Τιμές pellet

Περισσότερα
11 Χρόνια 10 Μήνες πριν #16271 από fantomas23
Απαντήθηκε από fantomas23 στο θέμα Τιμές pellet
δεν αντιλεω σε αυτα που λες!αλλα μαλλον δεν καταλαβες καλα!λεω οτι γενικοτερα το βουλγαρικο ειχε πολλα προβληματα στην καυση!ξερω οτι σακκας ,μακης,κ αλφαγουντ ειχα προβλιματα περυσι!κ πιστεψε στιν τιμη ιταν ιδια σε ολους!δεν υπιρχε διαφορα!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 10 Μήνες πριν #16273 από χρηστος8
Απαντήθηκε από χρηστος8 στο θέμα Τιμές pellet

fantomas23 έγραψε: δεν αντιλεω σε αυτα που λες!αλλα μαλλον δεν καταλαβες καλα!λεω οτι γενικοτερα το βουλγαρικο ειχε πολλα προβληματα στην καυση!ξερω οτι σακκας ,μακης,κ αλφαγουντ ειχα προβλιματα περυσι!κ πιστεψε στιν τιμη ιταν ιδια σε ολους!δεν υπιρχε διαφορα!





Πολυ καλα καταλαβα... 36 χρονων ειμαι και τα εχω 400 ακομη...ημουν πολυ συγκεκριμενος ενω εσυ αοριστα κατηγορεις τα φτηνα που τυχαινουν να ειναι βουλγαρικα...ασε που την μια μας λες για διαφορα τιμης φτηνου με καλου 15 ευρω και μετα μας λες 250 το φτηνο και 300 το ακριβο...οτι να ναι!!!
Προσεχε τι γραφεις για να τα καταλαβαινεις καλυτερα τα λεγομενα σου και να μην πεφτεις σε αντιφασεις που θεωρεις οτι δεν καταλαβαμε...
Εγω ξερω ατομο που εκαιγε αυστριακο πελλετ και η καυση του ηταν αλλα νταλον...οπως και ατομα που εβγαλαν ολο το χειμωνα με Μακη η Αλφαγουντ με σταχτη πουδρα, αυτο το θεωρεις συμπερασμα;;; εγω οχι.
Για να μην αλλαζουμε θεμα ολοι καταλαβαν οτι τα ακριβα των 300 ευρω ειναι καλυτερα συμφωνα με τα λεγομενα σου...συμφωνα με τα δικα μου οχι αν καιγονται σωστα στην συσκευη...αυτο ειναι το ζητουμενο και εκει πρεπει να εστιασει ο υποψηφιος αγοραστης: σωστη ρυθμιση του λεβητα, η επιλογη ακριβου πελλετ δεν ειναι πανακεια που λυνει τα προβληματα οπως προσπαθεις να μας πεισεις.
Και για να μην παρεξηγηθω δεν λεω αγοραστε οτι φτηνοτερο βρειτε...υπαρχει και η μεση λυση:φτηνο στο μετρο του δυνατου και καλο...απλα δοκιμαζει καποιος και μετα αγοραζει για να μην την πατησει.


ΥΓ. Το εχουμε ξαναπει, οι σομπες θελουν ιδιαιτερη προσοχη στην επιλογη πελλετ...δεν εχουν καμια σχεση στην καυση με λεβητες που το ιδιο πελλετ το καινε απροβληματιστα.
Αναγκαστικα επιλεγουμε ακριβοτερο πελλετ μια και ο θαλαμος καυσης ειναι πολυ μικροτερος και οι απαιτησεις της σομπας αυστηροτερες κατ αναγκη...ακομα κι ετσι ομως η ρυθμιση της σομπας ειναι το πρωτευον.



Κύριε Ιησού Χριστέ Υιέ Θεού ελέησον με τον αμαρτωλό

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 10 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 10 Μήνες πριν #16274 από andros
Απαντήθηκε από andros στο θέμα Τιμές pellet
Καλησπερα στους συμφοριτες.
Πριν ξυστει κανενας ευεξαπτος να ξεκαθαρισω οτι ειμαι ενας απλος καταναλωτης και οχι επαγγελματιας.
Ο λογος που παρεμβαινω ειναι οτι βλεπω μια συνεχομενη φαγομαρα αναμεσα στους εμπορους που πολλες φορες καταληγει σε ειρωνιες και μερικες φορες σε προσβλητικα υπονουμενα. Οχι απαραιτητα σε αυτο το topic αλλα και σε αλλα (ειδικοτερα στο pellet group buy). Καποιοι ομολογω εχουν κρατησει χαμηλους τονους. Δεν ειμαι εδω να υπερασπιστω κανεναν, αλλα να σας θυμησω οτι οι εμποροι εμπορευεστε συγκεκριμενα προιοντα που δεν τα κατασκευαζεται εσεις αλλα τα μεταπωλειτε. Παρολο που δεν ειμαι ακομα εν δυναμη χρηστης πελλετ (τωρα αγορασα λεβητα πελλετ), ακουγα συνεχεια για το φοβερο πελλετ της alfawood. Αν θυμαμαι ομως καλα το φετινο χειμωνα, απο τα λεγομενα σας οι 2 τελευταιες απο τις 3 παρτιδες ηταν μαπα και εκαναν πολυ κλινκερ δημιουργωντας πολλα προβληματα. Πραγμα που σημαινει πολλα μπορουν να λεγονται απο τους εμπορους ειτε για να υπερασπιστουν το προιον τους ειτε λογω της εκαστοτε προσωπικοτητας τους, αυτο ομως δεν σημαινει οτι ενα φοβερο περσινο πελλετ θα ειναι εξισου φοβερο και του χρονου και το αναποδο. Περσι κυκλοφορουσαν πχ 10 εταιριες φετος θα κυκλοφορησουν 30. Σιγουρα του χρονου καποιοι θα χαμογελανε γιατι τα πελλετ που εμπορευονται θα εχουν παει μια χαρα και καποιοι αλλοι που βιαστηκαν να διαφημισουν τα δικα τους και να λογοκρινουν τον αλλων μπορει να καταπιουν την γλωσσα τους. Και αυτο γιατι να μην ξεχναμε οτι σε ενα φορουμ μπορεις να ανυψωθεις με καλη διαφημιση αλλα μπορει και να χαντακωθεις γιατι οπως λεει και η διαφημιση "καλυτερα να μασας παρα να μιλας". Στην τελικη με την δυναμικη που εχει φετος το πελλετ στην Ελλαδα, δεν πιστευω οτι θα μεινει τιποτα απουλητο. Οποτε του χρονου θα ειμαστε ολοι σοφοτεροι, γιατι θα εχουμε καψει και τις μαπες και τα μετρια και τα καλα. Αυτα ως προς την φαγομαρα.

Ως προς την τιμη παιδια θελει πατοκορφα πολυ ψαξιμο. Τι εννοω.
Προσωπικα εχω κινηθηκα με γνωμονα το group buy και γυρω απο αυτο εψαξα να δω τι εναλλακτικες εχω. Μεσα απο τις κατατεθημενες προσφορες παρατηρησα πολλες καλες τιμες που οντως συμφερουν, αλλα ειδα ακομα και τιμες που ειναι αισθητα μεγαλυτερες απο αλλους εξω στην αγορα εκτος φορουμ. Και μιλαω για το βουλγαρικο ecopellet της national7 που αν ψαξεται λιγακι στο internet θα καταλαβετε τι εννοω (30 ευρωπουλα κατω). Επισης μην στηριχτειτε μονο στις μεταφορικες που συνεργαζονται τα καταστηματα. Εγω παραγγειλα μιση νταλικα πελλετ μεταφορα στην Αθηνα, και απο 45 με 50 € τον τονο βρηκα μεταφορικες που τα φερνουν απο 28 με 34 € τον τονο. Που σημαινει οτι παρηγγειλα πελλετ προδιαγραφων din plus με τελικη τιμη 288€. Αν αυτη η τιμη και το συγκεκριμενο πελλετ (golden nuggets) ειναι καλα, οπως ειπα και παραπανω θα δειξει. Αλλα παιδια θελει πολυ ψαξιμο. Ειμαι ηλεκτρονικος στην αεροναυτιλια, ασχετος απο υδραυλικα και θερμανση, αλλα το τελευταιο χρονο μου εχει φυγει ο πατος στο ψαξιμο και εχω μαθει αρκετα. Ετσι γνωρισα και ατομα που ειναι εξαιρετικα στο αντικειμενο, οπως ο egglezos του Σαμαρα παρολο που δεν αγορασα απο αυτον, καθως και τα ατομα απο τα οποια αγορασα τον λεβητα. Πριν κανετε οτιδηποτε εξαντληστε το και πιστευω οτι δεν θα βγειτε χαμενοι.

Και κατι τελευταιο συμφωνο απολυτα με την σωστη ρυθμιση των μηχανηματων. Καποια εχουν πολλες δυνατοτητες ρυθμισης (modulation, κλπ) με αποτελεσμα μετα απο καποιο σημειο να πετανε. Οποτε το θεμα πελλετ ειναι πολυσυνθετο, θελει γνωσεις, ικανοτητες και να αφιερωσεις χρονο.

Peace, καλο βολι και καλες διακοπες σε οσους καταφερουν να πανε φετος.
Last edit: 11 Χρόνια 10 Μήνες πριν by andros.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": jnet, egglezos, KERBEROS

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 10 Μήνες πριν #16421 από spathias
Απαντήθηκε από spathias στο θέμα Τιμές pellet
File andros, apo pou ta kouvalises me 30 Euro sthn athina?
Diladi yparxei mia endiktikh timh ana tono ana km? (kai egw hlektronikos eimai!)

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 10 Μήνες πριν #16422 από stergiosbik
Απαντήθηκε από stergiosbik στο θέμα Τιμές pellet

spathias έγραψε: File andros, apo pou ta kouvalises me 30 Euro sthn athina?
Diladi yparxei mia endiktikh timh ana tono ana km? (kai egw hlektronikos eimai!)


Φιλε spathia θερμη παρακληση.
Σε αυτο το φορουμ γραφουμε μονο Ελληνικα.

Δεν είναι ότι δεν είμαστε επαναστάτες. Απλά είμαστε άτυχοι που δεν είναι όπλο ο καναπές!!!


Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": jnet

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 10 Μήνες πριν #16434 από andros
Απαντήθηκε από andros στο θέμα Τιμές pellet
Φιλε spathias η τιμη που αναφερομαι αφορα μεταφορα ανα τονο για μια ποσοτητα 14 παλλετων, απο Θεσσαλονικη σε Αθηνα. Λογω σεβασμου προς το φορουμ, για περισσοτερες πληροφοριες επικοινωνησε μαζι μου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.387 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ