Caminodesing P55 by theoilia

Περισσότερα
11 Χρόνια 5 Μήνες πριν #45145 από Fokion
Απαντήθηκε από Fokion στο θέμα Caminodesing P55 by theoilia
Τωρα το "κατσαβιδιασμα..." ειδικά αν το εχεις στο αιμα σου??? αστα πειρασμός....

το αν και μεχρι ποσο αντεχει μονο ο κατασκευαστης μπορει να στο πει....

μπορει πχ για οικονομια κλιμακας ο "λεβητας" να ειναι ιδιος μεχρι τα 20KW ( τυχαιο νουμερο ) και η μονη διαφορά να ειναι το μεγεθος του κοχκια και των ανεμηστιριων στα διαφορα μοντελα...

ENERGY GP 8000 (X2) εφυγαν - απολυτα ευχαριστημενος
www.energ.gr/index.php?option=com_kunena...mid=144&limitstart=0
ECOSPAR AUGIRA 23KW NEW ENTRY....
www.energ.gr/index.php?option=com_kunena...&id=59591&Itemid=384

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 5 Μήνες πριν #51485 από ONEGREEK
Απαντήθηκε από ONEGREEK στο θέμα Caminodesing P55 by theoilia
Παιδιά κατόρθωσα να βγαλω άκρη με το γιο του κ.Σαμουκατζίδη, τον τεχνικό, θετοντάς του διάφορα ερωτήματα. Πρωτα οσον αφορά το εάν η σόμπα είναι όντως 13kw λέγοντας του οτι δεν συνάδει η κατανάλωση με τα κιλοβατ της σόμπας, ο ίδιος διευκρίνησε ότι εχει ρυθμιστεί έτσι ώστε να είναι οικονομική η λειτουργία της και αναγράφεται τέτοια κατανάλωση και για λογους ανταγωνισμού, το οποίο το βρήκα πολύ ειλικρινές . Φυσικά μπορεί να καταναλώσει και πάνω από 2 κιλά την ώρα γιατί είναι όντως 13 κιλοβάτ και για όσους δεν το ξερουν με αλλαγη στο μενού επίπεδο καύσης δεν καίει μονο πέλλετ ξύλου. Επίσης όσον αφορά το οτι σβήνει όταν πιάσει θερμοκρασία, στο μενού εφικτό εαν ορίσετε επιλογή Α01 1 τότε δεν θα σβήνει αλλα θα σιγοκαίει χωρίς καρβουνάκια όπως ανέφερε άλλος χρήστης, με την προυπόθεση ότι πηγαίνοντας στο μενού κοχλίας αλλάξετε την ισχυ διαμορφωσης από 0,1 σε 0,2 το οποίο παρεπιμπτόντως ανακάλυψα μόνος μου. Με ισχυ 0,1 και εμενα ειχε καρβουνακια και μαλιστα στο τελος έκανε μπλοκ με error 03 και εσβησε πιθανόν από χαμηλή θερμοκρασία καυσαερίων λόγω χαμηλής ισχύος καυσης. Ο ιδιος θεώρησε σωστό η επιλογή του Α01 να ειναι στο 0 ή στο 2 ώστε να σβηνει η σόμπα και να εκτονώνεται η συσσωρευμένη θερμότητα. Εγω προσωπικά επειδη εχω πρόβλημα με τον καπνό της ένασυης παρολο που εχω και φίλτρο, λογω περίεργων ιδιοκτητών την εχω στην επιλογή 1(να σιγοκαίει) αλλα τη σβηνω δυο ωρες το μεσημερι για καθαρισμα και λιγες ωρες το βραδυ οπότε φαντάζομαι οτι δεν θα εχω τετοιο θέμα. Επίσης στο μενού εφικτού, για όσους το αφήσουν στη συντηρηση -διαμορφωση μολις πιάνει θερμοκρασία, καλο είναι να εχουν το Α11 στο 1 και οχι στο 0 για να λειτουργεί ο ανεμιστηρας θερμανσης στην ισχυ ενα .Ο γιός Σαμουκατζίδης πάντως είπε ότι είναι στο προγραμμα η δημιουργία ενός τηλεφώνου τεχνικής εξυπηρετησης γιατι αναγνωρίζει ότι υπαρχει ενα θεμα με την τηλεφωνική τεχνική υποστήριξη αυτο το διαστημα, το οποίο οφείλεται στο μεγαλο φορτο εργασίας της εταιρείας λόγω αυξημενων παραγγελιών και κατα την γνώμη μου λόγω ανεπαρκούς ενημερωσης των πωλητών της εταιρείας.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 5 Μήνες πριν #51619 από theoilia
Απαντήθηκε από theoilia στο θέμα Caminodesing P55 by theoilia
Ε αφού αποκτήσαμε δίαυλο επικοινωνίας πάλι καλά. θα περιμένω και εγώ αυτό το τηλ τεχνικής υποστήριξης. την άλλη φορά δεν τον ρωτάς και πως θα βλέπουμε και την θερμοκρασία των καυσαερίων;
Πάντως θα το ξαναπώ. εκτός από κάνα δυο χαζό λεπτομέρειές η σόμπα δουλεύει μια χαρά.

φέτος καίμε πετρέλαιο...


Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 5 Μήνες πριν #51657 από Moschalis
Απαντήθηκε από Moschalis στο θέμα Caminodesing P55 by theoilia

ONEGREEK έγραψε: Παιδιά κατόρθωσα να βγαλω άκρη με το γιο του κ.Σαμουκατζίδη, τον τεχνικό, θετοντάς του διάφορα ερωτήματα. Πρωτα οσον αφορά το εάν η σόμπα είναι όντως 13kw λέγοντας του οτι δεν συνάδει η κατανάλωση με τα κιλοβατ της σόμπας, ο ίδιος διευκρίνησε ότι εχει ρυθμιστεί έτσι ώστε να είναι οικονομική η λειτουργία της και αναγράφεται τέτοια κατανάλωση και για λογους ανταγωνισμού, το οποίο το βρήκα πολύ ειλικρινές . Φυσικά μπορεί να καταναλώσει και πάνω από 2 κιλά την ώρα γιατί είναι όντως 13 κιλοβάτ και για όσους δεν το ξερουν με αλλαγη στο μενού επίπεδο καύσης δεν καίει μονο πέλλετ ξύλου. Επίσης όσον αφορά το οτι σβήνει όταν πιάσει θερμοκρασία, στο μενού εφικτό εαν ορίσετε επιλογή Α01 1 τότε δεν θα σβήνει αλλα θα σιγοκαίει χωρίς καρβουνάκια όπως ανέφερε άλλος χρήστης, με την προυπόθεση ότι πηγαίνοντας στο μενού κοχλίας αλλάξετε την ισχυ διαμορφωσης από 0,1 σε 0,2 το οποίο παρεπιμπτόντως ανακάλυψα μόνος μου. Με ισχυ 0,1 και εμενα ειχε καρβουνακια και μαλιστα στο τελος έκανε μπλοκ με error 03 και εσβησε πιθανόν από χαμηλή θερμοκρασία καυσαερίων λόγω χαμηλής ισχύος καυσης. Ο ιδιος θεώρησε σωστό η επιλογή του Α01 να ειναι στο 0 ή στο 2 ώστε να σβηνει η σόμπα και να εκτονώνεται η συσσωρευμένη θερμότητα. Εγω προσωπικά επειδη εχω πρόβλημα με τον καπνό της ένασυης παρολο που εχω και φίλτρο, λογω περίεργων ιδιοκτητών την εχω στην επιλογή 1(να σιγοκαίει) αλλα τη σβηνω δυο ωρες το μεσημερι για καθαρισμα και λιγες ωρες το βραδυ οπότε φαντάζομαι οτι δεν θα εχω τετοιο θέμα. Επίσης στο μενού εφικτού, για όσους το αφήσουν στη συντηρηση -διαμορφωση μολις πιάνει θερμοκρασία, καλο είναι να εχουν το Α11 στο 1 και οχι στο 0 για να λειτουργεί ο ανεμιστηρας θερμανσης στην ισχυ ενα .Ο γιός Σαμουκατζίδης πάντως είπε ότι είναι στο προγραμμα η δημιουργία ενός τηλεφώνου τεχνικής εξυπηρετησης γιατι αναγνωρίζει ότι υπαρχει ενα θεμα με την τηλεφωνική τεχνική υποστήριξη αυτο το διαστημα, το οποίο οφείλεται στο μεγαλο φορτο εργασίας της εταιρείας λόγω αυξημενων παραγγελιών και κατα την γνώμη μου λόγω ανεπαρκούς ενημερωσης των πωλητών της εταιρείας.



Επειδή είμαι έμπορος, κατασκευαστής και επαγγελματίας απορώ πως μπορει ένα ψέμα που δουλεύει τους αγοραστές και τους ενδιαφερόμενους να είναι ειλικρίνεια.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 5 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 5 Μήνες πριν #51687 από theoilia
Απαντήθηκε από theoilia στο θέμα Caminodesing P55 by theoilia

Moschalis έγραψε:

Επειδή είμαι έμπορος, κατασκευαστής και επαγγελματίας απορώ πως μπορει ένα ψέμα που δουλεύει τους αγοραστές και τους ενδιαφερόμενους να είναι ειλικρίνεια.


Τώρα να πει κάποιος ότι έχετε άδικο δεν το λέει...
Αλήθεια, γιατί δεν γράφετε και εσείς ότι οι σομπες σας έχουν μέγιστη κατανάλωση 1kg/h και απόδοση 10kw;Και να λέτε εκ των ύστερων ότι αν κάποιος θέλει 10kw να πάει να πειράξει την τροφοδοσία.Μπλέξιμο

φέτος καίμε πετρέλαιο...


Last edit: 11 Χρόνια 5 Μήνες πριν by theoilia.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 5 Μήνες πριν #51787 από ONEGREEK
Απαντήθηκε από ONEGREEK στο θέμα Caminodesing P55 by theoilia
Η αλήθεια είναι ότι εφόσον δεν αναφερεται η πραγματική μέγιστη κατανάλωση της σόμπας αυτό ειναι όντως απόκρυψη της αλήθειας και για κάποιον που δεν ξερει καθόλου τεχνικες λεπτομέρειες μιας σομπας πελλετ,2 κιλα την ωρα μεγιστη καταναλωση ακουγεται δελεαστικη.Προφανως απο το να ισχυριστει η εταιρεια οτι η σομπα δεν ειναι 13 kw το μοναδικο επιχειρημα που δικαιολογουσε την αναφερθεισα καταναλωση ηταν αυτο που προειπα. .Απο την αλλη ομως αναφερεται οτι η σομπα ζεσταινει 100 τμ που συμβαδιζει με τις αναγραφομενες καταναλωσεις.Κατα την αποψη μου παντως η σομπα ειναι 13 kw και καλυπτει και πανω απο 100 τμ.Σε μας τουλαχιστον με καταναλωση 1 κιλο και κατι την ωρα πελλετ το σπιτι γινεται φουρνος.Βεβαια μιλαμε για 100 τμ χωρο με 2 υπνοδωματια που ειναι συνεχεια της ενιαιας σαλονονοτραπεζαριας χωρις να μεσολαβει διαδρομος σε σπιτι με σχετικα καλη μονωση.θα δουμε βεβαια και στα πολλλα κρυα τι θα συμβει μιας και μεχρι τωρα μας πηγε καλα ο καιρος, αν και εδω στα Γιαννενα σιγουρα ειχαμε πιο πολυ κρυο απο οτι στην Αθηνα για παραδειγμα.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.077 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ