Invicta 800 grande angle insert ή tekno 1?

Περισσότερα
9 Χρόνια 5 Μήνες πριν #137591 από grandfunk
Invicta 800 grande angle insert ή tekno 1? δημιουργήθηκε από grandfunk
Καλημέρα σε όλους,
προσπαθώ να βγάλω άκρη με την αντικατάσταση παλιού τζακιού και έχω ψιλοχαθεί...Το παλιό τζάκι είναι απλό μαντεμένιο με γυψοσανίδα και οι προτάσεις στις οποίες τείνω να καταλήξω είναι οι εστίες που αναφέρω στον τίτλο με αποδόσεις 18 και 15,5kw αντίστοιχα. το κόστος είναι περίπου 2400 euro και για τις 2. Υπάρχει καμία πρόταση για το ποια να προτιμήσω γιατί θεωρώ ότι και σαν κατασκευή αλλά και σαν τρόπος λειτουργίας οι 2 εστίες έχουν διαφορές (κασέτα vs monoblocco)?

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 5 Μήνες πριν #137636 από Stavrax
Απαντήθηκε από Stavrax στο θέμα Invicta 800 grande angle insert ή tekno 1?
www.energ.gr/index.php?option=com_kunena...&id=18321&Itemid=384
Στα πρώτα δύο ποστ του νήματος έχει πολλές πληροφορίες για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Προσωπικά μεταξύ των δύο, θα προτιμούσα το μονομπλοκο.


Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": grandfunk

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 5 Μήνες πριν #137694 από grandfunk
Απαντήθηκε από grandfunk στο θέμα Invicta 800 grande angle insert ή tekno 1?
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντησή σου. Διάβασα αρκετά και αυτά τα ποστ αλλά και σε άλλα topics για τα τζάκια αλλά πάλι δεν μπόρεσα να τα ξεκαθαρίσω. Οκ η κασέτα είναι καθαρά compact για λύσεις που δεν θέλεις να κάνεις μεγάλες παρεμβάσεις στο χώρο σου ενώ το μονομπλόκο είναι κάτι πιο ριζικό. Να αγνοήσω το γεγονός ότι ενεργειακά η κασέτα είναι περισσότερο αποδοτική (18kw) από το edil kamin ή με το μονομπλόκο θα΄έχω καλύτερη διάχυση του ζεστού αέρα στο χώρο όπότε θα έχω τελικά μεγαλύτερο κέρδος? Τον χώρο των 108 τ.μ. θα μπορέσω να τον καλύψω (εννοείται δεν περιμένω θαύματα στα δωμάτια) ή δεν θα με καλύψει (ενιαίος χώρος σαλονοκουζίνας και διαδρόμου 70-75 τμ)? επίσης το κόστος σου φαίνεται καλό (κόστος αγοράς εστιών 1400 euro λιανική, από ότι είδα) για υλικά και εγκατάσταση?Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σου.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 5 Μήνες πριν #137695 από panosf01
Απαντήθηκε από panosf01 στο θέμα Invicta 800 grande angle insert ή tekno 1?
Το μειονεκτημα της κασσετας απο οτι εχουν αναφερει χρηστες,ειναι το μεγεθος του βεντιλατερ το οποιο δεν μπορεις να το αλλαξεις ευκολα.Που σημαινει οτι αν θελεις να στειλεις ζεστο αερα σε αλλα δωματια..Το μονομπλοκ ειναι πιο ολοκληρωμενο συστημα.Τα kW που αναφερονται ειναι συναρτηση του ποσα ξυλα ριχνεις στην φωτια.Η αποδοση ειναι το ποσοστο της ενεργειας που γινεται οφελιμο (θερμοτητα) σε σχεση με αυτο που καταναλωνεις(ξυλα).Τα νουμερα που δινουν οι κατασκευαστες ειναι σε συνθηκες εργαστηριου που δυσκολα τις πετυχαινουμε σπιτι μας.Το καλυτερο ειναι να τα δεις και τα δυο αναμενα ωστε να παρατηρησεις αν μπορεις να ρυθμισεις την καυση,γιατι στα περισσοτερα οι μοχλοι ειναι μονο για το εφε...
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": grandfunk

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.061 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ