Ποια η αληθεια σχετικα με Kratki Zuzia left-right?

Περισσότερα
7 Χρόνια 2 Μήνες πριν #157537 από liakjim
Πόσο δίκιο έχεις.

Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παρουσίαση εγκατάστασης τζακιού εδώ -> www.energ.gr/index.php?option=com_kunena...&id=57920&Itemid=384

Ορθός Τρόπος Δοκιμής Τύπων Μπρικέτας εδώ -> www.energ.gr/index.php?option=com_kunena...&id=58124&Itemid=384

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
7 Χρόνια 2 Μήνες πριν #157538 από popovitis

ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ έγραψε: εγώ αναφέρομαι στο οτι είστε "ευχαριστημένος" απο την εξυπηρέτηση που είχατε .ρωτήσατε για την εγγύηση με αυτές τις περσίδες ???δεν έχει σημασία αν αργότερα θα βάλετε μοτέρ .........!!αν σήμερα δείτε μέσα απο την εστία οτι άνοιξε στις ενώσεις και τους καλέσετε για εγγύηση την έχετε ????


Είμαι παραπάνω από ευχαριστημένος γιατί για ένα πολύ μικρό θέμα που είχα και που θα μπορούσα με ελάχιστη τηλεφωνική καθοδήγηση να το λύσω και μόνος μου, ήρθε τεχνικός από το μαγαζί που αγόρασα την εστία και μου το έλυσε. Αυτό βέβαια είναι μόνο ένα περιστατικό και ελπίζω να μην χρειαστεί κάτι σοβαρότερο, οπότε και θα διαπιστώσω αν αυτή η αρχική μου εντύπωση μετράει. Φαντάζομαι αυτές τις εμπειρίες, είτε θετικές είτε αρνητικές θέλουμε να τις μοιραζόμαστε εδώ για να έχουμε όλοι καλύτερη ενημέρωση.
Δεν έχω ρωτήσει το μαγαζί που έγινε η αγορά σχετικά με τη διάσταση της περσίδας και την εγγύηση οπότε δεν μπορώ να σας απαντήσω, όμως δεδομένου ότι σύντομα θα κάνω διανομή, προσωπικά δεν με ενδιαφέρει πλέον.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
7 Χρόνια 2 Μήνες πριν #157539 από ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
επιτέλους τα λέει ενας άνθρωπος πέρα απο εμάς τους κακούς Δημήτρη !!

ΚΝΒ ο λόγος που δε στο δίνουν είναι οτι το συγκεκριμένο μοντέλο που ψάχνεις την πιστοποίηση την υπογράφει ενα γραφείο που ιδιοκτήτης είναι ο Marek Bal ...........και τώρα μάντεψε ποιος είναι αυτός ...........!!!!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
7 Χρόνια 2 Μήνες πριν #157544 από ΚΝΒ

ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ έγραψε: επιτέλους τα λέει ενας άνθρωπος πέρα απο εμάς τους κακούς Δημήτρη !!

ΚΝΒ ο λόγος που δε στο δίνουν είναι οτι το συγκεκριμένο μοντέλο που ψάχνεις την πιστοποίηση την υπογράφει ενα γραφείο που ιδιοκτήτης είναι ο Marek Bal ...........και τώρα μάντεψε ποιος είναι αυτός ...........!!!!


Την απαντηση για το πιστοποιητικο την ελαβα απο αλλη εταιρεια και ημουν σαφης σε αυτο. Τωρα οσο αφορα το γραφειο που αναφερεσαι πουθενα στον κοσμο σε καπιταλιστικη οικονομια οπως πλεον ειναι και η Πολωνια ΔΕΝ απαγορευει σε επιχειρηματια την ιδρυση εταιρειων με λειτουργεια εξαρτησης αναμεσα τους.Αν αναλογιστει καποιος και τα μεγεθη της Πολωνιας στην βαρια βιομηχανια χαλυβουργιας κ χυτηριων θεωρω προσον μια εταιρεια χυτευσης να εχει αδερφικες σχεσεις με
εταιρεια που ανεπτυγμενα κρατη οπως πχ Γερμανια Γαλλια
αποδεχονται τα εν λογω
πιστοποιητικα της αφου απο οτι γνωριζω
η kratki εξαγει επιτυχως σε αυτες και οπως ολοι γνωριζουν ενα προιον στη Γερμανια πρεπει να πουληθει με συγκεκριμενα εγγραφα αποδεχτα απο ανεξαρτητο φορεα της Γερμανιας για αποδοχη τους.

Οποτε θεωρω οτι μια σχεση αλληλουχιας μεταξυ σχεδιασμου - χυτευσης - πιστοποιησης ειναι προσον κ θεμιτο εαν υπαρχει συνεργασια 3 των εργαστηριων με τελικο αποδεχτη τον καταναλωτη σε θεμα κοστολογιου.

Το θεμα ομως ειναι αν μπορει καποιος να μου υποδειξει τα συν κ τα κατα ε νος τριφατσου τζακιου κ εαν υπαρχει δολος σχετικα με τις διαφορες στα τεχνικα χαρακτηριστικα του συγκεκριμενου τζακιου

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
7 Χρόνια 2 Μήνες πριν #157545 από popovitis

ΚΝΒ έγραψε:

ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ έγραψε: όσοι θέλετε να μάθετε για την απόδοση απλά απαιτήστε απο την εταιρία να σας δώσουν την επίσημη πιστοποίηση που έχει το τζάκι και αν σας ικανοποιήσει ο φορέας και η υπογραφή αυτού που τα πιστοποίησε βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα !!!!

Κύριε popovitis εκεί που ρωτήσατε σας έδωσαν κάποια απάντηση αν το τζάκι σας έχει εγγύηση με τις περσίδες που έχετε βάλει ???


Αυτο ακριβως ειναι και το νοημα στο ερωτημα μου.Πως γινεται να υπαρχει φορεας που τα πιστοποιει και η πωληση τους να γινεται με αναρτησεις μιας κολλας Α4 με καποια χαρακτηριστικα τους γραμμενα εν λευκω (μαλιστα δαιφορετικα απο την επισημη παραγωγο εταιρεια)χωρις καν επιστολοχαρτο της επωνυμιας τους για διαφυλαξη προφανως νομικων θεματων τους απο την μια και απο την αλλη το οποιο με ενοχλησε σαν Ελληνα που ζω και δραστηροποιουμαι ακομα σε αυτην την χωρα ηταν το θεμα οταν ζητησα πιστοποιητικα σε 1 αντιπροσωπο επισημο(διαφορετικη εταιρεια αντιπροσωπευσης) η απαντηση τους ηταν οτι διδονται μαζι με την αγορα του προιοντος και μονο

Σαν Ελληνας που σπουδασα και εζησα σε 2 χωρες του εξωτερικου γνωριζα οτι το καθε εγχειριδιο χρησης - τοποθετησης καθως και οι επισημες πιστοποιησεις και εγγυησεις ειναι φυσικα αναρτημενες στα επισημα site των εταιρειων καθως επισης ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ οι εκαστοτε μεταπωλητες να στις δωσουν μαζι με την προσφορα τους εαν ζητηθουν.

Το προβλημα και ο λογος που αναρτησα το θεμα μου ειναι οτι ολοι πουλανε μεσω προφορικων βεβαιωσεων ειτε μεσω απαντησεων κοιτα στο internet να δεις οτι η εταιρεια μας εξαγει κ πουλαει σε 100 χωρες ειτε το καθε μαγαζι εχω βαλει 1000 τζακια και ξερω να στο κανω να ναι κοσμημα και εγω που ζηταω κατι πολυ συγκεκριμενο και οχι απλα ενα τζακι κανεις δεν μου απαντησε στα ερωτηματα μου.Μαλιστα οι μισοι δεν βλεπουν λογο τοποθετησης ενναλακτη ενω οι αλλοι μισοι υποχρεωτικο.Οι μισοι θεωρουν τα κλαπετα και τους εφελκυσμους κατι διαστημικο και οι αλλο μισοι τα λενε τοσο πιστευτα που και οι ιδιοι αντιφασκουν στο τελος και αλλαζουν θεμα αν τους διακοψεις και τους ρωτησεις πως και γιατι αυτο.
Κ τελος για να μη φανει κατι παραπλανητικο η δουλεια μ ειναι εντελως κατι ασχετο με τα τζακια κ ουτε ειχα ποτε επιγνωση επι του θεματος απλα επειδη λογω δουλειας(προμηθειες σε τεχνικα εργα) απαιτω πιστοποιηση ακομα και των εργασιων πλεον περα απο τις πιστοποιησεις των προιοντων (επισυναπτομενες με την καθε προσφορα) πιστευω οτι σαν χωρα εχουμε ακομα πολυ δρομο μπροστα μας οταν πρεπει να μπεις σε ενα forum για να ρωτησεις εαν εαν τριφατσο τζακι αξιζει ή οχι και εαν ενα συγκεκριμενο τζακι απο μια σοβαρη εταιρεια πωλειται με διαφορετικα χαρακτηριστικα Ελλαδα εναντι της υπολοιπης Ευρωπης


Καλώς η κακώς η πιστοποίηση προσφέρει μία σχετική σιγουριά και σίγουρα είναι, τουλάχιστον για εμένα, πολύ ελκυστική. Από την άλλη μία πιστοποίηση σε τζάκι στο κομμάτι της απόδοσης δεν πιστεύω ότι είναι 100% αντιπροσωπευτική καθότι οι μετρήσεις λογικά γίνονται σε συγκεκριμένες συνθήκες που μπορεί να είναι αρκετά διαφορετικές από αυτές που θα καίω εγώ το τζάκι μου. Κάτι τέτοιο έχει αναφερθεί και από άλλα πιο έμπειρα μέλη σε άλλο thread που είχα ανοίξει σχετικά με την απόδοση των εστιών σε χαμηλή καύση. Ψάχνοντας όμως για εστία με πιστοποίηση είδα σημαντική διαφορά στην τιμή, ίσως λογικό, ακόμη και στην ίδια εταιρία. Για παράδειγμα από την Kratki μου τράβηξε το ενδιαφέρον η Kratki Franek με τα 14Kw με πιστοποίηση BImSchV 2 που παρόλο που είναι αρκετά λιγότερα KW από την Oliwia (18Kw) η οποία δεν έχει αυτή την πιστοποίηση, είναι αρκετά πιο ακριβή έχοντας και οριακά καλύτερη (πιστοποιημένη βέβαια) απόδοση. Λόγω της διαφοράς στην τιμή προτίμησα την οικονομικότερη εστία, έχοντας όμως πρώτα διαβάσει καλά στο forum τις πολύ καλές εντυπώσεις πολλών μελών που έχουν βάλει την ίδια εστία. Ίσως στο μέλλον το μετανιώσω που δεν επέλεξα κάτι πιστοποιημένο ίσως πάλι και όχι. Αυτό που όμως πιστεύω σύμφωνα και με τα όσα έχω διαβάσει εδώ μέσα είναι ότι το σημαντικότερο πράγμα σε ένα ενεργειακό τζάκι είναι η τοποθέτηση, τόσο για θέματα ασφάλειας όσο και απόδοσης και δυστυχώς αυτό δεν μπορεί να στο "πιστοποιήσει" καμία εταιρία...

Σε κάθε περίπτωση συμφωνώ με όσα είπες σχετικά με το τι πληροφόρηση δίνουν πολλοί Έλληνες αντιπρόσωποι και μεταπωλητές για τα προϊόντα (όχι απαραίτητα τζάκια) τους σχετικά με τις πιστοποιήσεις. Δυστυχώς θέλει αρκετό ψάξιμο για να βρει κανείς τι "παίζει" ενώ θα έπρεπε η πληροφόρηση αυτή να είναι εύκολα διαθέσιμη. Ίσως στον χώρο του τζακιού τα πράγματα να είναι ακόμη χειρότερα από άλλους χώρους, δυστυχώς. Το τι έχω ακούσει όσο καιρό γύρναγα στους τζακάδες για επιλογή και τοποθέτηση ενεργειακού τζακιού δεν περιγράφεται...

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
7 Χρόνια 2 Μήνες πριν #157550 από ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΚΝΒ μπορείς σε παρακαλώ να μας αναρτήσεις το πιστοποιητικό ??

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.088 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ