Τιμές pellet

Περισσότερα
12 Χρόνια 2 Μήνες πριν #9117 από delos
Απαντήθηκε από delos στο θέμα Τιμές pellet

Taiby έγραψε: Καλημερα και παλι, σορυ αλλα ειχα ξεχαστει και δεν ειχα τσεκαρει το Φορουμ.
Λοιπον οταν λεω "η εταιρεια μου" εννοω εκει που εργαζομαι, αν δεν καταλαβαν καποιοι ή ειχα λαθος συντακτικο σορυ αλλα Υπομηχανικος σε ΤΕΙ πηγα και οχι φιλολογος.
Παμε τωρα για τα πελλετ, το πελλετ που προμηθευομαστε ειναι της εταιρειας Holzindustrie Schweighofer
( www.schweighofer.at/en.html ) ο διαδυκτιακος της τοπος.
Στην Δραμα εχουν αλλα 2 μαγαζια το ιδιο, για τον εναν ξερω οτι το πουλαει 6 ευρω και τον τονο 396 ευρω, βασικα το λεει με διαφιμηση στην βιτρινα του μαγαζιου του. Η συγκεκριμενη εταιρεια βγαζει μονο μια ποιοτητα πελλετ(μπορειτε να το δειτε και στο διαδυκτιο) επισης καποιοι ρωτανε αν πρεπει να κανουν ρυθμισεις με την αλλαγη πελλετ, απο οτι ξερω και μου εχει πει ο τεχνικος που συνεργαζομαστε, οταν αλλαζουμε πελλετ θελει παντα ρυθμισεις ειτε ειναι σομπα ειτε ειναι λεβητας. Για να μην κανω "μαυρη" διαφημιση αν καποιος θελει πληροφοριες για την εταιρεια-που εργαζομαι- αυτο ειναι το μαιλ μου( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις.
Ηδη καποιος εχει ερθει και προμηθευτηκε, ελπιζω να γραψει την κριτικη του συντομα.
Τωρα για Βουλγαρια, οπως γραφουν καποιοι τελευταια το Γκολτσε Ντελτσε, το Σαντανσκι, το Πετριτσι και μεχρι το Μπλακοεβραντ οι τιμες εχουν ανεβει κατακορυφα. Ειδικα στο Γκολτσε Ντελτσε που ανεβαινω συχνα το εχουν παταξεφτιληση. Κακης ποιοτητας τις περισσοτερες φορες με σκουπιδια,ρετσινι ακομα και αμμο και πουλανε απο 3,80 εως 4,50 ευρω το σακουλι... + τα μεταφορικα σου και το χασιμου χρονου. Θα ψαξω και θα παραθεσω και 3 ιστοσελιδες που βρηκα με τα πιστοποιητικα και το τι γινετε, π.χ. οι Ιταλοι οπως και οι Κινεζοι δινουν δωρεαν πιστοποιητικα, τα περισσοτερα βουλγαρικα πελλετ εχουν ιταλικα πιστοποιητικα και καποια κινεζικα. Παει να πει οτι τα ποιοτικα τους στανταρ ειναι χαμηλα αλλα η τιμη τους ακριβη. Απο το Σαντανσκι λιγο πιο πανω, εχει εργοστασιο πελλετ ενας ελληνας, ξερετε ποσο πουλουσε τον τονο???(χοντρικη για την εταιρεια μας, 220 ευρω χωρις μεταφορικα! ! !) και γενικα ειναι μια τετοια πολιτικη των Βουλγαρων που δινουν ακριβα...



Καλησπέρα. Το πέλλετ που προμηθεύεστε στην εταιρεία που δουλεύεις είναι αυστριακό; Επειδή το εργοστάσιο της συγκεκριμένης εταιρίας είναι στην Ρουμανία, γιαυτό ρωτάω.
Το συγκεκριμένο πάντως πωλείται στην Θεσ/νίκη προς 330 ο τόνος με ΦΠΑ χωρίς τα μεταφορικά.
Εγώ καίω AMECO. Πολύ καθαρό και καλό πέλλετ. Είναι και αυτό τύπου αυστριακό-λευκό αλλά το εργοστάσιο βρίσκεται Ρουμανία. Όσο για τα ελληνικά πέλλετ,απογοητεύτηκα με αυτά που άκουσα για το ΜΑΚΗ. Το έκαψα και ήμουν ευχαριστημένος γενικά

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 2 Μήνες πριν #9119 από delos
Απαντήθηκε από delos στο θέμα Τιμές pellet
Μέχρι στιγμής παραθέτω στοιχεία και τιμές από αυτά που έχω δοκιμάσει:


ΜΑΚΗ 4,5 το 15κιλο. 275 ο τόνος(παλέτα 900 κιλά-60 τσουβάλια)
AHIRA 4,5 το 15κιλο
ALPHA WOOD 4,45 το 15κιλο
AMECO 4,5 to 15κιλο. 300 ο τόνος(παλέτα 1005 κιλά-67 τσουβάλια)

Ενδιαφέρθηκα για:

ECO PELLETS 274 ο τόνος+15 μεταφορικά για Θεσ/νίκη
BIONERGY POINT 274 ο τόνος+15 μεταφορικά για Θεσ/νίκη
SAVA 300 ο τόνος παραδοτέο Θεσ/νίκη

Με λίγα λόγια παιδιά, το πλαφόν του 4,5 ευρώ το 15κιλο δύσκολα το γλιτώνουμε. Ελπίζω το καλοκαίρι να πέσει λίγο η τιμή, αν και φοβάμαι ότι θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 2 Μήνες πριν #9130 από Taiby
Απαντήθηκε από Taiby στο θέμα Τιμές pellet
Καλησπερα delos, αυστριακη εταιρεια ειναι με 4 εργοστασια παραγωγης στην Ρουμανια, νομιζο το εχω αναφερει σε καποιο αλλο ποστ, στην ουσια ειναι οτι εχει τις προδιαγραφες της Αυστριας, οπως τα περισσοτερα γερμανο-αυστριακα γινονται σε τριτες χωρες και απλα εχουν το made in της χωρας τους, αν και αυτο αλλαζει πολυ γρηγορα οπως διαβασα χθες :)

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 2 Μήνες πριν #9131 από kapa
Απαντήθηκε από kapa στο θέμα Τιμές pellet
οντος ειναι ασπρο 220 ο τονος το τηλ,του ειναι23730 24154

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 2 Μήνες πριν #9132 από γιαννης-δραμα
Απαντήθηκε από γιαννης-δραμα στο θέμα Τιμές pellet
Taiby πολυ καλο το πελλετ που δοκιμασα,το καλυτερο απο οσα εχω δοκιμασει μεχρι στιγμης(πολυ καλη θερμογονος,μηδεν μαυρισμα στο τζαμι,καθολου κλινγκερ και πολυ λιγη σταχτη)και χωρις να ρυθμισω τιποτα στην σομπα!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 2 Μήνες πριν #9135 από terisds
Απαντήθηκε από terisds στο θέμα Τιμές pellet
Μεσα σε ενα περιπτερο ηταν ενας που ειχε πελλετ Ρουμανικο,320 ειπε οτι θα εβγαινε τελικη τιμη.Μαλιστα ειχε τοση διαφορα απο ολα τα πελλετ που δοκιμασε ,Ελληνικα,Σερβικα,Αυστριακα,Βουλγαρικα,που με αυτα εκαιγε 3 σακια την ημερα,σε μια σομπα που ειχε στο καταστημα του,και με αυτο που ειχε τωρα ηθελε ενα σακι την ημερα.Δεν νομιζω να ειχε τοση διαφορα στην θερμογονο δυναμη,αλλα αυτος ετσι ελεγε.

ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ-ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ!!!!!!!!
Στράτος.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.362 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ