Τζάκια Ενεργειακά

Περισσότερα
11 Χρόνια 10 Μήνες πριν #17981 από βασιλιης
Απαντήθηκε από βασιλιης στο θέμα Τζάκια Ενεργειακά
Kostakis.
καλο κουραγιο.καλη δυναμη.καλη τυχη

Βοηθαμε οσο μπορουμε
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Kostakis

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 10 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 10 Μήνες πριν #17984 από valsam
Απαντήθηκε από valsam στο θέμα Τζάκια Ενεργειακά

Στελιος1 έγραψε: Την μιση απ το δικο μου εχει το ιν..μπικτα ΡΕ βαλσαμ. Και με αποδειξεις αν αμφιβαλεις εσυ κ οποιος αλλος. Την μιση εχει. Τι θα γινει τωρα? Βεντετες εχουμε? Πειτε ποιοι ειστε μερικοι και το συζηταμε δημοσια το οτιδηποτε, ρε και ρε και ρε μου ζαλισες οτι εχω και δεν εχω και δε ξερω μαλιστα και που να τ βαλω..

Ρε μπας και εχς ξεφειγ?
Εγω Στελιο πιστεψε με ρωτησα ποσο πιστευεις οτι ειναι η πραγματικη αποδοση των ινμπικτα χωρις δοση ειρωνιας γιατι πραγματικα ηθελα να μαθω απο σενα εαν πραγματικα γνωριζεις μιας και τα παιδια απ'δω μεσα εχουν να λενε για τις γνωσεις σου και γιατι ενδιαφερομαι για αγορα ινμπικτα,που το κακο κι τα πηρες?
Λες οτι δεν μπηκες εδω για να πουλησεις τιποτα,λες οτι το ταδε δεν ειναι ενεργειακο, οτι δεν εχουν την αποδοση που υποσχονται,λες οτι σου κλεψαν την πατεντα, λες,λες,λες αλλα στην ουσια ρε Στελιο τιποτα δεν μας λες (τα φορουμ ειναι για να αληλοβοηθειομαστε πιστευω)με την δικαιολογια μην τυχον και κανεις τζαμπα μαγκα κανεναν(που ερχετε σε αντιφαση με το δεν μπηκα νασ πουλησω τιποτα) ξανα οπως και παλι λες και αυτα ολα με κανει και αναρωτιεμε γιατι τελικα δεν μας λες?
Last edit: 11 Χρόνια 10 Μήνες πριν by valsam.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 10 Μήνες πριν #17991 από Στελιος1
Απαντήθηκε από Στελιος1 στο θέμα Τζάκια Ενεργειακά
valsam το πηρα στραβα φιλε νομιζα οτι ειρωνετυεσαι συγνωμη! Μα αφου σας ειπα δε ξερω μαρκες κ μοντελα, δεν εχει σχεση αυτο με το οτι ειπα δεν θεωρω σωστο να κατηγορησω με ονομα καποια εστια, αλλο ειναι αυτο. Ναι δεν λεω τιποτα οσον αφορα μαρκες, λεω πραγματα που αφορουν γενικα το ενεργειακο τζακι ΑΛΗΘΕΙΕΣ αν καποιον δεν τ ενδιαφερουν δικαιωμα του βεβαια. Παρακινηση σ αυτο ειναι η παραπληροφορηση των εμπορων (θεμιτο)κ διαφορων κατασκευαστων. Αντιστοιχα για μενα δεν λετε εσεις οσα πρεπει επι τ ουσιας ε και? Στ θεμα μοντελων μην με ''ανακατευετε'' Βαλσαμ αν ακουσες καλα λογια απο κατοχους να την παρεις βεβαια καλη θα ειναι. Βασιλη αν ριξω ενα ποτηρι νερο στ εστια δεν θα παθει τιποτα γιατι ειναι πυροπλακες απο σαμοτ, δεν εχει μαντεμι πουθενα, αν ριξω εναν κουβα δε ξερω. Το τζαμι και με ενα ποτηρακι θα γινει ρυζι γιατι ειναι ασφαλειας, δεν καταλαβαινω ομως τι θες να πεις μ αυτο.
Μιλησα για καποια πραγματα κ πηρα θεση γιατι με αφορουν αμεσα, δεν εχω βιοτεχνια εστω με καποια σειρα παραγωγης αρα κ ουτε και αιζο, δεν λεω (γιατι δεν θελω να λεω παραμυθια στ κοσμο) τοσο τοις εκατο αποδοση κ αλλα τετοια.. Αρα? Δε πρπει να υπαρχω? Να εξαφανιστω απ τ χωρο?

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 10 Μήνες πριν #17992 από Στελιος1
Απαντήθηκε από Στελιος1 στο θέμα Τζάκια Ενεργειακά
Δεν παρεμβαινω στ κουβεντα για μοντελα που κανετε, παρεμβαινω σε υπερβολες κατ εμε και σε ακραιου τυπου (αλλες φορες ισως απο αγανακτηση να τις λεει καποιος αλλα κ αλλες να τ λεει ετσι..) μακρυα απο Ελληνικα, καλα να παθεις περστικα τωρα αφου τ πατησες με Ελληνικο κα τετοια.
Εχει Ελληνικα κορυφαια, εγω παιδια ειμαι κυριος παθων στ Ελληνικη αγορα καθε μα καθε μερα! Καθε φορα που χρειαζομαι κατι καινουριο μου βγαζουν τ ψυχη! Παμπονηροι ολοι τους! Οπως τωρα αυτο τ καιρο και χρειαζομαι βοηθεια αν ξερει καποιος.. Που θα βρω κατασκευαστη εδω στ Θεσαλονικη να φτιαχνει αυτες τ ταπες που βαζουν ωστε να κλεισει η διαφορα διατομης στ διπλα μονωμενα μπουρια. Ξερω οτι τα παιρνουν κ αυτοι ετοιμα απο φασον. Αν ξερει κανεις πολυ θα με βοηθουσε, με κανουν μπαλακι ο ενας στ αλλον και δεν λενε! Τα θελω να κλεινω τον εναλλακτη μου γιατι τωρα παιδευομαι αρκετα.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 10 Μήνες πριν #17994 από kosmidis80
Απαντήθηκε από kosmidis80 στο θέμα Τζάκια Ενεργειακά

βασιλιης έγραψε: μια ερωτηση μονο στον κ στελιος1.
στο δικο σου τζακι οταν ειναι αναμενω για ωρες αν ριξεις νερω στο τζαμι κι το μαντεμι τι θα παθει?
αν θες το λες



Σε πιο μαντεμι ή και σε γυαλι αν ριξεις νερο δεν θα εχεις σπασιματα? Ποιο το νοημα της ερωτησης?

Απαντησε μας, μηπως μας διαφευγει κατι?!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 10 Μήνες πριν #17995 από erimitis
Απαντήθηκε από erimitis στο θέμα Τζάκια Ενεργειακά
χαχανα και λαχανα.Ποιος ο λογος να ριξεις νερο στο μαντεμι και στο γυαλι.Μονο αμα εισαι ψυχακιας η ο Παπανδρεου θα το εκανες αυτο.
Να χαμε να λεγαμε καλοκαιριατικα

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.545 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ