Λειτουργία υψηλής απόδοσης της μηχανής παραγωγής ζωοτροφών για πουλερικά

Περισσότερα
1 Χρόνος 4 Μήνες πριν #178738 από Pellet Machine
Ποιος είναι ο καθοριστικός παράγοντας για τη λειτουργία υψηλής απόδοσης της μηχανής παραγωγής ζωοτροφών για πουλερικά; Τα πιο σημαντικά εξαρτήματα της μηχανής παρασκευής ζωοτροφών πουλερικών είναι ο κύλινδρος συμπίεσης και η πλάκα μήτρας. Ωστόσο, η πλάκα μήτρας είναι η πιο εύκολα φθαρμένη. Γενικά, όταν οι πελάτες αγοράζουν μια μηχανή παραγωγής ζωοτροφών πουλερικών, θα αγοράσουν πολλά σετ πλακών μήτρας για να αποτρέψουν τον όγκο παραγωγής. Όταν είναι πολύ μεγάλη, η πλάκα μήτρας καταστρέφεται εύκολα και επιφέρει απώλειες στη δική της παραγωγή.

Πρόσφατα, πολλοί πελάτες επέστρεψαν τις παραγγελίες για να αγοράσουν αξεσουάρ πλάκας καλουπιού. Πολλοί πελάτες έχουν αναφέρει ότι όταν επιλέγουν μια πλάκα καλουπιού, πώς να επιλέξουν; Πώς να επιλέξετε μια πλάκα καλουπιού κατάλληλη για το δικό σας ζωικό κεφάλαιο.

1. Πώς επιλέγουν οι πελάτες την πλάκα καλουπιού; https://www.richipelletmachine.com/wp-content/uploads/2022/05/poultry-feed-pellet-making-machine-1.jpg.webp
(1) Επιλέξτε το άνοιγμα της πλάκας μήτρας κατάλληλο για την εκτροφή ζώων. Δεδομένου ότι η διάμετρος της οπής της μήτρας είναι διαφορετική ανάλογα με τις διαφορετικές πρώτες ύλες και τα διαφορετικά ζώα, ο πελάτης μπορεί να παρέχει τη διάμετρο σφαιριδίων που απαιτείται από το προσωπικό.

(2) Επιλέξτε μια πλάκα μήτρας με υλικό ανθεκτικό στη φθορά. Γενικά, το υλικό της πλάκας μήτρας στην αγορά είναι κράμα χάλυβα υψηλής ποιότητας 40cr. Αυτό το υλικό έχει υψηλή περιεκτικότητα σε Cr, υψηλότερη αντοχή στη φθορά και πιο λεπτούς και ομοιόμορφους εσωτερικούς κόκκους. Τα σφαιρίδια που παράγονται έχουν υψηλότερο φινίρισμα και είναι πρώτης ποιότητας.

(3) Επιλέξτε μια πλάκα μήτρας με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Η πλάκα μήτρας της μηχανής παραγωγής σφαιριδίων ζωοτροφών πουλερικών έχει υποστεί χιλιάδες πειράματα και εκατοντάδες πειραματικά υλικά. Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Με βάση την πολυετή εμπειρία δοκιμών και τα σχόλια των πελατών, η διάρκεια ζωής της πλάκας μήτρας μπορεί να φτάσει τις 600-800 ώρες υπό κανονικές συνθήκες λειτουργίας.

2. Πώς μπορούν οι πελάτες να επιλέξουν μια κατάλληλη πλάκα καλουπιού;

Σύμφωνα με τα σχόλια των πελατών, έχουμε καταλήξει στη διάμετρο της πλάκας μήτρας που είναι κατάλληλη για διαφορετικά ζώα. Οι παράμετροι είναι μόνο για αναφορά και επιλέξτε την πλάκα μήτρας που είναι κατάλληλη για τη δική σας εκτροφή σύμφωνα με την πραγματική σας κατάσταση.

Επιλογή του μεγέθους της μήτρας:

(1) Ο δίσκος λείανσης 2,5 mm είναι για την αναπαραγωγή: παπαγάλων, τσίχλες, σπίνοι και άλλα πτηνά κατοικίδιων ζώων. Νεαρά κουνέλια, νεαρά κοτόπουλα, νεαρές πάπιες, χήνες, νεαρά περιστέρια, νεαρά πτηνά, νεαρά παγώνια, νεαρά υδρόβια ψάρια και άλλα μικρά ζώα.

(2) Ο δίσκος λείανσης 3-4 mm χρησιμοποιείται για την εκτροφή: κουνελιών, κοτόπουλων, παπιών, χηνών, περιστεριών, πτηνών, παγωνιών, υδρόβιων ψαριών κ.λπ,

(3) Οι δίσκοι λείανσης 5-6 mm χρησιμοποιούνται για την εκτροφή: χοίρων, βοοειδών, προβάτων, σκύλων, χοίρων, αλόγων,

(4) 7-12 mm χρησιμοποιούνται γενικά για την κατασκευή μεγάλων ζώων, όπως δολώματα αλιείας, μεγάλα πουλιά και ποντίκια, και χρειάζονται ειδική προσαρμογή.

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στην ιστοσελίδα: www.richipelletmachine.com/poultry-feed-pellet-making-machine/

Richi Machinery είναι ένας βιομηχανικός όμιλος που ειδικεύεται κυρίως στα μηχανήματα ζωοτροφών και καλύπτει επίσης ορισμένες άλλες στρατηγικές επιχειρήσεις, όπως...

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.053 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ