Μοναδα νερου Thalia 25kw και πρωτο αναμα για φετος

Περισσότερα
10 Χρόνια 6 Μήνες πριν #111638 από stelios_STI
Γεια σε ολους και καλο χειμωνα να εχουμε.
Σημερα πιαστηκα να κανω την προετοιμασια του λεβητα για φετος και καθαριστηκαν τα παντα (χωρος καυσης τουμπα ελατηρια και σταχτοδοχεια) ειπα να την αναψω κιολας να "σπασει" λιγο το σπιτι.
Ολα φυσιολογικα στο αναμα σαν να μην περασε μια μερα απο περυσι, αλλα με εκπληξη διαπιστωσα οτι μου αργει παρα πολυ να ανεβει η θερμοκρασια νερου. Περασε σχεδον 1 ωρα για να φτασει 55c το νερο.
Το μυαλο μου παει σε δυο πραγματα:
Μηπως χρειαζεται καπου εξαερωση στο μηχανημα (τα σωματα ειναι ολα ζεστα απο πανω μεχρι κατω) ή το πλλετ που ειχε μεινει μεσα να εχει χασει την αποδοση (???)
Θα ηθελα να ακουσω τη γνωμη σας

Η γνώση έχει αξία όταν τη μοιράζεσαι!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 6 Μήνες πριν #111744 από electron
καλήμερα, αποκλείετε το pellet να χασει την απόδοση του εκτός και αν σου είχε πάρει υγρασία, πράγμα αδύνατο να φανταστώ καθως είχαμε ολόκληρο καλοκαίρι μπροστά μας!. Οσο για το θέμα θερμοκρασίας είδες στο ξεκίνημα πόσους βαθμούς νερου είχες στον λέβητα σου? Πχ αν άρχισες με 15-19 είναι φυσιολογικό να κάνει μια ωρα (βεβαία ανάλογα και το δίκτυό σου και ποσά σώματα εχεις)! Εξαέρωση δεν χάνεις και τίποτα να κάνεις..


"Η τεχνητή νοημοσύνη δεν μπορεί να κερδίσει τη φυσική ηλιθιότητα..."
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
"κάτοχος Mavil Primus 25"

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.062 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ