Επιλογή τζακιού

Περισσότερα
10 Χρόνια 6 Μήνες πριν #114341 από ΦΟΥΣΚΙΤΑΚΗΣ
Απαντήθηκε από ΦΟΥΣΚΙΤΑΚΗΣ στο θέμα Επιλογή τζακιού
Πόσα m2 είναι το σπίτι? Μήπως η μόνωση 25cm είναι πολύ μεγάλη? Μήπως εννοείς κάτι άλλο?

Α.... και για να μην ξεχνιόμαστε....

@GGEOR7777 φίλτατε..... μας "χρωστάς" ένα βιντεάκι............

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 6 Μήνες πριν #114362 από stergiosbik
Απαντήθηκε από stergiosbik στο θέμα Επιλογή τζακιού
Λογικα ytong θα εννοει ο φιλος.

Δεν είναι ότι δεν είμαστε επαναστάτες. Απλά είμαστε άτυχοι που δεν είναι όπλο ο καναπές!!!


Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 6 Μήνες πριν #114364 από sotos_gr
Απαντήθηκε από sotos_gr στο θέμα Επιλογή τζακιού
Καλημέρα. Το σπίτι είναι περίπου 120 τ.μ. .
Οι εξωτερική τοιχοποιία έχει γίνει με το Ορθοblock Κ300 (30 εκ.) της ΚΕΒΕ που δίνει Uw 0,329 (αντίστοιχο 10 εκ. μόνωσης).
Το όριο στην περιοχή Γ που είναι το σπίτι είναι 0,45, οπότε το σπίτι περνάει ΚΕΝΑΚ χωρίς επιπλέον μόνωση.
Παρόλ' αυτά έχουν μπει άλλα 15 εκατοστά γραφιτούχα διογκωμένη πολυστερίνη εξωτερικά. Άρα συνολικά 25 εκατοστά μόνωση.
Το σπίτι έχει σχεδιαστεί και υλοποιείτε στα πρότυπα των παθητικών κτιρίων.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 6 Μήνες πριν #114366 από house
Απαντήθηκε από house στο θέμα Επιλογή τζακιού
ΘΑ αρχίσω με τον σοτο , και μετα τα λεμε και με τους αλλους !

Αρχή σοτος πρέπει να βρεις το τζάκι (ξεχνα τα μοτερ γιατι μπερδευονται ολοι) ,..... (σε ειπα , οχι ελληνικα , οχι μιτσουμπισι , οχι απ το καμινι και οτι κατάλαβες )

Αξιόπιστο τζακα στην λαρισα δεν ξερω , βεβαία πηγα σε ολους , αλλα με τις βλακείες που ακουσα και με αυτα που ειδα έστριψα ! Θα μου πεις ουτε ενας , οκ , δες καλύτερα τερμα καρδιτσης τον πιτσιρικά (ονόματα δεν λεω,μετα το νεκροταφείο αριστερά ) !Εχει το δοβρε να το δεις ! Βεβαια δοβρε θα παρεις , αν εισαι μεχρι τα 4000 χιλιαρικα (μαζι με τους αεραγωγους !(αν διαλεξεις αυτον , θα σου πουμε τον τροπο κατασκευής που θα κανει , γιατι ειναι ολοι λαμογια , και θα σου πουν χωρις μονωση , με πυραντοχη γυψοσανιδα , η' ακομα τσιμεντοσανιδα και ενα σωρο μακακιες !!!!) Αν δεν βαλεις ομως μηχανικο να το παρει απ την αντιπροσωπεια σαλονικης , αυτος θα σου ζητησει $$$ και για το τζακι και για την κατασκευή ! ΚΑνει 2100 μπορει να σου πει 2800!Εμενα ετσι μου εκανε και το εβαλα μονος μου ! Σιγα την σομπα που συνδεσα ενα πραμα !
Θα σου ελεγα να πας και στον δρομο για αμπλελωνα , εχει ενα που θελεις , bodart !!! To κακο που ειδα με αυτο το τζακι , ειναι οτι δεν χωραει πολυ πραμα μεσα , για να πας για υπνο και να καει ολο το βραδυ !Επίσης μεσα ειναι με βερμικουλητη , και οχι μαντεμι που μου-μας αρεσει ! Το δοβρε εχει αποδοση 70% εκεινο εχει αποδοση 76% (αν θυμαμε καλα) αλλα δεν χωραει πολλα ξυλα μεσα ! Στην βολου μην πας καθολου , εκτος αν θες να δεις ενα supra (γαλλικο) αλλα μεσα εχει μια μπορτουρα με σημαια ,και λιονταρια (αισχος) και περισσοτερο μοιάζει με κασετα και οχι με φογερ !
Μπορεις ακομα να πας στον στεφανακι , που ειναι πριν τις γραμμες βολου , αντιπροσωπευει μια ιταλικη , αλλα δεν νομιζω να εχει εστια να την δεις !
Μετα απο ολα αυτα , τραβα στο λερου να δεις τα ινβικτα , με την κυρα μαζι , γιατι το ματι ειναι ματι ! και οτι πληρωνεις περνεις . οχι οτι δεν καινε , αλλα, παντα παιζει ενα αλλα !

Γενικο το προβλημα με τις σελιδες , εγω τωρα που δουλεύω , και γραφω κατι , και θελω να το συνεχισω μετα απο 10 λεπτα , παω να κανω υποβολη και μου λεει λιξη συνεδρειας και μου χανει και το κειμενο και πρεπει ολο αυτο το κατεβατω να το ξαναγραψω , πραγμα που δεν το κανω γιατι δεν μπορω !!!
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": GeoTa, sotos_gr

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 6 Μήνες πριν #114367 από Stavrax
Απαντήθηκε από Stavrax στο θέμα Επιλογή τζακιού
πριν πατήσεις υποβολή, κάνε μια αντιγραφή το κείμενο για να το έχεις κρατημενο και να μην χρειαστεί να το ξαναγραψεις.


Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 6 Μήνες πριν #114369 από house
Απαντήθηκε από house στο θέμα Επιλογή τζακιού
aggelost σωστος , αλλα 1000 μοτερ στο τερμα ακουγεται παρα πολυ , ιδιος σε σπιτι με γυψοσανιδες ! Εγω το 400αρι που εχω , το βαζω στο 25 % οταν παω για υπνο !
GGEOR7777 ναι και εγω αυτο νομιζω , αλλα οταν ειμαι εκτος απ το σπιτι και γυριζω μετα απο ωρες και πρεπει να κανω μπανιο το μωρο , πρεπει να στειλω ολο τον αερα πανω στο δωματιο και στο μπανιο να ζεσταθει γρηγορα , για το σαλονι δεν με νοιαζει ! με το 400αρι που εχουμε , μαλλον δεν γινετε και εκτος οτι κλεινω ολους τους αεραγωγους και στελνω μονο εκει που ειπαμε , βοηθαω την εξοδο που θελω την συγγεκριμενη στιμγη που την θελω ! το σπιτι μετα απο μια ωρα εχει γινει ολο φουρνος , αλλα εδω μιλαω για το τεταρτο μεσαωρο ! (δηλαδη μια φορα καθε χειμωνα ) Τωρα αν βαλει σομπα και ζεσταθει το μπανιο το κοβω χλωμο ! γιατι το μπανιο θελει ζεστη ! (γενικος μαζι σου , ιδιο τζακι εχουμε τη να λεμε)
Σταβραχ , 4 μοτερ δεν εχω , αλλα το αναρρόφησης σχεδόν το χάρισα σε ενα χρήστη εδω πέρυσι ! που δεν τον πείραζε ο ηχος που βγαζει λες και ειναι καμια μαουνα ! Τωρα βλεπω τριγύρω πανε για ομαδικη για ποιο καλα μοτερ γιατι τους πειραζει ο ειχος !Γιατι αραγε τους πειραζει ο ηχος , μαλλον δεν μπορουν να κοιμηθούν !!!(παιζει και το αλλο προβλημα με την μαουνα , βγαζει 400-600 κυβικα αερα χωρις να ελενχεται στις στροφες ! Δηλαδη για να λειτουργησει σωστα με 4 αεραγωγους συνδεδεμενους πανω απ το τζακι , πρεπει το μοτερ κατω απ το τζακι να βγαζει 400 κυβικα ! Αν το βαλεις χωρις το αποκατω , τοτε εκτος απ το τζακι , που πρεπει να ρουφαει κρυο αερα απο κατω , θα ρουφαει και απ τους αεραγωγους που ειναι κοντα στο τζακι ! Αρα ο αερας που θα τραβιεται ειναι οτι νανε ! Αν δεν καταλαβες το κανω και ποιο λιανα ! Μονη σωστη λειτουργεια μπορει να γινει , με μια τρυπα κατω , και μια εξοδο πανω , οχι με 2 στο σαλονι 2 με Υ πανω και ενα σωρο αλλα , οχι οτι δεν γινετε παντος ,γιατι δεν θα βαλουμε και αντιεπιστοφης στους αεαγωγους και ενα σωρο αλλα κινουμενα μαραφετια που να τραβουν και κρυο και ζεστο και οχι πανω απ τους 150 βαθμους!
Μπορεί να εχω μείνει και πισω , ποιος ξερει , ας πει ! Εγω εδω ειμαι πριν ακομα και απο σενα , οχι οτι λεει αυτο κατι , αλλα πολεμαω με παθος τους τζακαδες-επαγγελματιες και αυτους που μας βριζαν σαν παρεουλα του κωλου σε αλλα συτε , και δεν εχω παθει αμνησία (ουτε την καταπινω) καμια φορα !!!(κανενα δεν ξεχνω - τιποτα δεν ξεχνιεται )
Ευχαριστω :p

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.074 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ