Οι τρέχουσες τιμές pellet

Περισσότερα
3 Χρόνια 4 Μήνες πριν #171493 από dimlyk
Απαντήθηκε από dimlyk στο θέμα Οι τρέχουσες τιμές pellet
εχω την εντυπωση οτι επειδη πουλανε μεσω του λερου δεν ενδιαφερονται ιδιαιτερα για την λιανικη


Η δυστυχία αυτού του κόσμου είναι ότι οι ηλίθιοι είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση
Αγάπα τους εχθρούς σου - αυτό θα τους τρελάνει

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
3 Χρόνια 4 Μήνες πριν - 3 Χρόνια 4 Μήνες πριν #171524 από Feneos Pellets
Απαντήθηκε από Feneos Pellets στο θέμα Οι τρέχουσες τιμές pellet
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους.

Ενημερώθηκαμε από πελάτη μας ότι κάποιος χρήστης με το όνομα Lefteris Meg μας δυσφημεί στο διαδίκτυο.

Ο κύριος Λευτέρης Μεγαργιωτης μας έστειλε το εξής μήνυμα στην σελίδα μας στο Facebook.

Γεια σας. Ενδιαφέρομαι για 70 σακιά πέλλετ. Θα ήθελα σας παρακαλώ να με πληροφορήσετε το συνολικό κόστος. (δεν με ενδιαφέρουν αποδ... κλπ κλπ) Θα παραλάβω με δικό μου όχημα. Ευχαριστώ.

Του απάντησαμε 4€ το σακί.

Από αυτή την απάντηση ο κύριος Μεγαργιωτης κατάλαβε ότι δεν θα του εκδώσουμε απόδειξη. Αν έπαιρνε όμως τηλεφωνο η ήταν καλοπροαίρετος θα έβλεπε ότι πουλάμε 3,6€+ ΦΠΑ και κάνουμε έκπτωση σε όσους έρχονται από μακριά όπως γράφουμε στην σελίδα μας στο Facebook. Του βάλαμε και την έκπτωση που κάνουμε σε όσους παίρνουν πρώτη φορά και έρχονται από μακριά και του απάντησαμε την τελική τιμή με ΦΠΑ. . Εν τέλει βγήκαμε και κατηγορούμενοι.

Η επιχείρηση μας, λειτουργεί εδώ και 7 χρόνια. Είναι μια 100% νόμιμη επιχείρηση, που απασχολεί Έλληνες εργαζόμενους, έχει πληρώσει χιλιάδεςς ευρώ σε εφορίες και ασφαλιστικά ταμεία και έχει να ανταγωνιστεί πολυεθνικές που φορολογουνται στα νησιά κευμαν και όχι στην Ελλάδα όπως και το λαθρεμπόριο καυσίμων. Παρόλα αυτά δεν χρωστάμε ούτε ένα ευρώ και καταφέραμε να επιβιώσουμε παρόλο που πάνω από 100 μικρές μονάδες πέλλετ κατέβασαν ρολά τα τελευταία χρόνια για τους λόγους που σας ανέφερα. Η πιο πρόσφατη ήταν το εργοστάσιο Τρίπολης. Έχουμε μείνει 5-6 εργοστάσια στην Ελλάδα με τους περισσότερους να είναι πολλές χιλιάδες ευρώ μέσα , και έτοιμοι να κλείσουν.

Έχουμε δώσει δουλεια σε μεταφορείς , σε υλοτόμους σε εργοστάσια παραγωγής ξυλείας κλπ. Έχουμε συνεισφέρει στην τοπική και εγχώρια οικονομία.

Παράγουμε μόνο ένα προϊόν πέλλετ Α1 από δασική ελληνική Ελάτη και τίποτα άλλο.

Παρόλαυτα δεχόμαστε αθέμιτο ανταγωνισμό από Βουλγαρία όπου το πέλλετ έρχεται στην Ελλάδα χωρίς παραστατικά απευθείας σε ιδιώτες η σε εμπόρους. Για αυτό το λόγο έχουμε αναρτήσει στην σελίδα μας ότι δεν υπάρχει δυνατότητα αποστολής πέλλετ στην Βόρεια Ελλάδα.

Σε κάθε περίπτωση συνεχίζουμε να είμαστε 100% νόμιμη επιχείρηση.

Δεν έχει υπάρξει ούτε ένας πελάτης που να έρθει στο εργοστάσιο μας να πάρει πέλλετ που να μην κοπεί απόδειξη .

Κάθε μέρα μας παίρνουν ανθρωποι σαν τον κύριο Μεγαργιωτη τηλέφωνο και μας λένε "δεν θέλω απόδειξη". Μόλις τους λες δεν γίνεται, σου λένε είσαι ακριβός. Μόλις τους απαντάς την τιμή με το φπα 4€ τελικη τιμή σου λένε α δεν κόβει απόδειξεις. Άλλοι παίρνουν ξανά και ξανά τηλεφωνο και ηχογραφούν τι τους λες. Φυσικά δεν έχουν σκοπό να αγοράσουν αλλά σε δυσφήμησουν στο διαδίκτυο. Μάλλον κακώς επενδύσαμε στην Ελλάδα, δώσαμε δουλειές, έσοδα στο ελληνικό δημόσιο και στους ασφαλιστικους φορείς, δουλειές σε συναφή επαγγέλματα που είχαν σβήσει (υλοτόμοι) . Κακως που είμαστε και νόμιμοι. Τα ακούμε και από πάνω !

Εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε νόμιμοι και όσο αντέξουμε.


Τέλος όσο αφορά την ποιότητα του πέλλετ , θα αναφέρουμε ότι παράγεται από 100% έλατο που έχει 10% περισσότερη θερμογόνος δύναμη από την Οξιά.

Επίσης να ενημερώσουμε ότι Αυστριακά πέλλετ δεν υπάρχουν στην Ελλάδα , μόνο Βουλγαρικά και Ρουμανικά. Στη δε Ρουμανία έχουν κυρίως πεύκο και ερυθρελάτη. Όχι δασική λευκή Ελάτη όπως εμείς.

Τέλος με μια γρήγορη ματιά στην ιστοσελίδα μας , διακρίνει κανείς τις τελικές τιμές με ΦΠΑ (είμαστε η μόνη επιχείρηση με online τιμολογο). Όταν οι τιμές αναφέρονται σε χονδρική υπάρχει αστεράκι που λέει + ΦΠΑ.

Οι αναρτήσεις μας είναι όλες ξεκάθαρες.

Επίσης πλέον το πέλλετ έχει ενταχθεί στο επίδομα θέρμανσης. Όποτε για να πάρεις το επίδομα θα πρέπει να έχεις απόδειξη και παραστατικά αγοράς. Το έχουμε αναρτήσει στην σελίδα μας το Facebook εδώ και 1 μήνα.


Ζήτουμε ανάκληση και σβήσιμο της ανάρτησης του κυρίου Μεγαργιωτη γιατί δυσφημεί την επιχείρηση μας και την κατηγορεί για το κακούργημα της φοροδιαφυγής. Παρακαλώ προς τους διαχειριστές της σελίδας και τον κύριο Μεγαργιωτη. Μόλις γίνει αυτό να σβήστει παρακαλω και η παρουσα ανάρτηση.

Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος μας.
Last edit: 3 Χρόνια 4 Μήνες πριν by Feneos Pellets.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
3 Χρόνια 4 Μήνες πριν #171525 από stergiosbik
Απαντήθηκε από stergiosbik στο θέμα Οι τρέχουσες τιμές pellet
Kαλα κανετε και εκφραζετε και την δικη σας θεση.
Απλα μια παρατηρηση.
Αν στην τιμη που δωσατε δεν αναφερατε οτι συμπεριλαμβανει και ΦΠΑ,δηλαδη οτι θα κοπει αποδειξη,ειναι απολυτως λογικο ο συμφορουμιτης να υποθεσει οτι η τιμη αυτη ειναι χωρις αποδειξη μιας και στο mail που σας εστειλε σας διευκρινησε οτι δεν τον ενδιαφερει να κοπει αποδειξη οπως λετε.
Δεν παιρνω την θεση κανενος μιας και εσεις οι ιδιοι γνωριζετε καλυτερα την επικοινωνια σας.
Απλα κανω μια λογικη σκεψη.Κι εγω το ιδιο θα υπεθετα αν δεν μου το διευκρινιζατε.
Ακριβως το ιδιο αλλα στο αντιθετο μου συμβαινει σε πολλες αγορες μου.
Παω σε καποια μαγαζια που πουλανε και χονδρικη,τους ξεκαθεριζω οτι ειμαι ιδιωτης (αρα θελω τιμη με ΦΠΑ),αλλά αυτοι εξακολουθουν να μου δινουν τιμες χονδρικης.
Φευγω υποθετωντας οτι εχω παρει τιμες λιανικης και οταν χρειαζεται να παραγγειλω μου πετανε το παραμυθι "Ξερετε η τιμη ειναι χωρις ΦΠΑ".
Ε,και μετα γινομαστε κωλος!

Δεν είναι ότι δεν είμαστε επαναστάτες. Απλά είμαστε άτυχοι που δεν είναι όπλο ο καναπές!!!


Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
3 Χρόνια 4 Μήνες πριν - 3 Χρόνια 4 Μήνες πριν #171526 από Feneos Pellets
Απαντήθηκε από Feneos Pellets στο θέμα Οι τρέχουσες τιμές pellet
Καλησπέρα οι τιμές λιανικής αναφέρονται από την νομοθεσία ως τελικές. Δεν υφίσταται τιμή λιανικής 1€+ ΦΠΑ. Δεν χρειάζεται διευκρινίσεις σε τιμές λιανικής. Δίδονται και αναγράφονται πάντα ως οριστικές.

Επίσης δεν υφίσταται δεν θέλω απόδειξη όπως λέτε. Η νομοθεσία είναι συγκεκριμένη και παράνομει και ο λήπτης των προϊόντων χωρίς απόδειξη εκτός από τον πωλητή.

Αλίμονο αν πουλαγαμε 4€+ ΦΠΑ θα είχαμε κλείσει την πρώτη μέρα.

Παρακαλώ σε διαγραφή όλων των αναρτήσεων.
Last edit: 3 Χρόνια 4 Μήνες πριν by Feneos Pellets.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
3 Χρόνια 4 Μήνες πριν #171528 από Παπαζογλου
Απαντήθηκε από Παπαζογλου στο θέμα Οι τρέχουσες τιμές pellet
Μενω ελατή αρκαδιας δουλεύω πελλετ του φενεος με τη βοήθεια του κ πηχα την ρυθμίσαμε και ειναι τέλεια!! λειτουργία 18΄΄¨19΄΄ωρες καταναλωση περιπου20 κιλα το πελλετ το περνώ μονος μου απο το εργοστάσιο 4 ευρω το σακι με απόδειξη γιατι δεν δηνη αλιως αν μπορω να βοηθησω καπου μου λες1!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
3 Χρόνια 4 Μήνες πριν #171530 από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ
Απαντήθηκε από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ στο θέμα Οι τρέχουσες τιμές pellet
Να σαι καλά καλές καύσεις κύριε Παπάζογλου και να ξέρεις είσαι μέσα ΣΤΗ ΦΥΣΗ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ!!!!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.529 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ