Μαγειρική σε τζάκι - ξυλόσομπα

Περισσότερα
11 Χρόνια 2 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 2 Μήνες πριν #84144 από γιωργος
Απαντήθηκε από γιωργος στο θέμα Μαγειρική σε τζάκι - ξυλόσομπα




αρνακι αντικριστο στο τζακι
Συνημμένα:
Last edit: 11 Χρόνια 2 Μήνες πριν by γιωργος.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 2 Μήνες πριν #84155 από dimlyk
Απαντήθηκε από dimlyk στο θέμα Μαγειρική σε τζάκι - ξυλόσομπα
μαζι σου φιλε :)

ποσοι απο σας με τα ενεργειακα το μπορειτε ?????????? :P


Η δυστυχία αυτού του κόσμου είναι ότι οι ηλίθιοι είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση
Αγάπα τους εχθρούς σου - αυτό θα τους τρελάνει

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 2 Μήνες πριν #84203 από κοκος
Απαντήθηκε από κοκος στο θέμα Μαγειρική σε τζάκι - ξυλόσομπα
αμα ανοίξεις πόρτα όλοι.... ;)

την υγειά μας να έχουμε....

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 2 Μήνες πριν #84220 από dimlyk
Απαντήθηκε από dimlyk στο θέμα Μαγειρική σε τζάκι - ξυλόσομπα

κοκος έγραψε: αμα ανοίξεις πόρτα όλοι.... ;)


σα να λεμε εφαγα πορτα ??? :P :woohoo:


Η δυστυχία αυτού του κόσμου είναι ότι οι ηλίθιοι είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση
Αγάπα τους εχθρούς σου - αυτό θα τους τρελάνει

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 6 Μήνες πριν #111365 από mastoras
Απαντήθηκε από mastoras στο θέμα Μαγειρική σε τζάκι - ξυλόσομπα
Ψησταριά πέλλετ. ........και φούρνος για πίτσα. :woohoo:



.......τα ψητά θα είναι ίδια με κάρβουνο άραγε ? :huh:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 6 Μήνες πριν #111368 από dimlyk
Απαντήθηκε από dimlyk στο θέμα Μαγειρική σε τζάκι - ξυλόσομπα
υποθετω πως οχι μια και φανταζζομαι το ψησιμο θα γινεται σε πλακα
σαν φουρνακι αν διαθετει πυροτουβλα κι οχι ψησιμο με αερα θα ειναι παρομοιο
μια και ανακινησες το θεμα θα σας δωσω μια μεζεδοσυνταγη χωρις φουρνακια
μαζευουμε συκα και τα ξεραινουμε στον ηλιο
τα ψιλοκοβουμε τα ζεματαμε προσθετοντας κανελλα γαρυφαλο πιπερι (αμυγδαλα καρυδια σουσαμι κλπ)
κανουμε ενα σκληρο ζυμαρι και τα πλαθουμε σαν μπιφτεκια
και στην συνεχεια τα ξεραινουε στον ηλιο για αρκετες ημερες
συντηρουνται ολο τον χειμωνα και ειναι εξαιρετος μεζες για ουζο (ειδικα αν γινει καυτερο)
σε διαφορες παραλλαγες το φτιαχναν σε αρκετα μερη της ελλαδας
η συγκεκριμενη εχει το πλεονεκτημα οτι μπορει να συντηρηθει για πολυ μεγαλο διαστημα
και το μειονεκτημα οτι το τελικο αποτελεσμα θελει γερα δοντια :)


Η δυστυχία αυτού του κόσμου είναι ότι οι ηλίθιοι είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση
Αγάπα τους εχθρούς σου - αυτό θα τους τρελάνει

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.095 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ