Μονάδα παραγωγής πέλλετ στα Ιωάννινα!

Περισσότερα
11 Χρόνια 4 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 4 Μήνες πριν #60551 από κωνσταντινος 17
Η τιμη δεν διευκρινιζει εαν ειναι χωρις μεταφορικα και χωρις φπα, αλα λογικα είναι χωρις.
iomass 100
Mulcher biomass to retrieve the material. It is specially designed for grinding size in arboriculture, forestry and olive residues.
The power required is approximately 75-120 CV or 130 to 140 CV with power take off on the front lift. In the case of a standard tractor, it is possible to hitch a trailer behind to store the mulched material.
Grinding with hydraulically controlled reversible double pickup (System BRALAKC), the rotor has the RHENDUEL system and a turbine to send material in a container or in a trailer. This mulcher can crush pruning up to 8-10 cm of diameter.
Grain size is adapted so that the material is directly used in boilers poly biomass fuels. The obtained material is considered to be crushed for the direct supply waste heat boiler of Biomass

Lamborghini RF 75 of 74HP with 1000pto drive shaft:








BIOMASS 100 – Forestry works
Last edit: 11 Χρόνια 4 Μήνες πριν by κωνσταντινος 17.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 4 Μήνες πριν #60555 από κωνσταντινος 17
Βιομάζα 200
Mulcher βιομάζα για να ανακτήσετε το υλικό. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για το άλεσμα μέγεθος σε δενδροκομία, τη δασοκομία και ελαιοπυρήνων.
Η απαιτούμενη ισχύς είναι περίπου 120-140 βιογραφικό σημείωμα ή 170 - 200 CV σε μια μετωπική θέση (μπροστά ανελκυστήρα). Στην περίπτωση ενός πρότυπου ελκυστήρα, είναι δυνατόν να τοποθετήσουμε ένα ρυμουλκούμενο πίσω για να λάβετε το θρυμματισμένο υλικό.
Άλεση με υδραυλικά ελεγχόμενο αναστρέψιμο πικάπ διπλή pickup (Σύστημα BRALAKC), ο ρότορας έχει το σύστημα RHENDUEL και ένα στρόβιλο για να αποστέλλουν υλικό σε ένα δοχείο ή σε ένα ρυμουλκούμενο. Αυτό μπορεί να συντρίψει mulcher κλαδέματα έως και 15 εκατοστά σε διάμετρο.
Μέγεθος κόκκου είναι προσαρμοσμένο έτσι ώστε το υλικό χρησιμοποιείται άμεσα σε λέβητες πολυ καύσιμα βιομάζας. Το ληφθέν υλικό θεωρείται ότι να συνθλιβούν για την άμεση παροχή των φυτών βιομάζας.
Τεχνικές πληροφορίες:
1 º Διπλό σύστημα συλλογής, σύστημα σχεδιασμού Serrat BRALAKC (πατέντα) τροφοδοτείται από μια υψηλή ροπή υδραυλικό μοτέρ. Ο μηχανισμός αυτός επιτρέπει τη ρύθμιση της εισόδου του ξύλου στην περιοχή της άλεσης χωρίς κίνδυνο της μαρμελάδας. Η ιδιαιτερότητα αυτού του συστήματος συλλογής είναι ότι επιτρέπει μόνο τη συλλογή υποκατάστημα αφήνοντας το έδαφος ό, τι είναι πέτρα ή γη, προκειμένου να καταστεί δυνατή η πιο δική της βιομάζας.

2 º Οι Pikes του φορτηγού αντλήθηκαν μέσω ενός συστήματος υπολογισμού των προσπαθειών. Έχουμε λάβει έτσι μια στιβαρότητα και αξιοπιστία.

3 º-Τύπος Rhenduel ρότορες κατασκευάζονται από Serrat (πατέντα) με ένα σύστημα τακτικών Κύπελλο, και μαχαίρια και μαχαίρια ακανόνιστα. Αυτό το στροφείο έχει σχεδιαστεί ειδικά για αυτό το είδος της mulcher και αυτό μας επιτρέπει να αλέσει αρκετά άκρα, επιτρέποντας τη μεταφορά της ύλης στον αέρα.

4 º Ισχυρή πίεση τουρμπίνα και ατέρμονα κοχλία επιτρέπουν τη μεταφορά του θραυστό υλικό.

(5) Ένας εύκαμπτος σωλήνας (διαμέτρου 200 mm) τοποθετείται μεταξύ της μηχανής και του ρυμουλκούμενου, την αποθήκευση ή την περιοχή, εξασφαλίζοντας έτσι την απουσία σκόνης ή θρυμματισμένου απώλεια υλικού σε μια άψογη εργασία.

6 º Απαραίτητα υδραυλικά κυκλώματα: 1 διπλό αποτέλεσμα υπηρεσία
1 αποστράγγισης

Αυτό είναι από μερικά χρόνια ήδη σε Serrat mulchers έχουμε μια ιδιαίτερη ανησυχία. Επίλυση οικονομικά αποδοτική, πρακτική και βιώσιμη συλλογή από βιομάζα των υπολειμμάτων του μεγέθους και κλάδους όπως το ξύλο.
Με τη δημιουργία αυτού μύλο έχουμε ως στόχο να είναι το πρώτο στάδιο της μετατροπής της οργανικής ύλης. Αυτό επιτρέπει τον τοκετό σε ένα κύκλο της αναβάθμισης d 'ένα ακατέργαστο υλικό το οποίο θεωρείται σήμερα ως απόβλητα. Αυτό ανανεώσιμων πηγών ενέργειας μπορεί να μας βοηθήσει να μειώσουμε την εξάρτησή μας από τα ορυκτά καύσιμα και να συμβάλει στην προστασία του περιβάλλοντος.
Επιπλέον, η έννοια της μονάδας αυτής έχει μελετηθεί η χρήση των τυποποιημένων εργαλείων (ελκυστήρας, ρυμουλκούμενο, αποθήκευση). Η ευκαιρία που δίνεται στον πελάτη να δημιουργήσει τη δική του ενέργεια για προσωπική χρήση μπορεί να είναι συνώνυμη με την οικονομία.
Το μυστικό είναι να είναι σε ένα στάδιο άλεσης και φόρτωση του θρυμματισμένου υλικού.
Η χρησιμοποιούμενη μέθοδος άλεσης επιτρέπει έχει ένα πολύ λεπτό μέγεθος κόκκου (wafer) και την ποιότητα. Μόλις το ακατέργαστο υλικό συνθλίβεται στο τμήμα άλεσης είναι αποθηκευμένα (αυτό αποφεύγει την παρουσία της πέτρας ή χώμα στο τελικό προϊόν).
Αυτό το λειτουργικό κόστος μύλος είναι πολύ χαμηλή και οικολογική γιατί μας χρειάζεται η βιομάζα του κάθε βιομηχανική διαδικασία.
Ενίσχυση του υλικού που μπορεί να ορίσει «ενέργεια της καλλιεργούμενης γης" είναι ένα έργο mulchers Serrat αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια. Είναι αλήθεια ότι με αυτή τη νέα γενιά των mulchers πετύχαμε τα αποτελέσματα που αναμένονται και πιστεύουμε ότι αυτό το είδος του θραυστήρα έχει κάποια μέλλον στην ανάπτυξη των εναλλακτικών πηγών ενέργειας.
Η απόδειξη της επιτυχίας της είναι ότι έχουμε ήδη κατακτήσει νέους πελάτες και νέες αγορές, η συνειδητοποίηση της βιομάζας. Αυτή η χρήση είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένη, δεδομένου ότι υπάρχουν ήδη βιομηχανικές δομές που λειτουργούν με βιομάζα (αιμοπετάλια, παρόμοιο).

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 4 Μήνες πριν #60560 από stratis 1
The obtained material is considered to be crushed for the direct supply waste heat boiler of Biomass

πιστευω πως πιασατε το μήνυμα που λεει οτι εχει κοσκινο , ώστε το υλικό να μπορει να χρησιμοποιηθει άμεσα σε λέβητες βιομάζας.
Ουτε πελλετοποιηση ουτε μπριγκετοποιηση

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 4 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 4 Μήνες πριν #60565 από κωνσταντινος 17
H διαφορά με αυτό που κατασκευάζει ο Φωτόπουλος στην Θεσσαλονίκη, κλαδοτεμαχιστη με συλλογή και το κοστολογει στα 6000+ φπα πιστεύεται ότι δικαιολογη την διαφορά τις τιμής?
Last edit: 11 Χρόνια 4 Μήνες πριν by κωνσταντινος 17.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 4 Μήνες πριν #60585 από stratis 1
καμια σχεση το ενα με το αλλο
του φωτοπουλου δεν μπορει να θρυματισει σταματημένο
και δευτερον τα ποδοπαταει πριν τα θρυματισει
Τα χωραφια, δεν ειναι ολα, σαν αυτα που δειχνουν τα βιντεο
Αν ειναι σωριασμενα σε μεγαλους σωρους θα πρεπει να βοηθαει στη τροφοδοσια εργατης και το μηχανημα να περιμενει ακινητο.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": κωνσταντινος 17

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 4 Μήνες πριν #60587 από κωνσταντινος 17
Πιστεύω ότι του φωτοπουλου μπαίνει σε αμπέλι , ενώ το μεγάλο είναι για μεγάλους χώρους ακόμα και σε δάση να μαζέψεις υπόλοιπα υλοτομησης !

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.105 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ