Ψάχνω για σόμπα pellet στην Τρίπολη

Περισσότερα
10 Χρόνια 5 Μήνες πριν - 10 Χρόνια 5 Μήνες πριν #117658 από γιαννης-δραμα
Στο βιντεο δεν αναβει καθολου η αντισταση(στην αρχη κατι φαινεται αλλα μετα τιποτα),και ισως να μην δουλευει καποιες φορες(αν και οι αντιστασεις η δουλευουν η δεν δουλευουν),γιαυτο μπορει καποιες φορες να μην αναβει.
Αλαξατε καμια αντισταση?
Last edit: 10 Χρόνια 5 Μήνες πριν by γιαννης-δραμα.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 5 Μήνες πριν - 10 Χρόνια 5 Μήνες πριν #117659 από γιαννης-δραμα
Επισης το βεντυλατερ καυσαεριων ποτε ξεκιναει να δουλευει?
Για να αναψει πρεπει να πυρωνει καλα η αντισταση και να δουλευει το βεντυλατερ καυσαεριων δημιουργωντας αναροφηση στο ποτηρακι(στο οποιο αν εχει στραβωσει και δεν καθεται καλα μπορει ο αερας να φευγει απο αλλου και γιαυτο να μην αναβει)και τραβωντας αερα να αρχιζει να καπνιζει για λιγα δευτερολεπτα και μετα να παιρνει.
Last edit: 10 Χρόνια 5 Μήνες πριν by γιαννης-δραμα.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 5 Μήνες πριν #117668 από konstantinos_daver
Καλημέρα , το κουπάκι φαίνεται ότι πατάει καλά εκτος και αν παίζει ρόλο το χιλιοστό που δεν πιάνει το μάτι μου , τον αναπτήρα - αντίσταση την έχω αλλάξει :( . Υποτίθεται ότι έχω ακριβοπληρώσει μια << ποιοτική >> σόμπα Artel θα μου επιτρέψετε να πω @@ .
Καλημέρα σας και καλή δουλειά.

Addicted to ride

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 5 Μήνες πριν #117671 από mast
Απαντήθηκε από mast στο θέμα Ψάχνω για σόμπα pellet στην Τρίπολη

konstantinos_daver έγραψε:

kostascbr έγραψε: φιλε μαλλον θα ακολουθησω την συμβουλη σου για την Artel Easy
μετα απο επισκεψη ειδικου στο σπιτι με επεισε να βαλω σε αλλο σημειο την σομπα και ο αερας της θα κατευθύνετε προς τα αλλα δωματια (χωρις καναλια ) με επεισε επειδή τον ειδα ενημερωμένο και τεχνηκα καταρτισμένο πανω στην σομπα το συζητάω ,τωρα εχω φταση στη τιμη ,,το συζητάω επισης για τον λογο οτι ηταν προθυμος και γνωστης για ολα περι σομπας και ελπιζω οταν τον χρειάζομαι να τον βρίσκω



Καλησπέρα,
Εγώ είμαι κάτοχος Artel class l και είμαι απόλυτα δυσαρεστημένος από την σόμπα , 2 χρονια την έχω και από τον τρίτο μήνα δεν ανάβει με την πρώτη , μια φορά πήραν οι γείτονες τηλ την πυροσβεστική μιλάμε για πολύ κάπνα .Σημερα την παρέλαβα από έλεγχο και σερβις ( το σερβις 100 εύρο χωρίς καμία αντικατάσταση ) επίσης μου είπαν ότι έχει στραβώσει και το κουπάκι και δεν καλύπτετε από εγγύηση ( εγώ φταίω που στράβωσε ) .Το αποτέλεσμα ??


kostantine βλέπω οτι δεν χάνεις χρόνο για "λάσπη" και "μαύρη" προπαγάνδα.
Στο πρόβλημα σου ήμασταν δίπλα σου από την πρώτη στιγμή, η έλλειψη συνεργασίας σου είναι το πρόβλημα. Η σόμπα μετά από 2 χρόνια λειτουργίας κάνοντας για πρώτη φορά το "ετήσιο" Service της βρίσκετε σε πλήρη λειτουργία. Εάν συνεχίζεις να μην ακολουθέίς της οδηγίες μας και δεν θέλεις να δουλέψεις την σόμπα σου όπως πρέπει νομίζω οτι δεν αξίζει να ασχολείται κανένας μαζίσου.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 5 Μήνες πριν #117786 από konstantinos_daver
Καλησπέρα,

Ας ξεκινήσω με τα περί λάσπης και προπαγάνδας. Όπως διαφήμισα την Artel και την εταιρία emast.gr σε γνωστό μου οπου και έκανε η αγορά σόμπας , οφείλω τώρα να ενημερώσω τυχών ενδιαφερόμενους άλλωστε και αυτό το νόημα έχει το forum .
Η σόμπα αγοράστηκε Δεκέμβριο του 2011 , πρώτη φορά το πρόβλημα παρουσιάστηκε
Φεβρουάριο του 2012 , θεώρησα ότι ήταν τυχαίο . 10-15 Απριλίου η σόμπα έκλεισε ( μένω Αθήνα) . Τέλος Νοεμβρίου ανοίγω την σόμπα ( να θυμίσω ότι πέρσι δεν είχαμε ιδιαίτερο κρύο ) . Δεκέμβριο αρχίζουν τα έντονα προβλήματα ποσοστό επιτυχίας ανάματος (όταν ήταν κρύα ) 10% . Επικοινώνησα με την προαναφερθέν εταιρία και όντος ήρθαν στο σπίτι μου όπου και διαπίστωσαν το πρόβλημα. ( να σημειώσω ότι εκείνο το καιρό οι ώρες λειτουργίας της σόμπας ήταν περίπου στις 500 ,σέρβις χρειάζεται κάθε 900 ώρες κύριε Γιάννη εκτός και
αν θέλετε να σας δίνουμε κάθε χρόνο 100ευρο για σέρβις δουλέψει δεν δουλέψει η σόμπα )
Με διάφορες ενέργειες και αντικατάσταση της πλακέτας στο πλαίσιο της εγγύησης το πρόβλημα δεν λύθηκε και έτσι έκανα μια πατέντα για να ανάβει , έκλεισα την μισή εισαγωγή του αέρα έτσι δημιουργούσε περισσότερη πίεση αέρα εσωτερικά . Φέτος ξανά κάλεσα την πιο πάνω εταιρία και ανέφερα ότι το πρόβλημα δεν είχε λυθεί , έτσι ήρθαν και την πήραν για έλεγχο και επισκευή . Το αποτέλεσμα? το είδατε στο παραπάνω video .
Αν εννοείς Γιάννη η πλήρης λειτουργίας της σόμπας είναι το παραπάνω video ok μάλλον κάνω λάθος . Παρακάτω θα δείτε ένα σημερινό video και θα κρίνετε εσείς.

Addicted to ride

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 5 Μήνες πριν - 10 Χρόνια 5 Μήνες πριν #117793 από dimlyk
Απαντήθηκε από dimlyk στο θέμα Ψάχνω για σόμπα pellet στην Τρίπολη
αυτος ο καπνος που φαινεται να βγαινει εξω απο που εσκασε μυτη?
η ξεγελαει η εικονα?

κυριε mast
επειδη η εικονα που βλεπουμε ειναι επιεικως απαραδεκτη κι επειδη υποθετω σε ολους μας εχουν τυχει ανεπιτυχειε εναυσεις μηπως θα ηταν καλυτερα να μας λεγατε τον τροπο λειτουργιας που ππιθανον δεν εφαρμοζει ο κωσταντινος (αν φυσικα δεν αφορα μονο την συγκεκριμενη σομπα) για να μαθαινουμε κι εμεις ?


Η δυστυχία αυτού του κόσμου είναι ότι οι ηλίθιοι είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση
Αγάπα τους εχθρούς σου - αυτό θα τους τρελάνει
Last edit: 10 Χρόνια 5 Μήνες πριν by dimlyk.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.087 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ