαμπέτι να κάνουμε να περνάμε καλά την ώρα μας......και ότι γνωρίζουμε το μεταδίδουμε ο ένας στον άλλον, και όλα καλά :)


Ντάξ, το χέσ@με το θέμα με τα κατσικοκούρ@δ@! :lol: Πολύ καλό! :lol:

Απλά να ξέρεις ότι επειδή ασχολείσαι επαγγελματικά με το θέμα, η γνώμη σου μετράει παραπάνω, καθώς είσαι πιο καράφλας από εμάς! :lol: :lol: :lol:

Οπότε πολλοί σε διαβάζουμε προσεκτικά, θέλουμε να μάθουμε από την εμπειρία σου. :)

Σαφώς και κάνουμε μοχαμπέτι, αν ήταν να είμαστε σφιγμένοι, δε θα άξιζε να είμαστε εδώ. :)

Γράψε ότι γουστάρεις λοιπόν, όπως το λες, απλά έχε στο νου σου ότι δίδεται βαρύτητα στα λεγόμενά σου, γιατί αφενός ασχολείσαι πιο πολύ απ' τον οποιοδήποτε, αφετέρου το ύφος γραφής σου αποπνέει μια σιγουριά ως προς τα γραφόμενά σου, άρα να ξέρεις επηρεάζεις. :) Άποψή μου φυσικά, αν μου επιτρέπεις. :)

Μάστορα, ελπίζω να μη με παρεξήγησες, πραγματικά! :) :blush:

Με εκτίμηση,
Μαλλιάς χωρίς τσατσάρα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:


Ακόμα στα πετρέλαια...

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 5 Μήνες πριν #43607 από Nasikas
στην πελλετόσομπα της μανας μου λείπει ένα μέτρο μπουρί και εβαλα απο την ξυλόσομπα.
Επειδή θα περάσω απο Καρδίτσα, θα παω στον Διαμαντή να παρω ένα κομάτι να την βαλω δίπλα δίπλα με του Μοσχάλη και θα σου πω αν έχεις δίκιο. (να δω και αντοχές σε βάθος χρόνου)



Χαίρομαι που όλοι έγιναν ειδικοί στο πέλλετ.
Χαίρομαι που βλέπουν με δέος καθε ξενικό όνομα που κυκλοφορεί.
Επιβεβαιώνομαι.
Πάντα...
Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 5 Μήνες πριν #43617 από SakiSystem
Μην κατηγορείτε την πατρίδα μου(μας) αυτά συμβαίνουν από τις πιο πολιτισμένες (πλούσιες) χώρες έως τα χωριουδάκια του Αμαζονίου.
Ο κατασκευαστής αυτό που παράγει έτσι όπως το κατασκευάζει θεωρεί ότι είναι καλό για την τιμή που το πουλά. Από εκεί και μετά μένει στον καταναλωτή να επιλέξει και να κρίνει ποιότητα-τιμή(που μπορεί να πληρώσει) ανάμεσα σε πολλές προτάσεις.

Να κι ένα παραμυθάκι για να ηρεμήσουν τα πνεύματα

Μια φορά κι έναν καιρό και πριν μερικά χρόνια στο χωριό ήταν......
ένας καμιναδομάστορας(αυτός που φτιάχνει μπουριά) που τον έλεγαν Κυρ Μίνιο, έφτιαχνε με το χέρι και με πολύ μεράκι τα μπουριά του, δεν είχε πολλά μηχανήματα για την κατασκευή τους, τα προλάβαινε όλα και έτσι τους αφιέρωνε και πολύ χρόνο για να βάλει όλη την μαστοριά του, και να γίνουν τέλεια, καμιά φορά τον βοηθούσε και η καμιναδομαστρογυναίκα(η γυναίκα αυτού που φτιάχνει μπουριά) αλλά και το καμιναδομαστροπαίδι(ο γιος του καμιναδομάστορα) είχε και τέσσερις καμιναδοτεχνίτες(βοηθοί του καμιναδομάστορα) και όλοι μαζί έφτιαχναν περίτεχνα μπουριά και εξαρτήματα γι αυτά. Όσοι αγόραζαν έμεναν ευχαριστημένοι γιατί τους συμβούλευε κιόλας πως θα τα τοποθετήσουν αλλά και τους βοηθούσε.
Ο καμιναδομάστορας ήταν γνωστός και στην πόλη, όπου έστελνε τα μπουριά του, η δουλειά του πήγαινε καλά έτσι έκανε ένα δάνειο από την τράπεζα για να αγοράσει καινούργια μηχανήματα, να κάνει ακόμη καλύτερα μπουριά και περισσότερα. Όλοι ήταν χαρούμενοι που είχαν δουλειά και έβγαζαν χρήματα. Ο καμιναδομάστορας θα μπορούσε να στείλει το καμιναδομαστροπαίδι του να σπουδάσει χωρίς να στερήσει από τα άλλα του παιδιά, αλλά και κάθε καμιναδοτεχνίτης είχε χρήματα για να κάνει ότι ήθελε, άλλος να πληρώσει τον ανακαίνισομάστορα(αυτός που κάνει ανακαινίσεις) να διορθώσει το σπίτι του άλλος να πάρει καινούργια έπιπλα από το γειτονικό μαγαζί άλλος να πάρει παιχνιδάκια από της Κυρα Νένας για τα παιδιά του. Το χωρίο είχε πολλά μαγαζιά και μάστορες όλων των ειδών.
Μια χρονιά λοιπόν ήρθαν στο χωριό κάποιοι ξένοι με τον Δήμαρχο μιλούσαν ακαταλαβίστικα, κάπως έτσι "βαλεν φαπμπρικαν μαχεν καμινάδεν φουχτελφαχτεν φάγεν" . Μετά από λίγο καιρό δίπλα στο παλιό νεκροταφείο του χωριού κοντά στο μικρό γηπεδάκι όπου παίζανε τα παιδιά έγινε ένα θεόρατο κτήριο με μαντρότοιχους και μεγάλες σιδερένιες πόρτες και μια μεγάλη ταμπέλα που έγραφε "ΚΑΜΙΝΑΔΟΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ" και κάτι στα ξένα, στην κεντρική σιδερένια πόρτα είχε ένα χαρτί που έγραφε "Ζητούνται έμπειροι καμιναδοτεχνίτες υψηλές αποδοχές". Ένας από τους καμιναδοτεχνίτες του καμιναδομάστορα του Κυρ Μίνιου πήγε και ρώτησε και τούδηναν περισσότερα λεφτά έτσι πήγε να δουλέψει εκεί, το έμαθαν όμως και οι άλλοι καμιναδοτεχνίτες και πήγαν και αυτοί.
Το εργοστάσιο άρχισε να βγάζει μπουριά και τα πωλούσε πιο φτηνά από του Κυρ Μίνιου.
Ο καμιναδομάστορας δεν είχε πλέον καμιναδοτεχνίτες αλλά δεν μπορούσε να πουλάει και τόσο φτηνά όσο το εργοστάσιο, έτσι λοιπόν δεν έβγαζε αρκετά λεφτά για να πληρώσει και το δάνειο που είχε πάρει από την τράπεζα για τα μηχανήματα. Το καμιναδομαστορείο έκλεισε. Η τράπεζα πήρε το σπίτι του καμιναδομάστορα, ένας θεός ξέρει τώρα που βρίσκεται. Στο χωριό και στην πόλη όμως όλοι ήταν ευχαριστημένοι που αγόραζαν φτηνά μπουριά. Σε λίγο καιρό δίπλα στο καμιναδοεργοστάσιο εκεί στο γηπεδάκι που παίζανε τα παιδιά έγινε ακόμη ένα μεγάλο κτήριο, η ταμπέλα έγραφε κάτι στα ξένα μια λέξη όμως είχε και γράμματα σαν Ελληνικά "MARKET". Μέσα στο κτήριο και στα ράφια του έβρισκες τα πάντα από τρόφιμα μπουριά παιχνίδια χαλιά έπιπλα και ότι μπορείς να φανταστείς και φερμένα μάλιστα από τις μαγευτικές χώρες της Ανατολής αλλά και της γηραιάς Ευρώπης, και όλα φτηνά.
Πολλοί από το χωριό άφησαν τα χωράφια και τα ζα πήγαν να δουλέψουν εκεί γιατί έδιναν καλό μισθό.
Πολλά από τα μικρά μαγαζάκια που είχε το χωριό έκλεισαν ακόμη και της Κυρα Νένας με τα παιχνίδια γιατί ο κόσμος πήγαινε στο "MARKET" και έβρισκε εκεί ότι ήθελε. Όλοι ήταν χαρούμενοι και αυτοί που δούλευαν στα καινούργια κτήρια γιατί πληρώνονταν καλά αλλά και αυτοί που ψώνιζαν και από την πόλη γιατί αγόραζαν φτηνά.
Μετά από λίγα χρόνια το Καμιναδοεργοστάσιο έκλεισε γιατί δεν μπορούσε να πληρώνει τόσα πολλά λεφτά στους καμιναδοτεχνίτες, έφερνε όμως μπουριά από το άλλο εργοστάσιο που είχε κάπου στην βόρειο Ευρώπη και τα πωλούσε το "MARKET" ήταν όμως πιο ακριβά. Οι καμιναδοτεχνίτες δεν έβρισκαν πλέον δουλειά και ήρθαν δύσκολοι καιροί γι αυτούς γιατί δεν είχαν λεφτά να πάνε στο "MARKET" να ψωνίσουν. Όμως και το "MARKET" δεν πήγαινε πολύ καλά γιατί δεν μπορούσαν οι χωριανοί να πάνε να ψωνίσουν αλλά και από την πόλη δεν έρχονταν γιατί ήταν ακριβή και η βενζίνη, έτσι πολλοί που δούλευαν στο "MARKET" απολύθηκαν και αυτοί που έμειναν αναγκάστηκαν να δεχτούν να δουλεύουν με τα μισά λεφτά, πού να έβρισκαν αλλού δουλειά αφού τα περισσότερα μαγαζιά και μαστορεία (βιοτεχνίες) του χωριού είχαν κλείσει. Δύσκολοι καιροί για όλους τους χωριανούς δεν πήγαινε άλλο.
Το Καμιναδομαστροπαίδι αφού δεν κατάφερε να σπουδάσει γύρισε στο χωριό με την απόφαση να κάνει ένα καινούργιο καμιναδομαστορείο, σιγά σιγά και αυτοί που είχαν παρατήσει τα χωράφια και τα ζά και πήγαν στο "MARKET" να δουλέψουν γύρισαν πίσω, το "MARKET" αναγκάστηκε να κλείσει παρόλο που πουλούσε ακριβά δεν έβγαζε πολλά λεφτά. Στο χωριό άρχισαν να ανοίγουν πάλι μικρά μαγαζάκια, ο μπακάλης ο Κυρ Ανέστης γέρασε άνοιξε όμως πάλι τα μαγαζάκι του με την κόρη του και φέρνει εκείνο το ωραίο τυρί από το διπλανό χωριό, η Κυρα Νένα με τα παιχνίδια της είναι τώρα σε πιο καλό δρόμο κοντά στην πλατεία του χωριού. Το Καμιναδομαστροπαίδι που τώρα είναι καμιναδομάστορας έκανε το μαγαζί στην πλατεία του χωριού και έβαλε μια μεγάλη ταμπέλα "ΚΑΜΙΝΑΔΟΜΑΣΤΟΡΕΙΟ Ο ΜΙΝΙΟΣ".
Ο παλιός άρχοντας του χωριού ο Δήμαρχος νομίζω είναι φυλακή κάτι για εθνική προδοσία γράφτηκε στις εφημερίδες δεν κατάλαβα πολλά. Και ζήσανε αυτοί καλά και εμείς προς το παρόν χειρότερα.

Το παραμύθι ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα, με πρόσωπα ή καταστάσεις.

Γηράσκω δ' αεί πολλά διδασκόμενος.
Σόλων ο Αθηναίος

www.energ.gr/index.php?option=com_kunena...&id=40367&Itemid=384
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Nasikas, stergiosbik, niknik, kostas tz, tzistsam

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 5 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 5 Μήνες πριν #43637 από mastoras
ΑΠΛΑ...... ΚΟΡΥΦΑΙΟ .....υποκλίνομαι !!!!
Last edit: 11 Χρόνια 5 Μήνες πριν by mastoras.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 5 Μήνες πριν #43644 από mastoras

GT έγραψε: Γράψε ότι γουστάρεις λοιπόν, όπως το λες, απλά έχε στο νου σου ότι δίδεται βαρύτητα στα λεγόμενά σου, γιατί αφενός ασχολείσαι πιο πολύ απ' τον οποιοδήποτε, αφετέρου το ύφος γραφής σου αποπνέει μια σιγουριά ως προς τα γραφόμενά σου, άρα να ξέρεις επηρεάζεις. :) Άποψή μου φυσικά, αν μου επιτρέπεις. :)

Μάστορα, ελπίζω να μη με παρεξήγησες, πραγματικά! :) :blush:

Με εκτίμηση,
Μαλλιάς χωρίς τσατσάρα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:


Μην ανησυχείς βρε .......παλιοκαραβάνα είμαι στα φόρουμ. :lol:
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": GT

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.086 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ