Πυρηνολέβητας Σαμαράς ΜΙΛΕ Π35 by ftspetro

Περισσότερα
11 Χρόνια 2 Μήνες πριν #82850 από vag1234
Οκ, λογική είναι η κατανάλωση.

αντίστοιχα εγώ το ίδιο διαστημα έκαψα 950 kg πυρηνόξυλο για 175 τ.μ.

Ομορφάντρα μου ΔΕΝ πειράζει, που πήρες τόσο ακριβό μηχάνημα, τώρα παρακάλα μην ακριβύνει και αλλό το καυσιμό σου!!!
Θέλουμε φθηνό Ελληνικό & ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ PELLET!!!!!!!!!...[IMG][/IMG][IMG]...[/IMG]
...

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 2 Μήνες πριν #83345 από ftspetro
φιλε τον πυρηνα τον αγοραζω απο Αιγειρα. ο ιδιοκτητης του ελαιοτριβειου λεγεται Ρόζος Αγγελος.παντως στην περιοχη μου ενω υπαρχουν απ οτι ξερω τρεια ελαιοτριβεια μονο αυτος πουλα. αν επιτρέπεται τον πυρηνα τι θα τον κανεις? σε ποια περιοχη μενεις?

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 2 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 2 Μήνες πριν #83462 από sakic

ftspetro έγραψε: φιλε τον πυρηνα τον αγοραζω απο Αιγειρα. ο ιδιοκτητης του ελαιοτριβειου λεγεται Ρόζος Αγγελος.παντως στην περιοχη μου ενω υπαρχουν απ οτι ξερω τρεια ελαιοτριβεια μονο αυτος πουλα. αν επιτρέπεται τον πυρηνα τι θα τον κανεις? σε ποια περιοχη μενεις?


ευχαριστω
τον θελω να τον καψω

υγ
ο συγκεκριμενος παντως δεν βγαζει πυρινα
τωρα τι σου πουλαει ειναι ενα ερωτημα!!!!
Last edit: 11 Χρόνια 2 Μήνες πριν by sakic.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 2 Μήνες πριν #83684 από ftspetro
φιλε sakic καλησπερα. ο Ροζος απ οτι ξερω, το υλικο που μου πουλαει είναι πυρηνας και είναι από τα υπολειματα της συνθλιψης των ελιων στο ελαιοτριβειο του, τα οποια απλωνει σ ένα ιδιοκτητο μερος για φυσικη ξηρανση και μαλιστα με μπουλντοζα τα ΄΄γυριζει΄΄ κατά διαστηματα για να στεγνωσουν, εξ ου και οι πετρες που εχει το υλικο μεσα του. Αυτό φυσικα το κανει, γιατι εχει περισσοτερο κερδος από το να μου φερνει πυρηνοξυλο από Πατρα, γιατι περαν του τσαμπα υλικου, κερδιζει και με τα μεταφορικα που είναι 40 ευρω για την μεταφορα ενός τονου από Αιγειρα στην Ακρατα, δηλαδη για 5 το πολύ χιλιομετρα. Εγω παντως αυτό το υλικο χρησιμοποιω προς το παρον με καλα αποτελεσματα για την θερμανση του σπιτιου μου. Όμως δεν εχω και εμπειρια από πυρηνοξυλο, γιατι σχετικα προσφατα τοποθετησα και λειτουργησα τον πυρηνοκαυστηρα μου, οπότε η εμπειρια μου με τα στερεα καυσιμα είναι πολύ μικρη. Παντως αυτό που εχω παρατηρήσει είναι η αρκετη μαυριλα που εχει αφήσει η καυση στο καπελο της καπνοδοχου. Εσυ σε ποια περιοχη μενεις? Και τι μηχανημα εχεις?

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 2 Μήνες πριν #83947 από sakic

ftspetro έγραψε: φιλε sakic καλησπερα. ο Ροζος απ οτι ξερω, το υλικο που μου πουλαει είναι πυρηνας και είναι από τα υπολειματα της συνθλιψης των ελιων στο ελαιοτριβειο του, τα οποια απλωνει σ ένα ιδιοκτητο μερος για φυσικη ξηρανση και μαλιστα με μπουλντοζα τα ΄΄γυριζει΄΄ κατά διαστηματα για να στεγνωσουν, εξ ου και οι πετρες που εχει το υλικο μεσα του. Αυτό φυσικα το κανει, γιατι εχει περισσοτερο κερδος από το να μου φερνει πυρηνοξυλο από Πατρα, γιατι περαν του τσαμπα υλικου, κερδιζει και με τα μεταφορικα που είναι 40 ευρω για την μεταφορα ενός τονου από Αιγειρα στην Ακρατα, δηλαδη για 5 το πολύ χιλιομετρα. Εγω παντως αυτό το υλικο χρησιμοποιω προς το παρον με καλα αποτελεσματα για την θερμανση του σπιτιου μου. Όμως δεν εχω και εμπειρια από πυρηνοξυλο, γιατι σχετικα προσφατα τοποθετησα και λειτουργησα τον πυρηνοκαυστηρα μου, οπότε η εμπειρια μου με τα στερεα καυσιμα είναι πολύ μικρη. Παντως αυτό που εχω παρατηρήσει είναι η αρκετη μαυριλα που εχει αφήσει η καυση στο καπελο της καπνοδοχου. Εσυ σε ποια περιοχη μενεις? Και τι μηχανημα εχεις?


εγω φιλε τον πηρα τηλεφωνο και μου ειπε πως δεν εχει πυρηνα
τι να σου πω
μου ειπε οτι βγαζει λιοκοκι το οποιο ομως δεν καιγεται. πρεπει να παει σε πυρηνελουργειο για να καει αυτο.
αν ειναι ετσι οπωε μου ειπε τοτε καις μαπα υλικο και για τα λεφτα που του πληρωνεις σε κλεβει
εγω μενω διακοφτο και επερνα απο ενα ελαιοτριβειο στο Αιγιο καθαρο πυρηνα δηλαδη κουκουτσι ελιας σπασμενο και καθαρο. Λιγο βρεγμενο αλλα αυτο δεν ηταν προβλημα.
Ο δικος σου παντως μου ειπε πως δεν εχει τετοιο

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 2 Μήνες πριν #84020 από ftspetro
φιλε μου καλησπερα. θα μπορουσες να μου δωσεις το τηλεφωνο του δικου σου για να παρω και εγω λιγο απο το υλικο που λες για δοκιμη? αν θες οταν ξανακατεβω Ακρατα μπορουμε να συναντηθουμε και να σου δωσω ενα τσουβαλι για να δοκιμασεις στο μηχανημα σου απο το υλικο που μου δινει, ασχετα πως το λενε. ακομα ισως αν θες και αν γινεται να παρουμε με μια παραγγελια απο Πατρα ή Ναυπλιο μια καλη ποσοτητα πυρηνοξυλου για να μας ερθει φθηνοτερο.τωρα θα μου πεις πως θα το μοιρασουμε? ας το βαλουμε σε μεγασακους.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.077 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ