Εργοστάσιο pellet

Περισσότερα
11 Χρόνια 5 Μήνες πριν #44124 από kosmidis80
Απαντήθηκε από kosmidis80 στο θέμα Εργοστάσιο pellet
λαθος καταλαβες. Αλλο το εργοστασιο και αλλο η βιοτεχνεια.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 5 Μήνες πριν #44151 από greenpower
Απαντήθηκε από greenpower στο θέμα Εργοστάσιο pellet
Ποσο δυσκολο ειναι δλδ να καταλαβει καποιος?

Μιλατε εδω για εργοστασια και βαζει το παλικαρι ενα ''εργοστασιο'' που φαινεται μεσα πληρη αταξια με μονο τα απολυτως βασικα απο μηχανηματα για να βγαλεις απλα ενα πελλετ οτι ναναι.

Για να φτιαξεις ενα σωστο εργοστασιο πελλετ που θα πληρει ολες τις προδιαγραφες και θα ειναι σε θεση να βγαζει καθε στιγμη την ιδια ποιοτητα πελλετ και θα μπορει να αποκομισει πιστοποιητικα ποιοτητας χρειαζεσαι 1-2 μυρια ευκολα.

Τωρα αν για καποιους φαινονται ουτοπικα τα νουμερα με μια πολυ απλα ερευνα στο ιντερνετ μπορειτε να δειτε τις τιμες αυτες.

Το να σχεδιασεις ενα εργοστασιο πελλετ σιγουρα δεν ειναι αστροφυσικη αλλα δεν ειναι και τοσο απλο οσο φαινεται. Το πιο δυσκολο απο ολα δεν ειναι να βρεις καποιον να το σχεδιασει αλλα να βρεις ολα αυτα τα χρηματα που απαιτουνται και ολη αυτη η γραφειοκρατια που θα συναντησεις.

Επισης φιλε μου ανεφερες προηγουμενως οτι η βιοτεχνια που παρεθεσες βγαζει σωστο πελλετ μπορεις μου το στηριξεις? οταν ουτε καν η συσκευασια δεν πληρει τις βασικες ρουοποθεσεις στο να αναγραφει τα συστατικα του πελλετ τις θερμιδες κτλ κτλ..? Και εν κατακλειδι μου συγκρινεις τη βιοτεχνια με τα κινεζικα μηχανηματα την πληρη αταξια πληρη βρωμια με το εργοστασιο της ALPHAWOOD η της MABI?????????????????????????????????????????????????

Αν εχεις πραγματικα ασχοληθει με το θεμα της παραγωγης πελλετ απο ξυλο ολα αυτα που γραφεις ειναι απλα παραπληροφορηση για τους υπολοιπους εδω μεσα που θελουν να μαθουν και να ψαχτουν.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 5 Μήνες πριν #44154 από kritikos
Απαντήθηκε από kritikos στο θέμα Εργοστάσιο pellet
Βρε παιδιά στις λέξεις κολάμε ... τι θα πει εργοστάσιο και βιοτεχνια ... αν μπορείς να παράγεις καλό προιόν με συνέπεια στα υλικά που χρησιμοποιείς που είναι το πρόβλημα
... ακόμα ο παρόν μίτος προφανώς και αναφέρεται σε βιοτεχνίες λοιπόν να ξεμπερδεύουμε και να ασχοληθούμε με την ουσία ... 1-2 μύρια δεν διαθέτουμε ...

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 5 Μήνες πριν #44163 από DOOM_NX
Απαντήθηκε από DOOM_NX στο θέμα Εργοστάσιο pellet

OANNHSEA έγραψε: Το αγροπέλετ δεν έχει περισσότερο καπνό ή μυρωδιά από ένα π.χ. τζάκι. Λιγότερο καπνό και στάχτη έχει, λόγω του ότι έχει και πολύ λιγότερη υγρασία και πολύ καλύτερη καύση...
Θα έλεγα ότι μάλλον είναι ύποπτο το όλο συμβάν...
Το έχεις μυρίσει εσύ ο ίδιος ή το έχεις ακούσει από κάποιον άλλον;

Τι είναι αυτά που λες, φίλε OANNHSEA; Το λιγότερο καπνό και στάχτη τον έχουν μόνο pellet από κορμό δέντρου χωρίς το φλοιό. Ο,τιδήποτε άλλο έχει περισσότερη στάχτη. Η δε αγριαγκινάρα που προτιμάται σαν agropellet έχει το μεγαλύτερο ποσοστό στάχτης ever. Μη συγκρίνεις agropellet με wood pellet όσον αφορά τη στάχτη...

Σχετικά με τα pellets ποιότητας Α1, καλό θα ήταν να υπήρχε κάποια πιστοποίηση γιατί από λόγια έχουμε χορτάσει...

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 5 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 5 Μήνες πριν #44213 από Fokion
Απαντήθηκε από Fokion στο θέμα Εργοστάσιο pellet
green power καπου εχεις δικιο αλλα και καπου εχεις αδικο...

σιγουρα αυτο που σηζηταμε και ειδαμε στο Ρεντη δε το λες εργοστασιο. Ειδα στο youtube την παρουσιαση του εργοστασιου της Αλφα και ναι εγω ο ασχετος αυτο το λεω Εργοστασιο...

ομως ( κι εδω ειναι που διαφωνώ πλεον μαζι σου ) οι εποχες που καποιος μπορουσε να δωσει ή να βρει 1-2 εκκ/μυρια εχουν περασει και δε βλεπω να επιστρεψουν τα επομενα μερικά χρονια...

αρα αυτη τη σιγμη κατ' ουσιαν ειναι "ατοπο" να συζηταμε για κατι τετοιο.

Απο την αλλη ο ανθρωπος στο Ρεντη αυτη τη στιγμη ΠΑΡΑΓΕΙ ( 1 το κρατουμενο θα επανελθω και με δευτερο) και - προφανως - πουλλάει...
ισως χωρις διαγραμματα GANT PERT κ.λ.π. αλλα πουλαει...
και ναι φετος μπορει να εχει "μια γραμμή παραγωγης" του χρονου ισως να βαλει μια δευτερη αν παει καλα
του παραχρονου να πουλησει και τις 2 και να παρει ΜΙΑ με την ιδια συνολική παραγωγή και παει λεγοντας...

αλλα το "put your money were your mouth is" το εχει περασει καθοτι παραγει ( το ξαναλεω γιατι το θεωρω συμαντικό.

Παμε τωρα στο δευτερο κρατουμενο, την ποιοτητα.
εδω εχουμε και παλι θεμα. ή θα μιλαμε για πιστοποιησεις ή για οτι θελει ο καθενας και λεει. γιατι το επειδη ειναι γνωστο ονομα στην αγορά ΔΕΝ ειναι πιστοποιηση, σωστα????
Αλλο ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ με την οποια προδιαγραφή κι αλλο ΤΗΝ ΕΧΕΙ. Σωστα???

στο κατω κατω οι παρηκουντες την Ιερουσαλήμ ξερουν και μας εμαθαν και πολλοι το ειδαμε κι ολας οτι ακομα και ονοματα με πρωτη ποιοτητα εγκαταστασεις κ.λ.π. εβγαλαν δευτερατζα κατα περιοδους
αρα που ειναι η "σταθερη ποιοτητα"...
και κατηγορουμε γι αυτο το βιοτεχνη του Ρεντη???

Αληθεια το προιον του το ΕΧΕΙ καψει κανεις ή μιλαμε επι θεωρητικού επιπεδου οτι επειδη ειναι "μια βιοτεχνιουλα" με "αχρηστα κινεζικα" χωρις φιλτρα και πυροσβεσεις ( τα οποια και κατακρινω αλλα σα καταναλωτη δεν ειναι προβλημα μου) θεωρουμε ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ οτι το προιον του ειναι κακο???

( Προφανως και δεν ειμαι ο εν λογω βιοτεχνης ετσι?? :) )

ENERGY GP 8000 (X2) εφυγαν - απολυτα ευχαριστημενος
www.energ.gr/index.php?option=com_kunena...mid=144&limitstart=0
ECOSPAR AUGIRA 23KW NEW ENTRY....
www.energ.gr/index.php?option=com_kunena...&id=59591&Itemid=384
Last edit: 11 Χρόνια 5 Μήνες πριν by Fokion.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 5 Μήνες πριν #44332 από greenpower
Απαντήθηκε από greenpower στο θέμα Εργοστάσιο pellet
Συφμωνω μαζι σου φιλε fokion οτι διανυουμε δυσκολες εποχες και ειναι πλεον δυσκολο να βρεθουν τα απαραιτητα κεφαλαια για τη δημιουργια ενος σωστου εργοστασιου.

Απο την αλλη αυτο δεν ειναι δικαιολογια για να μπορει να φτιαξει καποιος μια μικρη αλλα σωστη βιοτεχνια. Η εικονα της προαναφερθεισας παραπεμπη σε μια προχειρατζα με τα ακρως απαραιτητα να βγαλει πελλετ. Το τι πελλετ θα βγαλει φαινεται να ειναι αδιαφορο. Οι ενστασεις μου πολλες και σε πολλους τομεις.

Προσωπικη μου αποψη αν καποιος θελει να ξεκινησει κατι τετοιο να το κανει σωστο. Οι προχειροτηττες ειναι αυτες που μας οδηγησαν στο αδιεξοδο. Θες να φτιαξεις μια μικρη βιοτεχνια φτιαξε τις σωστες υποδομες για το στοχο που εχεις θεσει. Αν δεν εχεις σωστη υποδομη σιγουρα το αποτελεσμα που θα παρεις θα ειναι αναλογο. Δεν μπορω να φανταστω οτι με αυτα τα μηχανηματα θα βγει σωστο πελλετ που θα πληρει τις βασικες προδιαγραφες για Α πελλετ. Για βιομηχανικη χρηση μπορει να κανει.

Εγω ειμαι υπερ των πιστοποιητικων αλλα βλεπεις στην Ελλαδαρα μας δεν μας νοιαζουν αυτα αλλα την ιδια στιγμη μπορει ο καθενας να πουλαει οτι ναναι πελλετ στην ιδια τιμη με αυτο που εχει τα πιστοποιητικα για να να ειναι Α πελλετ.

Οσον αφορα τα μηχανηματα προκαλω οποιονδηποτε να μου δειξει ενα καλο κινζεικο μηχανημα σε συγκριση με ενα ευρωπαικο η αμερικανικο που βλεπουμε οτι δουλευουν 20 χρονια αποδεδειγμενα και δεν εχουν παρουσιασει τιποτα παρα τη βασικη συντηρηση.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.084 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ