Αποχωρήσεις από τη Συντονιστική Ομάδα

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Μήνες πριν #74991 από tas

Sp4wN έγραψε:

vag990 έγραψε: Πιστεύω ότι η όποια συντονιστική ομάδα πρέπει να συνεχίσει την ,καλή έως τώρα, δουλειά της χωρίς να δίνει εξηγήσεις για το κάθε τι.
Σε όποιον αρέσει. Το ίντερνετ είναι γεμάτο φόρουμς για όλα τα γούστα


Βαγγέλη η συντονιστική ομάδα είναι καταδικασμένη να αποτύχει επειδή δεν την υποστηρίζουν τα μέλη της.

Πού ήταν τα μέλη χτές βράδυ να συνετίσουν το Λεόνα που έγραφε όποιος έχει τα κάκαλα να με BANAREI ?
Πού ήταν τα μέλη να γράψουν στον Doom που αναφέρει ως απαράδεκτους τους συντονιστές και να δίνει εντολή να σβηστεί το BAN ?
Πού είναι τα μέλη να ενισχύσουν την πολιτική που εφαρμόζεται για απαντήσεις στο σωστό θέμα και με ευπρέπεια ?

Και ο Πέτρος να φύγει και εγώ και όλοι μας και να αντικατασταθούμε από άλλους 100 ,τα ίδια θα γίνουν.
Γιατί ο Μάστορας μας βλέπει ως κυβέρνηση ,λές και ζήτησε κανείς να αφιερώνει 8 ώρες κάθε μέρα να κάνει συντονισμό ή λές και έχει κάποιο προσωπικό όφελος από όλη αυτή τη δουλειά.Γιατί ο Τάκης μας έβλεπε ως πιτσιρικάδα που έχει εξουσία.Γιατί ο Λεόνας μας βλέπει ως κλικαδόρους που έχουν ως σκοπό να τον διώξουν από το φόρουμ.

Κάποιος θα γράψει σε όλα αυτά πως εγώ δέχτηκα να είμαι μέλος της ομάδας συντονισμού και ας πρόσεχα.Θα έχει δίκιο .

Ας πρόσεχα πραγματικά ,γιατί έχουμε καταλήξει κάθε μέρα να μειώνουμε τις αξίες μας και την αξιοπρέπειά μας ,για να απαντούμε ευγενικά σε όσους μας προκαλούν .

Δεν ξέρω τι θα γίνει ,αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως πρέπει όλοι να βοηθήσουν.Μία ομάδα 5-6 ατόμων δε μπορεί μόνη της.Το φόρουμ που όλοι αγαπάμε χρειάζεται τη συμβολή του καθενός ξεχωριστά με τον τρόπο του.

Άν είναι θέμα προσώπων ας τους αλλάξουμε όλους ,αλλά πρέπει να τους στηρίξουμε.Διαφορετικά δε γίνεται.




Αν και νέος στο φόρουμ και ίσως θεωρηθεί ότι δεν έχω σχηματίσει σφαιρική άποψη, βγάζοντας ασφαλή (υποκειμενικά, πάντα... ) συμπεράσματα, επίτρεψέ μου να πω τα εξής:
- Παρακολουθώντας όλο το θέμα με τον Leona χθες βράδυ, αλλά και προηγούμενους σχολιασμούς του, συμφωνώ με τον jnet για το χιούμορ του. Μπορεί να είναι λίγο ιδιόμορφο, αλλά όχι κακό. Πλην της τελευταίας ανάρτησης του, που προκάλεσε εσάς τους συντονιστές, αφού βέβαια είχε προηγηθεί ότι είχε προηγηθεί...
- Δεν είναι δουλειά των μελών να συνετίσουν τον Leona και τον κάθε Leona. Σε μια τέτοια αντιπαράθεση, όπως εξελίχθηκε χθες βράδυ, υπήρχε περίπτωση να καταφέρει να σταματήσει τη διένεξη κάποιο άλλο μέλος; Κι αν - λέω, για να το πάμε κι αλλιώς - ορισμένα μέλη έπαιρναν - καλώς ή κακώς - το μέρος του Leona;
- Ο mastoras - χωρίς να τον γνωρίζω-, πιστεύω ότι έκανε καλαμπούρι με τη συγκεκριμένη αναφορά στην κυβέρνηση. Και πολλά σχόλια του μπορεί να είναι καυστικά, αλλά περιέχουν δόση χιούμορ και πρέπει να έχει ξυπνήσει κάποιος τελείως στραβά για να τα παρεξηγήσει. Κι αν δεν αρέσει κάτι που έγραψε, εδώ είναι το γήπεδο για να παίξουμε μπάλα και να απαντήσουμε. Με τους κανόνες και τους όρους που υπάρχουν. Δεν είναι δουλειά μου, φυσικά, αλλά δεν πιστεύω ότι τους έχει παραβιάσει.
- Η αναφορά για ευπρέπεια είναι σωστή. Μόνο που δεν μπορεί να γίνεται διαχωρισμός συντονιστών και απλών μελών. Γιατί έχω διαβάσει και έντονες διαφωνίες (να το πω κομψά...) ανάμεσα σε εσάς τους συντονιστές, που στη συνέχεια διαγράφηκαν.
Δεν είναι εύκολη η δουλειά σας, αλλά ας προσέχατε... :P
Ισως κάποιοι να έχουν συμφέροντα, δεν ζούμε σε ένα κόσμο αγγελικά πλασμένο. Ο καθένας μας μπορεί να φιλτράρει όσα διαβάζει και να μην τα καταπίνει αμάσητα. Και στο τέλος-τέλος να θυμηθούμε για ποιους λόγους βρισκόμαστε εδώ. Προσπαθούμε να ζεσταθούμε φθηνά και οικονομικά. Κάποιοι αντλώντας πληροφορίες για να λύσουν το πρόβλημα τους, άλλοι βοηθώντας με τις γνώσεις τους πάνω στο αντικείμενο.

Φιλικά...
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": jnet, Sp4wN

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 3 Μήνες πριν #74994 από PRIMUS 45
Τι θα γινει τωρα μια απο δω Αποχωρήσεις από τη Συντονιστική Ομάδα
μια απο κει Επισημάνσεις στους συντονιστές
θα ειμαστε???????????
Δεν εχω 2 pc για να γραφω και να βλεπω και τα 2


Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Last edit: 11 Χρόνια 3 Μήνες πριν by PRIMUS 45.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Μήνες πριν #75006 από N1k0s
Θα πω και εγώ την άποψη μου , δυστυχώς δεν έχω το χρόνο να διαβάζω όλα τα κείμενα , όπως θα ήθελα να κάνω , και μου αρέσει να κάνω. Οπότε όσον αφορά τις αντιλογίες που γράφονται , συνήθως τα προσπερνάω , διότι θέλω να διαβάσω κάτι που θα με δώσει επιπλέον γνώσεις , όπως και να λύσω δικούς μου προβληματισμούς ... όταν μεν κάθομαι και τις διαβάζω , δεν καταλαβαίνω κάποιες φορές τι γίνεται ... Βέβαια το γράφω σε λάθος μέρος , το σωστό θέμα είναι προτάσεις για την λειτουργία της ιστοσελίδας , αλλά θέλω να το αναφέρω εδώ ...
Εχω παρατηρήσει ότι η αψιμαχία γίνεται διότι θέλουν τα μέλη να απαντούν έξω από τα όρια των θεμάτων , τα οποία όρια βρίσκονται εντός άλλων θεμάτων. Αν έδινε ο κάθε συντονιστής που έκανε την αλλαγή αυτή , μία αναλυτική απάντηση για το τι και το πως , θα χανόταν η αξία του συντονισμού. Οφείλουμε όλοι να στηρίξουμε την σωστή εφαρμογή των κανόνων ενός φόρουμ , και ίσως οι δύο πιο σημαντικοί κανόνες είναι
α) Μείνε στο θέμα , και
β) προσπαθείστε να μπείτε στο κλίμα μίας συζήτησης με ετεροχρονισμένη λειτουργία χωρίς να εκφράζεστε με ιδιαίτερους τόννους , όπως ειρωνικός και κατηγορηματικός. Όλοι εκφράζουν γνώμες τις οποίες τις στηρίζουν ή όχι , και στο κάτω κάτω ο καθένας κρατάει αυτό που θέλει και χρειάζεται. Δυστυχώς και όχι ευτυχώς , έχουμε να κάνουμε με ένα καίριο και πολύ ισχυρό θέμα , την θέρμανση και τ'επέκταση την οικονομία. Δεν μπορώ να πω σε όλους , my way is better , γιατί απλούστατα ο άλλος έχει διαφορετικές ανάγκες ... so simple ...

To pellet με έσωσε
τα τριπλά τζάμια θα με σώσουν ;
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": stoikon, Sp4wN

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Μήνες πριν #75020 από jnet

jnet έγραψε: Σεβομαι την αποψη του φίλου ΚΕΡΒΕΡΟΣ να φύγει απο την συντονιστική Ομάδα σαν διαμαρτυρία προς αυτά που εγιναν χτές αλλα και γίνονται από την συντονιστική ομάδα.


Για να μην παρεξηγηθεί αυτό που εγραψα το παραπάνω είναι αποψη του KERBEROS και οχι δική μου. Εγώ στηρίζω την συντονιστική ομάδα στην οποία ανήκω.
Το εργο της είναι πολύ δύσκολο και πρεπει να μας καταλάβετε.

Κοστίζει τόσο να είσαι ειλικρινής όταν είσαι ευφυής! Είναι σαν να είσαι τίμιος όταν είσαι φιλόδοξος.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": γιαννης-δραμα, GT

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Μήνες πριν #75209 από erimitis
ειμαστε μεγαλα παιδια σταματηστε την αυνανια ρε.
Αν καταλαβουμε και αναλογιστούμε ποσες πληροφοριες εχει δωσει αυτο το νημα και ποσο κοσμο εχει σωσει τοτε ειναι βλακεια να ασχολουμαστε με μικρότητες

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Μήνες πριν #75212 από GT

erimitis έγραψε: ειμαστε μεγαλα παιδια σταματηστε την αυνανια ρε.
Αν καταλαβουμε και αναλογιστούμε ποσες πληροφοριες εχει δωσει αυτο το νημα και ποσο κοσμο εχει σωσει τοτε ειναι βλακεια να ασχολουμαστε με μικρότητες


Πόσο δίκιο έχεις...

Όπως σε κάθε ομάδα ανθρώπων βέβαια, είναι λογικό και αναμενόμενο να υπάρξουν και εδώ προβλήματα, λιγότερο ή περισσότερο σοβαρά.

Το μεγάλο σφάλμα κατά τη γνώμη μου, είναι οι ακραίες ανιδράσεις, η αδιάλλακτη στάση και η πεισματική άρνηση κάποιων να συζητήσουν, να παραδεχθούν ενδεχομένως κάποια λάθη τους, να συζητήσουν κόσμια και πολιτισμένα στην τελική για να συμβάλλουν στη λύση των προβλημάτων.


Ακόμα στα πετρέλαια...

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.079 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ