Εναλλάκτης υπεραπόδοσης by Στελιος1

Περισσότερα
10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #130614 από liakjim
Στέλιο νομίζω ότι με το όργανο αυτό , είσαι σε θέση αξιολόγησης διαφορετικών τρόπων απομείωσης του θορύβου.
Απλά θα πρέπει να ακολουθήσεις μια μεθοδολογία σταθερή σε κάθε περίπτωση πχ 3μέτρα απόσταση από το μέσο της εστίας (δλδ εκεί περίπου που θα είναι ο άνθρωπος) με το μικρόφωνο στραμμένο προς την εστία.
Φαντάζομαι κάπως έτσι το κάνεις ε?

Υ.Γ. Από τα 40db στα 30db είναι 10 φορές μικρότερη ένταση (όχι ότι σημαίνει κάτι αυτό)

Παρουσίαση εγκατάστασης τζακιού εδώ -> www.energ.gr/index.php?option=com_kunena...&id=57920&Itemid=384

Ορθός Τρόπος Δοκιμής Τύπων Μπρικέτας εδώ -> www.energ.gr/index.php?option=com_kunena...&id=58124&Itemid=384

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #130615 από kosmidis80
Με τον Στελιο οταν πρωτοβρεθηκαμε σε αλλο φορουμ, δεν σου κρυβω Στεργιο οτι ειμασταν ετοιμοι να σκοτωθουμε (σε σημειο να θελουμε να ορισουμε συναντηση για ξυλο)... :lol: Παρ ολα αυτα ομως αντιληφθηκαμε αργοτερα και οι δυο πως οι εντυπωσεις που ειχαμε κανει ηταν λανθασμενες!

Τον Στελιο τον εκτιμω πολυ σαν ανθρωπο και σαν ΜΑΣΤΟΡΑ και εχει βοηθησει πολυ κοσμο, μεταξυ αλλων και αυτους που του χωνονται τωρα! Ναι, εχει περιεργο τροπο γραφης - ΔΕΝ ειναι πιτσιρικας να ξερει τους νομους και τους τροπους του πληκτρολογιου - και τον παρεξηγει καποιος που δεν ξερει πολλες φορες!

Βρεθηκαμε και μια φορα, πηγα απο το εργαστηριο του και ειλικρινα ειναι απο τα λιγα σχετικα ατομα που γνωρισα μεσω φορουμ και θεωρω φιλους!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #130631 από Στελιος1
Θοδωρη δεν ξερω αν θα ζεσταινες το σπιτι σου με το δικο μου τζακι, ξερω οτι εγω παραφερθηκα τοτε και ημουν ξεκαρφωτος και αδικος, φταινε γ αυτο διαφορα (αλλοι που με εκνευρισαν τοτε κτλ και ετυχε να τα βαλω μαζι σου ΑΔΙΚΑ), εκ των υστερων φυσικα το καταλαβα.
Σας ευχαριστω παιδια για τα καλα σας λογια.
Το οργανο βρισκοταν εναμισο μετρο περιπου μακρυα απο τ τζακι γιατι εκει βρισκοταν ενα σωμα καλοριφερ (δεν ηταν στην θεση τους τα σωματα για να βαφει το σπιτι) και προσφεροταν να το ακουμπησω εκει. Η θερμοκρασια που βλεπετε αφορα 200 (πραγματικα) κυβικα απο το τζακι και υποθεστε αλλα 200 του εναλλακτη αλλα στους 80? βαθμους. Αν εβαζα 2 μηχανακια στην εστια (400 η εστω 350 κυβικα ας πουμε) η θερμοκρασια θα ηταν σαφως χαμηλοτερη, αλλα η καυση θα ηταν καλη? Οταν παιρνεις θερμοτητα απο το εσωτερικο της εστιας τα πραγματα ειναι τελειως αλλιως, οσο κοντα εισαι στην θερμοκρασια της τοσο πιο εντυπωσιακα αποτελεσματα εχεις αλλα και τοσο πιο πολυ βιαζεις την κατασταση. Αν εβαζα 2 μηχανακια δηλαδη θα ρυθμιζα κ αλλιως το κοντρολ ωστε να δουλευει τερμα στους 120 πχ κ οχι στους 80. Τα ξυλα παντως ηταν παρα πολυ καλα!
Θα δειξω και τ υπολοιπες φωτο αυριο μεθαυριο, αλλα πολυ αργει το φορουμ η μου τυχαινει εμενα? Μου βγαινει η ψυχη να μπω, να δω τα θεματα και γενικα τρωω 2 ωρες για πραγματα του ενος τεταρτου.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.062 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ