Κινέζικη αερόθερμη σόμπα

Περισσότερα
11 Χρόνια 5 Μήνες πριν #42192 από Moschalis
Απαντήθηκε από Moschalis στο θέμα Απ: Κινέζικη αερόθερμη σόμπα
Καλέστε αύριο στην εταιρεία και ζητείστε τον Σταύρο. Θα σας εξυπηρετήσει.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 5 Μήνες πριν #42196 από Pani
Απαντήθηκε από Pani στο θέμα Απ: Κινέζικη αερόθερμη σόμπα

Moschalis έγραψε: Καλέστε αύριο στην εταιρεία και ζητείστε τον Σταύρο. Θα σας εξυπηρετήσει.

Ευχαριστώ :)

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 5 Μήνες πριν #42291 από eytymhs
Απαντήθηκε από eytymhs στο θέμα Απ: Κινέζικη αερόθερμη σόμπα
καλημερα πελλλετοκαφτές,εχω βγαλει τα ματια μόύ εδώ και πεντε ωρές διαβαζωντας και ψαχνω τις κρυφες ρυθμισεις αλλα δςν ξερω στο ποσο πρεπει να τις βαλω για να λυσω το προβλημα που εχω...το προβλημα ειναι το εξης, (μοντελο σομπας NB PA 13KW)μετα απο κανα δυωρο λειτουργιας αρχιζει και γεμιζει το ποτιρακι της και αναγκαζομαι να το αδιαζω με κουταλι τις σουπας :P ... θελω τα φωτα σας... ο εμπορος που την πηρα μου ειπε να μην πειραξω τιποτα οταν πιασουν τα κρυα θα φτιαξει αλλα μεχρι τοτε τι,θα την αδιαζω χειροκινητα.... :(

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 5 Μήνες πριν #42320 από stoikon
Απαντήθηκε από stoikon στο θέμα Απ: Κινέζικη αερόθερμη σόμπα

eytymhs έγραψε: καλημερα πελλλετοκαφτές,εχω βγαλει τα ματια μόύ εδώ και πεντε ωρές διαβαζωντας και ψαχνω τις κρυφες ρυθμισεις αλλα δςν ξερω στο ποσο πρεπει να τις βαλω για να λυσω το προβλημα που εχω...το προβλημα ειναι το εξης, (μοντελο σομπας NB PA 13KW)μετα απο κανα δυωρο λειτουργιας αρχιζει και γεμιζει το ποτιρακι της και αναγκαζομαι να το αδιαζω με κουταλι τις σουπας :P ... θελω τα φωτα σας... ο εμπορος που την πηρα μου ειπε να μην πειραξω τιποτα οταν πιασουν τα κρυα θα φτιαξει αλλα μεχρι τοτε τι,θα την αδιαζω χειροκινητα.... :(


Την σόμπα σου την ξέρει καλά ο sta1. Πήγαινε στο προφίλ του νομίζω έχει το email.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": eytymhs

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 5 Μήνες πριν #42322 από Fokion
Απαντήθηκε από Fokion στο θέμα Απ: Κινέζικη αερόθερμη σόμπα
Την αδειαζεις ενω ειναι ζεστη??? γιατι αν ειναι κρυα δε βγαινει το "ποτυρακι"???

μηπως δε φταινε οι ρυθμισεις αλλα το πελλετ που καις?

ENERGY GP 8000 (X2) εφυγαν - απολυτα ευχαριστημενος
www.energ.gr/index.php?option=com_kunena...mid=144&limitstart=0
ECOSPAR AUGIRA 23KW NEW ENTRY....
www.energ.gr/index.php?option=com_kunena...&id=59591&Itemid=384

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 5 Μήνες πριν #42324 από Moschalis
Απαντήθηκε από Moschalis στο θέμα Απ: Κινέζικη αερόθερμη σόμπα
Θα ήθελα να κάνω μερικά σχόλια γενικώς για τις σόμπες πέλλετ. Εύχομαι να μην παρεξηγηθώ, απλα πρεπει τουλάχιστον ο κόσμος που δεν έχει επαφή ακόμη με το πέλλετ να γνωρίζει κάποιες βασικές αρχές.
Εχουμε μάθει όλοι (βάζω και τον εαυτό μου μέσα) , να πατάμε το κουμπάκι στο λέβητα, να επιλέγουμε πρόχειρα τη θερμοκρασία ( η πεθερά μου ούτε θερμοκρασία , το βάζει τέρμα και πατάει το ON-OFF). Δε λέω μεγάλη ευκολία , στο κάτω κάτω δεν είμαστε στο 1980 αλλά στο 2012.
ΟΜΩΣ, αγοράζοντας σόμπα πέλλετ ΠΡΕΠΕΙ να καταλάβουμε ότι γυρνάμε 20-30 χρόνια πίσω. Ναι η σόμπα έχει εγκεφαλο , έχει τηλεκοντρόλ αλλά δεν παύει να είναι απλά μια όμορφη ξυλόσομπα ( όπως λέει πολύ σωστά και ο mastoras). Πρέπει λοιπόν να ασχολούμαστε καθημερινά με την καινούρια μας συσκευή. Εχει απο πίσω της μια ολόκληρη φιλοσοφία και δυστυχώς αν για παράδειγμα δεν καθαρίζουμε κάθε μέρα το κουπάκι της στάχτης , δεν πρόκειται ποτέ να δουλέψει η σόμπα. Θέλει κάποια στιγμή μέσα στο χειμώνα να καθαρίσουμε πιθανόν το μοτεράκι καυσαερίων , πρέπει να ελέγχουμε τα χωνιά και κάποιες φορές να τα καθαρίζουμε, θέλει κάποιες φορές άδειασμα η τάπα απο το ταυ καθαρισμού, θέλει γενικώς το χρόνο της. Πρέπει να ασχοληθούμε με τις ρυθμίσεις αν έχουμε πάρει "όχι καλό" πέλλετ αντί να ρίχνουμε το φταίξιμο στη σόμπα. Αποδεικνύεται πάντως μέρα παρά μέρα ότι δεν υπάρχει καλο ή κακό πέλλετ αλλά πέλλετ με τα λιγότερα η περισσότερα "μάπα" δείγματα. Απ'το να πούμε χάλια η σόμπα δεν καίει σωστά , είναι προτιμότερο να ασχοληθούμε πειραματιζόμενοι κάποιο φορές με τις ρυθμίσεις ώστε να ελαχτιστοποιήσουμε το πρόβλημα. Χωρίς να παρεξηγηθώ το 1/3 του χρόνου που αφιερώνετε ψάχνοντας στο ιντερνετ , αν τον αφιερώνατε στο πως να ρυθμίσετε τη σόμπα σας , θα ήταν όλα πολύ καλύτερα. Παίζει τεράστιο ρόλο η τοποθέτηση της σόμπας , ο τρόπος εγκατάστασης των χωνιών και ο τρόπος λειτουργίας. Οσον αφορά το πέλλετ εχω την εντύπωση πάντως ότι όσο περνάει ο καιρός, αυτά τα φαινόμενα θα είναι καθημερινά άσχετα με την μάρκα του πέλλετ.
Οτι γράφω δεν είναι κανόνας και φυσικά ΔΕΝ ισχύει για όλους. Φιλική κουβέντα κάνουμε και θα ήθελα την άποψή σας. Σαν κανόνας πάντως αν δεν έχετε όρεξη και/ή μεράκι να ασχοληθείτε με τη σόμπα σας ίσως θα ήταν καλύτερα να σκεφτείτε άλλους ακριβότερους μεν αλλά ευκολότερους δε τρόπους θέρμανσης.

Υ.Γ. Η ίδια απάντηση αναρτήθηκε και στο τόπικ με το κλίνγκερ επειδή φαίνεται να έχουν μεγάλη απήχηση στο κοινό.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": stergiosbik

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.213 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ