Κοινωνία - Οικονομία (Η Εκκλησία του Δήμου)

Περισσότερα
10 Χρόνια 1 Μήνας πριν - 10 Χρόνια 1 Μήνας πριν #133851 από stergiosbik
Πρόταση από Μητροπολίτη και φορείς του Πειραιά στον Μαρινάκη

Πιέσεις από τον Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ και φορείς της πόλης δέχεται τις τελευταίες ώρες ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, προκειμένου να ηγηθεί κίνησης για το καλό του μεγάλου λιμανιού. Το βασικό επιχείρημα που προβάλλουν είναι ότι πρέπει να γίνει υπέρβαση από ανθρώπους που έχουν όραμα για τον Πειραιά.

www.enikos.gr/society/224462,Protash_apo...ai_foreis_toy_P.html

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ζουμε μεγαλες στιγμες λεμε!

Υ.Γ.
Τελικα Χρηστο οι Πειραιωτες θελουν να παρουν τα πρωτεια απο τους Βολιωτες!

Δεν είναι ότι δεν είμαστε επαναστάτες. Απλά είμαστε άτυχοι που δεν είναι όπλο ο καναπές!!!


Last edit: 10 Χρόνια 1 Μήνας πριν by stergiosbik.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 1 Μήνας πριν #133934 από stergiosbik
ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Τούρκοι-μοντέλα ποζάρουν πάνω σε τάφους Ελληνοκυπρίων

www.toxwni.gr/ellada/item/15299-proklisi...tafous-ellinokyprion

Μπειτε να δειτε φωτο.
Για να μη ξεχνιομαστε για το ποιος ειναι ποιος οπως επισης και να μη ξεχναμε τους εγχωριους "ψευτοπροοδευτικους" που μας λενε οτι οι Τουρκοι ειναι αδελφια μας!!! :angry:
Ουστ σιχαμενοι του κερατα!!!

Δεν είναι ότι δεν είμαστε επαναστάτες. Απλά είμαστε άτυχοι που δεν είναι όπλο ο καναπές!!!


Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 1 Μήνας πριν #134036 από stergiosbik
Αυξάνεται το τέλος για τις ανανεώσιμες πηγές από 1ης Απριλίου

Κατά 26,4 % αυξάνεται το "τέλος Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας" για τους οικιακούς καταναλωτές από 1ης Απριλίου, σύμφωνα με απόφαση της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας.

Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι αυξήσεις ανά κατηγορία καταναλωτών κλιμακώνονται μέχρι 55%, ενώ μεσοσταθμικά κυμαίνονται στο 30% και θα ήταν πολύ μεγαλύτερες, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΡΑΕ, αν δεν είχαν ψηφιστεί εν τω μεταξύ τα μέτρα για τον περιορισμό του ελλείμματος του λογαριασμού ΑΠΕ, την περασμένη Κυριακή με το πολυνομοσχέδιο.

Οι αποφάσεις της ΡΑΕ συγκλίνουν με τις προβλέψεις του ΥΠΕΚΑ, στην εισηγητική έκθεση του νομοσχεδίου, κατά 5 ευρώ τη μεγαβατώρα μεσοσταθμικά.

Αναλυτικά οι χρεώσεις είναι:

-Για την υψηλή τάση 2,23 ευρώ ανά μεγαβατώρα, από 1,79 (αύξηση 24,5 %).

-Για αγροτικές χρήσεις μέσης τάσης 10,83 ευρώ ανά μεγαβατώρα, από 6,97 (αύξηση 55,3 %).

-Για αγροτικές χρήσεις χαμηλή τάσης 11,39 ευρώ ανά μεγαβατώρα, από 7,3 (αύξηση 55,3 %).

-Για το οικιακό ρεύμα 26,3 ευρώ ανά μεγαβατώρα από 20,8 (αύξηση 26,4 %).

-Για λοιπές χρήσει χαμηλής τάσης 30,89 ευρώ ανά μεγαβατώρα από 21,17 (αύξηση 45,9 %).

Το τέλος ΑΠΕ (ΕΤΜΕΑΡ) εισπράττεται μέσω των λογαριασμών του ηλεκτρικού και καλύπτει μέρος της δαπάνης για τη χρηματοδότηση των ΑΠΕ.

Η αυξημένη διείσδυση των ανανεώσιμων πηγών σε συνδυασμό με τις υψηλές εγγυημένες τιμές απορρόφησης της ενέργειας που θεσπίστηκαν τα προηγούμενα χρόνια δημιούργησαν "μαύρη τρύπα" στο λογαριασμό για τις ΑΠΕ η οποία σύμφωνα με τις προβλέψεις θα κλείσει στο τέλος του 2014 με την εφαρμογή των μέτρων που περιλαμβάνονται στον πολυνόμο.
www.eleftheria.gr/index.asp?cat=28&aid=68844#.Uz03_aJ8pk4

Αναπτυξη λεμε οχι αστεια.Πληρωστε κοροιδα! :angry:

Δεν είναι ότι δεν είμαστε επαναστάτες. Απλά είμαστε άτυχοι που δεν είναι όπλο ο καναπές!!!


Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 1 Μήνας πριν #134078 από χρηστος8
Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑΣ ΤΟΥ ΘΙΑΣΟΥ ΤΩΝ 300...

"Η ΝΕΑ ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (Ε)ΠΑ(ΘΕ)ΣΟΚ ΟΤΑΝ Η ΒΙΝΤΕΟΤΑΙΝΙΑ ΣΑΝ ΣΦΑΙΡΑ ΠΕΡΑΣΕ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΟ Κ...ΚΕ(ΦΑΛΙ) ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΔΗΜ(ΩΔΗ)ΑΡ(ΡΩΣΤΙΑ) ΕΙΣ ΑΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΤΗΛΕΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΝ"

Θα ήταν για γέλια αλλά δυστυχώς είναι για κλάματα, όλη αυτή η φασαρία που κάνει το καθεστώς για την βιντεοσκόπηση της συνομιλίας του φασίστα με τον ακροδεξιό, που διέγραψε ο νεοδημοκράτης πρωθυπουργός, από τον οποίο ζητάει ο παλαιοκράτης σοσιαληστής αντιπρόεδρος να καθαρίσει το κράτος από τους δεξιούς, ενώ σύσσωμη η "αντιπολίτευση" φωνάζει στον απατημένο αδειοπουκάμισο πρωθυπουργό:" Ένοχος, ένοχος!!!"

Αλήθεια είναι ότι ο νεοδικτατορίσκος έπαρχος της Δουνουτουλάνδης, είναι ένοχος! Γιατί πήρε τη σκυτάλη από αυτόν τον ακατονόμαστο ΓΑΠ ή GAP (κενό) ή Γιωργάκη ή Τζέφρυ Μινέϊκο ή Παπανδρέου ή Τσάντ, που με την μώβ (σιωνιστική) γραβάτα ένα πρωϊνό, πήγε στο ακριτικό Καστελόριζο με μια κάμερα και από κεί (για ασφάλεια) μας ανακοίνωσε πώς μας έκανε ιθαγενείς της Δουνουτουλάνδης μιας απέραντης αποικίας χρέους.

Και είναι ένοχος, ο Σαμαρίσκος διότι ενώ εξελέγη λέγοντας ότι θα ξιφομαχήσει με τους δανειστές, κάνοντας μεγάλες και σπειροειδείς κωλοτούμπες όχι μόνο αναγνώρισε το σύνολο του χρέους αλλά μας βύθισε σε βαθύτερα μνημονιακά μπουντρούμια, διπλασιάζοντας τις αυτοκτονίες και τριπλασιάζοντας τους ανέργους.

Και τώρα ενώ ο ελληνικός λαός καίγεται, όλος αυτός ο κωμικοτραγικός θίασος της βολής τους, έρχεται να παίξει τη εν τω τίτλω αναγραφόμενη ψευτοδραματική φαρσοκωμωδία, κατηγορόντας έναν δολοφόνο, για άγριο...βλέμμα!

Τώρα που ενώ έλεγαν τέρμα τα μέτρα, πέρασαν ένα άγριο μνημόνιο με την διαδικασία του κατεπείγοντος και ο κόσμος άρχισε να ξαναβγαίνει στους δρόμους, αυτοί όλοι μηδενός εξαιρουμένου, σηκώνουν τη φωνή για ένα...βίντεο!

Αμ το ξέρουμε πώς όλα είναι σκηνοθετημένα, άλλωστε γιατί ο Κασιδιάρης δεν τα έβγαλε αμέσως στη φόρα, αλλά διαλέγει τώρα που η λαϊκή οργή κοντεύει να ξεχειλίσει;
Γιατί ο ρόλος του είναι να εκτονώνει και να ξεθυμαίνει τη λαϊκή οργή, όπως το ΚΚΕ με το ΠΑΜΕ, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ με τους κομπιουτεράδες της κάτω πλατείας του Συντάγματος, όπως ο Μίκης Θεοδωράκης με τις Σπίθες του που είχαν διοργανωτή το δεξί χέρι του Μητσοτάκη...

Ο ελληνικός λαός βαρέθηκε πια να τρώει τα απορρίματα του ψεύδους σας!
Δεν χάβουμε πλέον ούτε Μπαλτάκους ούτε μπαλταδάκια (του Βορίδη) ούτε ακροδεξιούς και ακροαριστερούς καυγάδες χρηματοδοτημένους από τον Σόρος...

ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΟΥΜΕ:

ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΣΥΣΣΩΜΟΣ Ο ΒΟΛΕΥΤΙΚΟΣ ΘΙΑΣΟΣ!!!
ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
ΑΠ΄ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΗΣ


Οίμος-Αθήνα



Κύριε Ιησού Χριστέ Υιέ Θεού ελέησον με τον αμαρτωλό

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 1 Μήνας πριν #134113 από stergiosbik
Αδυνατούσε να αγοράσει φάρμακα και το πλήρωσε με τη ζωή της

Με τη ζωή της πλήρωσε μία 40χρονη μητέρα δύο ανήλικων παιδιών στη Λέσβο την άσχημη οικονομική κατάσταση, στην οποία βρισκόταν.

Η άτυχη γυναίκα υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο την προηγούμενη Πέμπτη και διακομίστηκε στο Βοστάνειο νοσοκομείο της Μυτιλήνης. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, η κατάσταση της παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση τις μέρες που ακολούθησαν, με αποτέλεσμα να χάσει την περασμένη Τρίτη τη μάχη για τη ζωή. Όπως διαπιστώθηκε, η 40χρονη δεν λάμβανε για μεγάλο χρονικό διάστημα τα φάρμακα για την αντιμετώπιση της αρτηριακής υπέρτασης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Εμπρός», η 40χρονη, που μεγάλωνε μόνη της τα δύο της παιδιά, εργαζόταν περιστασιακά τον τελευταίο καιρό, το βιβλιάριο υγείας της είχε λήξει προ πολλού και αδυνατούσε να πληρώσει τα χρήματα που απαιτούνταν για την αγορά των φαρμάκων.

"Δεν μπορούμε να το χωνέψουμε ότι για μερικά φάρμακα τόσο νέα γυναίκα έχασε τη ζωή της» ανέφεραν εργαζόμενοι στο νοσοκομείο ενώ ο γιατρός που την παρακολουθούσε κατά τη νοσηλεία της, επεσήμανε ότι «αν έπαιρνε τα φάρμακά της, δε θα έχανε τη μάχη με τη ζωή. Το κόστος των φαρμάκων ανέρχεται έως και τα 100 ευρώ, αλλά για την περίπτωσή της μπορούσε να βρει κάποια που κυμαίνονταν από οκτώ έως δέκα ευρώ για την αρτηριακή πίεση από την οποία έπασχε. Σε αυτές τις περιπτώσεις και αυτές τις παθήσεις, μόνο η πρόληψη είναι η καλύτερη λύση».

Σε ερώτηση για το αν θα μπορούσε να απευθυνθεί σε κοινωνικό φαρμακείο ή να ζητήσει φάρμακα από το νοσοκομείο, μέλος του νοσηλευτικού προσωπικού απάντησε αρνητικά, εξηγώντας: «Η εκλιπούσα ήταν πολύ περήφανη για να δείξει είτε στο ιατρικό προσωπικό είτε σε υπηρεσίες του Δήμου ότι «έχει ανάγκη. Θα ήταν σαν να ζητούσε ελεημοσύνη, ενώ το μόνο που ήθελε ήταν μια σταθερή δουλειά για κάποιο διάστημα, προκειμένου να συμπληρώσει τα ένσημα και να έχει ασφαλιστική κάλυψη».

«Για τους ανασφάλιστους και άπορους συμπολίτες μας, πάντα το προσωπικό του ιδρύματος μεριμνά. Αρκεί όμως εκείνοι να απευθυνθούν εγκαίρως» επεσήμανε ο διοικητής του νοσοκομείο, Βασίλης Μουζάλας.

www.zougla.gr/greece/article/adinatouse-...lirose-me-ti-zoi-tis

Δε πειραζει!Αφου εχουμε πλεονασμα και σε λιγο καιρο βγαινουμε στις αγορες.
Ας αναφωνησουμε ολοι μαζι "Ζητω ο Σαμαρας,ζητω ο Βενιζελος,ζητω το ευρω"!
:angry: :angry: :angry: :angry:

Δεν είναι ότι δεν είμαστε επαναστάτες. Απλά είμαστε άτυχοι που δεν είναι όπλο ο καναπές!!!


Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 1 Μήνας πριν #134228 από stergiosbik
"Καλώς τα δεχθήκαμε": Το πρώτο "τουρκικό" εξτρεμιστικό κόμμα (DEB) ανακοίνωσε την κάθοδό του στις ευρωεκλογές

www.defencenet.gr/defence/item/%CE%BA%CE...AC%CE%BD%CF%84%CE%B1

Δεν είναι ότι δεν είμαστε επαναστάτες. Απλά είμαστε άτυχοι που δεν είναι όπλο ο καναπές!!!


Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.328 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ