Central 23 by na

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 3 Μήνες πριν #52175 από na
Central 23 by na δημιουργήθηκε από na
Ψάχνοντας για μια σχετικά φθηνή αλλά και αποδοτική λύση για θέρμανση μια και το πετρέλαιο έχει φτάσει σε απαγορευτική τιμή πλέον για τα μέσα νοικοκυριά, πριν από λίγο καιρό εγκαταστήσαμε την ξυλόσομπα CENTRAL 23 ή ξυλολέβητα εσωτερικού χώρου όπως κάποιοι τον λένε.
Όπως κι εσείς βλέπετε δεν μοιάζει και πολύ με σόμπα. Η σόμπα αυτή ουσιαστικά είναι ένα σώμα.Τα μόνα σημεία που δεν μπορείς να αγγίξεις πάνω της είναι το πάνω μέρος που λένε πως λειτουργεί και σαν μάτι κουζίνας (δεν το δοκίμασα και δεν μπορώ να έχω άποψη) και δυο στρόγγυλα σημεία αριστερά και δεξιά που είναι χώρος εναλλακτικής τοποθέτησης των μπουριών για πιο βολική τοποθέτηση της στο χώρο, κάτι που είναι πολύ βολικό και ασφαλής κυρίως αν υπάρχουν παιδιά στο σπίτι.
Μέχρι στιγμής είμαι πολύ ικανοποιημένη από την απόδοση της σε ένα σπίτι 110 τετραγωνικών χωρίς θερμομονωτικά κουφώματα και με πολλά ανοίγματα. Τα σώματα σχεδόν δεν αγγίζονται όταν καίει στο φουλ. Βέβαια δεν ζεσταίνονται μια και έξω όλα τα σώματα αλλά ένα ένα.Όπως κρυώνουν και ένα ένα.Ο κυκλοφορητής της δουλεύει μέχρι να κατέβει το νερό στους 20 βαθμούς και έτσι δεν παγώνει εντελώς το σπίτι αν λήψεις για κάποιες ώρες. Βέβαια εδώ είναι η απορία μου αν πρέπει να δουλεύει συνεχώς ο κυκλοφορητής???? Συγχωρήστε το ανόητο ίσως της ερώτησης μου αλλά πόσο μπορεί να αντέξει δουλεύοντας για μήνες ίσως μια και δεν σβήνει ποτέ σχεδόν.
Ελπίζω να μην σας κούρασα :) Ευχαριστώ!!
Συνημμένα:
Last edit: 11 Χρόνια 3 Μήνες πριν by KERBEROS.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": DOOM_NX

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Μήνες πριν #52793 από DOOM_NX
Απαντήθηκε από DOOM_NX στο θέμα Central 23 by na
na, καλωσόρισες! :)

Με γεια την καινούρια σόμπα-λέβητα και καλές καύσεις να έχεις!

Μην ανησυχείς, δεν παθαίνει κάτι ο κυκλοφορητής. Υπάρχουν άλλοι που δε σβήνουν ούτε στους 20 βαθμούς...

Από την άλλη, οικονομικό δεν είναι. Τσέκαρε με την τεχνική υποστήριξη μήπως υπάρχει άλλος τρόπος λειτουργείας του κυκλοφορητή μέσω ρυθμίσεων.

ΥΓ: Είναι πολύ όμορφη! :cheer:
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": na

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 1 Μήνας πριν #129115 από kafounas
Απαντήθηκε από kafounas στο θέμα Central 23 by na
καλησπερα!! ειμαι καινουργιος στην παρεα σας και ψαχνωντας οπως ολοι πως θα ζεσταθουμε καλυτερα θελω να ρωτησω μετα απο τοσο καιρο χρησης της Central 23 ποια η αποψη γι'αυτην μιας και σκεφτομαι να την τοποθετησω σε κατοικια 95 τ.μ στη θεσσαλονικη.ευχαριστω!!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.070 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ