Τζάκια Ενεργειακά

Περισσότερα
11 Χρόνια 10 Μήνες πριν #17262 από erimitis
Απαντήθηκε από erimitis στο θέμα Τζάκια Ενεργειακά
βαλσαμ φιλε μην το κουραζεις ελα μια μερα στην λητη να κερασουμε καφε ρε φιλε εχει και δυοσμο ο κηπος για μοχιτο αμα θες Αστο μην το παλευεις ρωτα τον μαστορα του αδερφου σου στο βαζει το ινβικτα και μην σκοτιζεσαι τρ φιλε.Αδικα χανεις το χρονο σου καλοκαιριατικα

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 10 Μήνες πριν #17264 από Στελιος1
Απαντήθηκε από Στελιος1 στο θέμα Τζάκια Ενεργειακά
Καλημερα! Ευχαριστω οσους με καλωσορισαν, αλλα και οσους δεν μου ορμηξαν, ειναι φανερο οτι καποιοι εχουν προηγουμ,ενα μαζι μου. Αυτοι. (αρα δεν μου εκαναν κατι αυτοι αλλα εγω εκανα σ αυτους ε!).
Συγνωμη στ κοινοτητα αλλα δε γινεται να μην πω.. ΔΕ εχω εγω, ο κ ταδε επιστημονας αν εχει (αποκλειεται) ας το δειξει και μετα το πιστευω, ε εως τοτε ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕ, ακρες μονον εχει και γ αυτο βγηκε στην τηλ σε πρωινη ασχετη εκπομπη μεγαλης τηλεθεασης. Η εταιρεια που το προωθησε στ αγορα ειναι στο χρηματιστηριο απο παντα. καμια 100στη δικηγορους θα εχει σιγουρα..
Οτιδηποτε υπαρχει στ κοσμο σχετικο πριν απο εμενα το εχω με τ περιγραφη-περιληψη-αξιωσεις του. Πηρα το ΔΕ λογω του οτι εγω χωρις να ξερω τιποτα για αυτα βρηκα κατι νεο, κατι πιο ολοκληρωμενο, κατι που το παει παρα περα. Μην κοροιδευετε καποιοι, το εθνικο ΔΕ μια χαρα ειναι! Οποιος το υποβιβαζει ας αναλαβει τα ΣΟΒΑΡΑ ΕΞΟΔΑ καταθεσης για ευρωπαικο και γινομαστε συνεταιροι στα δικαιωματα. Ε τωρα να μην πω μην.. λετε μερικοι εκ τ ασφαλους οτι ναναι? Εγω πληρωνω τελη προστασιας, αυτος ο επιστημονας πληρωνει αραγε? Θα πω ακομη οτι ο αριθμος σε ισχυον ΔΕ ειναι 5ψηφιος ενω ο αριθμος αιτησης (η αρχειοθετηση, απλα η σειρα καταθεσεων)ειναι 11ψηφιος, κανετε αναζητηση στην σελιδα του ΟΒΙ και βλεπετε αμεσως ποιος ειναι ο εκαστοτε αγυρτης για κατι και ποιος οχι.
Τελος με αυτο και οποιος αμφιβαλει και με ξαναπροκαλεσει φταιει αυτος που λεμε ασχετοσυνες και χαλαμε το θεμα εδω.
Μονωση οχι δεν βαζω πουθενα πλεον γιατι δεν χρειαζεται, λετε να εχω κανενα ωφελος εγω απ αυτο? Μονωση μονο οπου συστηνει ο κατασκευαστης! Η στον εξωτερικο τοιχο που αφαπτεται τ τζακι (κ αυτο γιαμενα ειναι υπερβολη εκτος κ αν προκειται για φυσικης ροης, οποτε και ειναι απαραιτητη). Λεω τι κανω γιατι με προκαλεσε καποιος πανω σε αυτο, εσεις βαλτε οπυ θετε.
Επενδυσεις μπορω να κανω σχεδον οτι κ ο Φυλακτος αλλα αλλαξα ροτα πελατες κτλ.
Θελω να μου υποδειξει καποιος (αναφερομαι παντα σε οσους μου ορμηξαν) σε ποιο σημειο εγω αυτα τα 3 χρονια που μπηκα στ ιντερνετ κατηγορησα μαστορα αλλον η μαρκα! Ποτες μου! Ειναι κοκκινο πανι για μενα αυτο και μαλιστα μαλωσα κ ολας με καποιους που τ εκαναν τυχαια. Το θεωρω ντροπη. Ε τωρα να μην πω μην λετε οτι ναναι μερικοι?
Δεν θυμαμαι αν απαντησα σε καθε προκληση, παρακαλω οχι αλλες. Οτι ειπαμε (ας ηταν κ αλλου) ειπαμε δεν εχω διαθεση κ ουτε κ εσεις πιστευω για τετοια.
Οσον αφορα τ μαστορους κτλ ανηκω στ τελευταια σοβαρη γενια που πηγαν σχολειο εμαθαν νε μετρανε με τ μετρο κ οχι με πιθαμες, τα τελευταια Ελληνοπουλα που πηρα σε δουλεια ειναι τωρα στ 30, μετα δεν υπηρχε δικο μας παιδι που να ανεχεται να λερωθει (σωστο τ βρισκω με την κοινωνια που τους παρουσιασαμε-μαθαμε)χαζο ειναι? Οι πολλοι τεχνιτες πλεον ειναι αλλοδαποι, αν δε συνεβαινε αυτη η ΣΚΑΤΑ συγκυρια πιστευω θα ειμασταν οι καλυτεροι στ κοσμο.
Παρακαλω ξανα δεν θελω αντεγκλησεις, οποιος τ κανει αυτος χαλαει τ θεμα εδω, δεν μπηκα για να μαλωνω εδω, τ σκεφτηκα καλα πριν μπω οπως και παρατηρησα πολυ καιρο την κοινοτητα αυτη πριν αποφασισω νε συμετεχω.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 10 Μήνες πριν #17276 από Asteris
Απαντήθηκε από Asteris στο θέμα Τζάκια Ενεργειακά
Που είναι το κακό να κατηγορήσεις κάτι, αν ξέρεις ότι είναι κακοκατασκευασμένο? Κακό είναι να το κάνεις με ψευδείς κατηγορίες. Αν το τζάκι είναι ελληνική μαιμού, όπως ενός φίλου μου, καίει τα διπλάσια ξύλα, κάνει τα διπλά λεφτά από το δικό μου και ποτέ δεν είδε πάνω από 21 βαθμούς στο σπίτι του, τι να πούμε για αυτό το τζάκι? Ότι είναι καλό? Να μην πούμε τίποτα? Δεν είναι αυτήν η δουλειά του φόρουμ.

Εδώ είμαστε για να λέμε όλες τις εμπειρίες, καλές ή κακές, ώστε να βοηθήσουμε τους καλούς να πάνε μπροστά και τους κακούς να εξαφανιστούν από τον χάρτη. Αν έχεις όρεξη να βοηθήσεις, καλώς ήρθες. Αν δεν θες να μιλάς για τις ελληνικές μαιμούδες γιατί είσαι στον χώρο και φοβάσαι τις συνέπειες (ή ακόμη-ακόμη για να γίνω κακός, οι αγοραστές των μαϊμούδων είναι μελλοντικοί πελάτες της πατέντας σου), έχει καλώς, κάνε τα κουμάντα σου γιατί εδώ πέφτει μπόλικη κριτική στους επαγγελματίες του χώρου. Και καλή και κακή. Α, και προσπάθησε να μην γράφεις σεντόνια, δεν διαβάζονται εύκολα...
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": χρηστος8

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 10 Μήνες πριν #17285 από valsam
Απαντήθηκε από valsam στο θέμα Τζάκια Ενεργειακά

erimitis έγραψε: βαλσαμ φιλε μην το κουραζεις ελα μια μερα στην λητη να κερασουμε καφε ρε φιλε εχει και δυοσμο ο κηπος για μοχιτο αμα θες Αστο μην το παλευεις ρωτα τον μαστορα του αδερφου σου στο βαζει το ινβικτα και μην σκοτιζεσαι τρ φιλε.Αδικα χανεις το χρονο σου καλοκαιριατικα

Ο μαστορας του αδελφου μου ειναι υδραυλικος δεν ειναι τζακας και δεν νομιζω να ξερει περι θερμοθαλαμων και σωστα στησιματα αεροθερμων τζακιων,απο κυκλοφωρητες και μουφες ρακορ γνωριζει!
Φιλε το κουραζω και πραγματικα κουραστικα,μολις γυρισα απο τον γαμο ενος ανιψιου μου και στο τραπεζι ηταν ενας ξαδελφος μου και ετσι οπως το εφερε η συζητηση μου ειπε οτι τον χειμωνα που μας περασε πεταξε 1700 ευρω γιατι εβαλε μια κασετα την La Nordica Inserto 70 Ventilato H49 και εμεινα παγωτο,μου λεει οτι σε καινουργιο σπιτι(βιλα) καραμονομενο δεν μπορει να ανεβασει στον χωρο που ειναι το τζακι (75-80 τ.μ)πανω απο 19-20 βαθμους με εξωτερικη θερμοκρασια 7-10 βαθμους,τα βεντιλατερ κανουν θορυβο στους σωληνες και εχει την γκρινια της γυναικας του,τα 9kw δεν φτανουν με τιποτα,παραγγειλε 2 φορτηγα ξυλα απο Βουλγαρια περιπου 40-45 τονους με 70 ευρω τον τονο,εχει εναν kiturami πετρελαιου και ξυλου που δεν απεδωσε τα αναμενομενα και του τον παιρνει πισω αυτος που του τον πουλησε και θα βαλει εναν πυρολυσης!
Δευτερα φευγω για Χαλκιδικη (δεν ξερω για ποσο αφου ανεργοι ειμαστε και σπιτι εχουμε ας το γλεντησουμε)και οταν γυρισω θα κανονισω να περασω απο Λητη!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 10 Μήνες πριν #17286 από Στελιος1
Απαντήθηκε από Στελιος1 στο θέμα Τζάκια Ενεργειακά
Τι θα γινει? Με τ καλημερα με αναγκαζετε μερικοι να γραφω σεντονια, εγω ειμαι τ θεμα σας??
Εξηγω στον εναν οτι ΑΔΙΚΑ μου προσαπτει οτι κατηγορω μαρκες και μαστορους κ αμεσως ο αλλος με κατηγορει για το αντιθετο, οτι πρεπει να κατηγορησω. Αστερη οριοθετεις κ ολας και τσουβαλιαζεις στα αχρηστα οτιδηποτε Ελληνικο, ειδα την εστια σου, κατα την γνωμη μου δεν κανει, ειναι καλη για τ λευτα της, σχετικα καλη στ αποδοση αλλα λειπουν πολλα ωστε να την πεις τζακι κ μαλιστα ενεργειακο. Αν δεις σε βιντεο τζακι να καιγεται-ξεμυριζει οριστικα σε 5 λεπτα? 2 μηχανακια 220 κυβικων (με ρουλεμαν τα ενισχυμενα για αντοχη και οχι οπως ειπες αλλου για αθορυβα, καμια σχεση ο θορυβος με τα εδρανα!) να βγαζουν 150 βαθμους συν ενα τριτο (κ αυτο 220) στον εναλλακτη υπεραποδοσης να βγαζει ταυτοχρονα αλλους 80-100? προσεξε κατι εδω, ο αερας θα τροφοδοτηθει αναστροφα στον εναλλακτη υπεραποδοσης και γ αυτο αυτη η θερμοκρασια. Αν δεις στ πραξη την διαφορα στ θορυβο με ηχοπαγιδα η χωρις τ θα πεις? Αν δεις στ πραξη την αεροκουρτινα (οταν ειναι σωστη ναι φαινεται αμεσως μερικα δευτερολεπτα μολις κλεισει η πορτα) να μην αφηνει καπνο στ τζαμι τ θα πεις? Αν δεις το κλαπε να κλεινειαυτοματα και να ρυθμιζεται η ενταση τ καυσης ανοιγοντας λιγο η περισσσοτερο τ πορτα τ θα πεις? Αν δεις την καυση ομαλοτατη ειτε με κλειστη ειτε με ανοιχτη τ πορτα τ θα πεις? Οτι δεν εχω αιζο? Και στ Γερμανια μπορω να φτιαξω τζακι χωρις κανενα αιζο γιατι δεν ειναι προιον βιομηχανικο.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 10 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 10 Μήνες πριν #17287 από Στελιος1
Απαντήθηκε από Στελιος1 στο θέμα Τζάκια Ενεργειακά
Βαλσαμ δεν ειναι περιεργο, καινουριο σπιτι πρεπει να ''φαει'' θερμιδες τ πρωτο χειμωνα και ηταν και βαρυς..
Ομως εδω ειναι παντα οι ενστασεις μου, με αυτα που ακουγονται μεσα στ φορουμ και τ διαφημισεις μπερδευεται ο κοσμος και νομιζει ο αλλος οτι με δυο ξυλαρακια θα ζεστανει ολοκληρο πυργο.
Last edit: 11 Χρόνια 10 Μήνες πριν by Στελιος1.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.526 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ