Λέβητας pellet Bio-ecology 25kW (Ελληνικός) by dimospsy

Περισσότερα
10 Χρόνια 9 Μήνες πριν - 10 Χρόνια 9 Μήνες πριν #105200 από dimospsy





Πως τα κατάφερνω και βγαίνουν οι φωτό έτσι δεν ξέρω!
Συνημμένα:
Last edit: 10 Χρόνια 9 Μήνες πριν by dimospsy.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 9 Μήνες πριν - 10 Χρόνια 9 Μήνες πριν #105212 από mikel

DOOM_NX έγραψε:

mikel έγραψε: Εχεις δίκιο έτσι έιναι το σωστό για την ακρίβεια στην ισχύ . Το λογισμικό είναι σόμπας . Το έχω στα ελληνικά αν το θέλει καποιος να το ανεβάσω αυριο.

Yes, thank you! :cheer:


Με επιφύλαξη μην αρχίσεις τα πειράματα αν δεν ξέρεις :huh:
Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ 09 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ.
manual
Last edit: 10 Χρόνια 9 Μήνες πριν by mikel. Αιτία: μεγάλο αρχειο για επισύναψη
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": DOOM_NX

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 9 Μήνες πριν #105218 από dimospsy
Νομίζω ότι δεν πρέπει να πείραξε τίποτα από αυτά .Ο μόνος πειραματισμος μου θα είναι στην ισχύ του λεβητα και στην δύναμη του αέρα!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 6 Μήνες πριν #110622 από dimospsy
Καλησπέρα και πάλι. Αφού ήρθαν τα πρώτα κρύα σκέφτηκα να βάλω τον λεβητα σε λειτουργεια.
Εβαλα πελλετ βουλγαρικό proggeto.
Ο Λεβητας ήταν σε λειτουργεια 2-3 ώρες και θερμοκρασία λεβητα ήταν γύρο στους 40 50 βαθμούς και θερμοκρασία νερού 59-62 .
Πια είναι η σωστή θερμοκρασία νερού και λεβητα;
Τα σώματα έκαψαν καλά. Εκτός από ένα που σιγοκαψε. Αν και το νερό από της Βανες πήγαινε ζεστό δεν γυρνούσε ζεστό. Δεν έκανε κύκλο δηλαδή. (Ελπίζω να έγινα σαφείς).
Ο υδραυλικοί μου μου είπε ότι μπορεί να έχω και τσαλακομενη σωληνωση.

Κάθε βοήθεια θα ήταν καλή.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 6 Μήνες πριν #110705 από kosmidis80
Ωπα, για να καταλαβω.. Ορισες οτι θελεις να φτασεις τα νερα στους 50 και τελικα σου εφτασαν 59-62? Τι εννοεις θερμοκρασια νερου και λεβητα? Μαλλον κατι μπερδευεις!

Επισης τι εννοεις το ενα δεν εκαψε? Λογικο ειναι οτι σου παει ζεστο και σου γυρναει χλιαρο, ετσι δουλευει η θερμανση. Δηλαδη τι θερμοκρασια εφευγαν και τι θερμοκρασια επεστρεφαν? Σου εχει βαλει θερμομετρα να βλεπεις?

Αυτο μπορουσε να μην υπαρχει αν ειχε μπει 3οδη στην εγκατασταση, αλλα δεν θα σε μπερδεψω με λεπτομεριες, καθως μαλλον θες αρκετο ψαξιμο για να φτασεις στην 3οδη - το ιδιο μαλλον και ο υδραυλικος σου, που μιλησε για τσαλακωμενη σωληνωση και που μαλλον σου εκανε προχειροδουλεια στην εγκατασταση - ασχετως ποσα σου πειρε!

Για το ενα σωμα που δεν καιει, πες μας τι πιεση εχει ο πληρωτης σου, τι υψος εχει το πιο ψηλα τοποθετημενο σωμα, τι κυκλοφορητη εχεις και θα σου πουμε τι να κανεις.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 6 Μήνες πριν - 10 Χρόνια 6 Μήνες πριν #110724 από electron
Καλησπέρα και εύχομαι καλές και απροβλημάτιστες κάψεις στον φίλο μας με τον καινούριο λέβητα του!.
Επειδή διάβασα από την αρχή την κουβέντα και θυμήθηκα και έμενα πέρυσι περίπου την ιδία εποχή είχα αρχίσει και έψαχνα το θέμα παλαβωμένος κυριολεκτικά με το τι θα επενδύσω για την θέρμανση μου, θέλω να κάνω μερικές (καλοπροαίρετες πάντα) παρατηρήσεις:

1)Σε ότι αφορά το φύλλο έλεγχου:
Από την στιγμη που πλήρωσες για εγκατάσταση (υδραυλικος) και αυτος που εκανε τις ρυθμίσεις και την 1η εναυση του λέβητα (καυστηρατζης) , ο δε τελευταίος υποχρεούνται κανονικά από τον νομο να σου δώσει φύλλο ελεγχου με τις προβλεπόμενες μετρήσεις που οριζει ο νομος,να εχει πιστοποιημένο αναλυτή
Ειναι κατι το οποιο να ξέρεις το εχεις πληρώσει κατά την εγκατάσταση (στο λεω για να μην σου ζητήσει παλι χρηματα για να ξανα-ερθει) το ιδιο συνέβη και με την δικια μου περίπτωση, όπου ξαναήρθε χωρίς να με χρεώσει. Οποτε πες στον κυριο που στο πούλησε να στείλει τον καυστηρατζη για μετρησεις, και αν δεν εχει μηχάνημα να σου στείλει άλλον και χωρίς να επιβαρυνθείς εσυ.

2)Σε oτι αφορά τα 300 της εγκατάστασης σορρυ αλλά μου φανήκαν πολλά.. (τι ακριβώς έκαναν?) εγω εδωσα τα ιδία πέρυσι αλλα μου τα ξήλωσαν όλα και τα έφτιαξα από την αρχή (ξήλωμα λέβητα πετρελαίου) και αλλαγή στις σωληνώσεις, αυτονομίες κλπ. Επίσης έβαλες κάποια ασφαλιστικά για περίπτωση υπερθέρμανσης?, Το δοχειο διαστολής αν πριν είχες πετρέλαιο θα θελει και ένα δεύτερο μεγαλύτερο

3)Βλέποντας τον λέβητα σου θα ήθελα να σε ρωτήσω αν έχει μεγάλο χωρο για τις στάχτες γιατί αυτό θα είναι μεγάλο μειονέκτημα αν χρησιμοποιήσεις κάποιο πελλετ της αγοράς το όποιο εχει περισσότερες στάχτες από τα πολύ ακριβά πελλετ της αγοράς και αυτά που εχουν στάχτες παραπάνω είναι συνήθως τα βουλγαρικά και τα ρουμανικά. Επίσης το ότι δεν περνει πανω από 40κιλα το σιλο αυτό παλι είναι πρόβλημα, Πχ ο δικος μου εχει 160κιλα (δεξαμενή) σιλό το κορόιδευα όταν το ειδα αλλά κατάλαβα την χρησιμότητα του αργότερα όταν έκαιγα πυρηνα και ηθελε <45kgr ημερησίως, εύχομαι να εχεις χρόνο γιατι θα θελει κάθε μερα γέμισμα.

Επίσης αν θες πες μου ποσο σου στοίχισε ο λέβητας, το ρωτώ γιατι και ο δικός μου (Mavil primus 25) είναι τα ιδια (25kW) και στοίχισε 2,500€ τον (πηρά πέρυσι).


"Η τεχνητή νοημοσύνη δεν μπορεί να κερδίσει τη φυσική ηλιθιότητα..."
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
"κάτοχος Mavil Primus 25"
Last edit: 10 Χρόνια 6 Μήνες πριν by electron.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.079 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ