Ελληνικό Τζάκι Alfatherm A03 (κασσετα)

Περισσότερα
8 Χρόνια 5 Μήνες πριν #148536 από george_74
Απαντήθηκε από george_74 στο θέμα Re:Ελληνικό Τζάκι Alfatherm A03 (κασσετα)
Αυτό που έγραψε ο spartah3ad είναι πολύ σημαντικό, καθότι πιθανότατα πρόκειται για ποιοτικό προιόν.
Τώρα, άλλες επιλογές κοντά στην τιμή που έγραψες, ενδεικτικα μπορούμε να αναφέρουμε Kratki Atena, Edilkamin Ecostar, La Nordica Inserto.
Από εκεί και πέρα, πριν πάρεις κάτι, το καλύτερο θα ήταν εάν είναι εφικτό να δεις από κοντά τις επιλογές σου, να συγκρίνεις και έπειτα να επιλέξεις την καλύτερη για σένα λύση.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
8 Χρόνια 5 Μήνες πριν #148673 από Stefkas
Απαντήθηκε από Stefkas στο θέμα Re:Ελληνικό Τζάκι Alfatherm A03 (κασσετα)
Σας ευχαριστω παιδια για τις απαντήσεις σας. Τελικα βρήκε καποιον γνωστό που το έβαλε και του εκανε παράπονο για αρκετό θόρυβο απο τα βεντιλατερ. Επίσης, επειδη ολο το τζάκι απο πανω ειναι χτιστό και οχι απλή γυψοσανιδα, προτιμάει κατι με φυσική ροη που ιδανικά να βγάζει τον αερα μονο απο γρίλιες μπροστα.
Για την edilkamin απο φίλο που το έβαλε, δεν άκουσα να εχει μεινει πολυ ικανοποιημένος .
Επίσης, ο πατέρας προσπαθεί να βρει αλλα ελληνικά τζάκια και έπεσε πανω σε καποια της Thermozel. Επίσης πολλα χρόνια εμπειρία σαν εταιρία και το προσπέκτους που ειδα πολυ επαγγελματικό. Εχει επίσης πολλα απο τα χαρακτηριστικά που θελει (βερμικουλιτη, φυσική ροη, καλη τιμη) αν και με αγχώνει λιγάκι που τραβάει απο 3 σημεία μπροστα της εστίας, αερα για την καύση. Θα ρωτήσω αυριο αν υπαρχει και είσοδος αερα για καύση απο εξωτερική πηγη.
Εχει κανεις εμπειρία απο αυτη την εταιρία? Απόψεις?
Ευχαριστω!


Sent from my iPad using Tapatalk

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
8 Χρόνια 5 Μήνες πριν #149014 από διονυσης
καλημερα.εχω το συγκεκριμενο τζακι μια εβδομαδα.το δουλευω 6-7 ωρες την ημερα,απογευματινες-βραδυνες ωρες.πρωτο αναμα στις 4-5 το απογευμα και τελευταιο στις 9-10.ευχαριστημενος αν και δεν εχουν αρχισει ακομα τα καλα τα κρυα.το σπιτι ειναι στην παρνηθα,στο υψος του τελεφερικ.ευχαριστημενος απο την καταναλωση,λιγα πραγματα.κατω απο 5 κιλα την ωρα.(την ωριαια καταναλωση 2,5 κιλα θεωρηστε τα μαρκετιγκ...).ο χωρος ειναι 85 τ.μ σαλονι κουζινα.περιπου 260 κυβικα.η γυναικα οταν γυρναει απο τη δουλεια το βραδυ παθαινει ενα ψιλοσοκ απο την ζεστη :).το μονο αρνητικο μεχρι στιγμης ειναι οντως τα πολυ θορυβωδη βεντιλατερ,που ομως κανουν ΟΛΗ τη δουλεια στη διαχυση της ζεστης.κι εμενα το τζακι ειναι χτιστο και πηρε 2 μερες η δουλεια αλλα πιστευω αξιζε.αργοτερα θα ανεβασω φωτο πριν και μετα.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
8 Χρόνια 1 Μήνας πριν #152605 από dimgar206
Απαντήθηκε από dimgar206 στο θέμα Ελληνικό Τζάκι Alfatherm A03 (κασσετα)
Καληπέρα Διονύση,μετα από την χρήση του τζακιού όλους αυτούς τους μήνες μπορείς να μου πείς τις εντυπώσεις σου γιατί με ενδιαφερει να το αγοράσω.
(ή όποιος άλλος έχει γνώμη έπι του συγκεκριμένου τζακιού ALFATHERM A03)

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.062 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ