Συζήτηση για τις κληρωσεις δώρων στο energ.gr

Περισσότερα
10 Χρόνια 2 Μήνες πριν - 10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #132154 από dryianni

lefteris έγραψε:

dryianni έγραψε: Αν κερδίσω, φίλτατε lefteris, θα σου ζητήσω να μου στείλεις τον αριθμό λογαριασμού σου. Τότε θα σου καταθέσω €1,23 για να μπορέσεις κι εσύ να συμμετάσχεις σε αντίστοιχη λοταρία.
Μια που το συζητάμε, κάνει λοταρία και ο Ρ/Σ Sfera, με έπαθλο επίπλωση σπιτιού, αξίας €5500. Τι λες, τους κράζουμε κι αυτούς;


Πως ακόμη θεωρείς φίλτατο, αυτόν που υποτιμάς με το να του λες ότι θα τον ''επιχορηγήσεις'' για να συμμετασχει σε άλλη ''απατεωνιά'' Κάθε καλοπροαίρετος συνομιλητής είναι για μένα "φίλτατος". Επιπλέον, θεώρησα πως υπαινίχθηκες ότι έχω κερδίσει ήδη -προκαταβολικά, δηλαδή- στη ραδιοφωνική κλήρωση και ζητώντας σχόλια για τα προϊόντα είναι σα να προσπαθώ να βάλω άλλους να διαλαλήσουν την πραμάτια μου, που σκοπεύω να πουλήσω εδώ μέσα. Γι αυτό και είπα ότι αν κερδίσω -εννοούσα αυτό που κληρώνει η "λοταρία"- θα σου δώσω €1,23, μήπως κερδίσεις και εσύ κάτι αντίστοιχο... και στη συνέχεια του λές ξανά να τους ''κράζουμε΄΄ (δηλαδή μαζί?) και αυτούς, δεν το καταλαβαίνω. Εννοείται πως ο πληθυντικός ήταν σχηματικός. Προφανώς και προκαλούσα τόσο εσένα όσο και τους υπολοίπους που "έκραξαν" εδώ να ξανακράξουν.
Υπάρχουν άτομα που αλλάζουν άποψη με τον καιρό, αλλά το να κάνεις 2 πισογυρίσματα στο ίδιο post είναι ρεκορ. :lol: Απάντησα μόλις στην προηγούμενη παράγραφο.

Την ελεημοσύνη δεν σου τη ζήτησα. Δεν αισθάνθηκα ότι ζήτησες κάτι τέτοιο ούτε φυσικά και προσέρχομαι ως ελεήμων. Άδολα προσφέρθηκα, μια και οι επιτήδειοι ραδιοφωνατζήδες προσπαθούν να μας "χαρίσουν" προϊόντα αξίας €5000 - €5500, ζητώντας μας να τους τα πληρώσουμε €1,23! Σα δε ντρέπονται (δις)!!!
Κέρδισες... λοιπόν από τις απαντήσεις του διαχειρηστή?

"Φίλτατοι" είναι ακόμη περισσότερο κάποιοι που δεν καταλαβαίνουν τίποτε από αυτά που διαβάζουν και εξηγούμαι:
1) Έχασα ως προς το ότι οι κληρώσεις των ραδιοφώνων έχουν σκοπό το εμπορικό κέρδος (λοταρία), ενώ οι κληρώσεις του energ.gr όχι. Και ζήτησα και συγγνώμη...
2) Κέρδισα ως προς το γεγονός ότι δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις στα έπαθλα των κληρώσεων των Ρ/Σ, ως προς το κόστος εγκατάστασης, όταν στις κληρώσεις του energ.gr δεν υπάρχει καν εγκατάσταση!
3) Κέρδισα ως προς τον άμεσο χαρακτηρισμό του κυρίου διαχειριστή ότι τα έπαθλα αυτής της κλήρωσης "μπορεί να είναι και stock", ενώ δεν έσπευσε να χαρακτηρίσει κατά τέτοιον τρόπο κανένα ανάλογο έπαθλο που κληρώθηκε από το energ.gr. Απάντησε, επαρκώς νομίζω, στο θέμα αυτό ένας από τους κατά καιρούς δωροθέτες του energ.gr, κος Φιλιππακόπουλος Δημήτρης.
4) Τέλος, κέρδισα ως προς το ότι οι κληρώσεις που γίνονται στο energ.gr δεν είναι τελικά "δώρα" ("δώρο" = απολύτως δωρεάν), αλλά "γενναίες εκπτώσεις", μια και ένα τζάκι-καλοριφέρ αξίας €1000 έχει κόστος εγκατάστασης €600 (σωληνώσεις, δοχεία αδρανείας, βαλβίδες, κυκλοφορητές, κ.λ.π.). Άρα, κληρώνονται τα €1000 από τα €1600 που τελικά κοστίζει η εγκατάσταση του τζακιού. Ενώ στη "λοταρία", που δεν είναι "δώρο", παρέχεται και το κόστος αυτό. Συνεπώς, η διαχείριση του forum θα έπρεπε να μετονομάσει και όλα εκείνα τα νήματα, που αφορούσαν τις κληρώσεις του energ.gr, από "δώρα" σε "έπαθλα" (όπως πολύ σωστά άλλαξε τον τίτλο του δικού μου νήματος από "δώρο" σε "λοταρία").
Αυτά, για να μην υποτιμά κανείς τη νοημοσύνη κανενός... ;)


Τέλος πάντων, θα γίνει κανένα σχόλιο επί της ουσίας (επί των προϊόντων που κληρώνονται και τι μπορεί να επιτύχει ενεργειακά κάποιος που θα κερδίσει) ή θα κάνω εδώ μέσα το δικηγόρο του αυτονόητου;
Last edit: 10 Χρόνια 2 Μήνες πριν by dryianni.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #132167 από Stavrax
Συνέχισε απτόητος, τα καταφερνεις μια χαρά, στον ρόλο του δικηγόρου του αυτό νοητού.


Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": lefteris, STAF

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #132173 από dryianni

Stavrax έγραψε: Συνέχισε απτόητος, τα καταφερνεις μια χαρά, στον ρόλο του δικηγόρου του αυτό νοητού.

Η συγγνώμη μου, ως προς το 1ο θέμα, ήταν και προς εσένα, φίλτατε Stavrax. Εκτός από "φίλτατος", θα γινόσουν και "απολύτως σεβαστός" αν ζητούσες κι εσύ συγγνώμη για τα "δώρα" των κληρώσεων του energ.gr.
Όπως βλέπεις, δεν πτοούμαι καθόλου. Συνεχίστε έτσι, ανεβαίνει η επισκεψιμότητα του forum κάργα, με αυτήν την αντιπαράθεση και είναι ιδιαίτερη χαρά μου, που συνεισφέρω σε αυτήν την αύξηση της επισκεψιμότητας ( μήπως να σας ζητήσω αμοιβή; ) :lol: :woohoo: .

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #132175 από Stavrax
το ξαναεγραψα, συνέχισε το, μια χαρά το πας B)


Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #132178 από γιαννης-δραμα
Το θεμα απο οτι βλεπω κρατιεται μια χαρα ψηλα :whistle:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #132184 από tas

dryianni έγραψε: 4) Τέλος, κέρδισα ως προς το ότι οι κληρώσεις που γίνονται στο energ.gr δεν είναι τελικά "δώρα" ("δώρο" = απολύτως δωρεάν), αλλά "γενναίες εκπτώσεις", μια και ένα τζάκι-καλοριφέρ αξίας €1000 έχει κόστος εγκατάστασης €600 (σωληνώσεις, δοχεία αδρανείας, βαλβίδες, κυκλοφορητές, κ.λ.π.). Άρα, κληρώνονται τα €1000 από τα €1600 που τελικά κοστίζει η εγκατάσταση του τζακιού. Ενώ στη "λοταρία", που δεν είναι "δώρο", παρέχεται και το κόστος αυτό.


Εδώ είσαι λάθος.
Κληρώνονται τα 1000 από τα 2600 ευρώ. Γιατί δεν είναι μόνο τα 600 της εγκατάστασης. Ο δωροθέτης, για να είναι ολοκληρωμένο το δώρο, πρέπει να προσφέρει και το καύσιμο. Οπότε υπολόγισε άλλο ένα χιλιάρικο για ξύλα. Για δική μας ευκολία κι αν είναι large, καλό είναι να προσφέρει αντί ξύλα, μπρικέτες. Σ' αυτή την περίπτωση, προσφέρει μόνο τα 1000 από τις 3.000 ευρώ που θα 'πρεπε, ώστε να είναι ολοκληρωμένη η προσφορά. Οπότε μιλάμε για κοροϊδία...

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.076 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ