Αυτό είναι το σπίτι μου. Ποιο είναι το τζάκι μου;

Περισσότερα
10 Χρόνια 9 Μήνες πριν #105488 από Stavrax
Λοιπόν, ως προς την στροφή, όπως την αναφέρεις, εγώ την λέω παραδοχή λάθους. Ο Φιλιππακοπουλος και προς τιμήν του μπήκε με το όνομα του και γνωστοποιόντας την ιδιότητα του από το πρώτο ποστ. Στην συνέχεια με πολύ υπομονή και χωρίς να εκνευρίζεται εξέθεσε τις απόψεις του για διάφορα θέματα και στα περισσότερα, αν όχι σε όλα, είχε δίκιο. Εφόσον αντιλήφθηκα το λάθος μου το να συνέχιζα την στείρα αντιπαράθεση δεν είχε κανένα νόημα. Τα τζάκια τα είδα σε λειτουργία πολύ αργότερα και συγκεκριμένα στην έκθεση όπου είχα και μια συζήτηση με τον Δημήτρη και μου εξήγησε πολλά περισσότερα για την λειτουργία τους. Για τα υπόλοιπα που ρωτάς ας περιμένουμε την άποψη και κάποιου άλλου και θα σου γράψω και εγώ τι νομίζω άλλα κάποια άλλη στιγμή.


Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 9 Μήνες πριν #105544 από petergi1
Ναι αυτο λεω απλα δεν ειπες ποτε οτι πηγες και τα ειδες απο κοντα αν και αυτο καταλαβα απλα δεν ημουν σιγουρος δεν το ειπα για κακο.Ενοειται οτι ειναι προς τιμην το που μπηκε παλι αυτο ειπα.Μιας και δεν βλεπω να απαντανε και πολλοι δεν ξεκινας εσυ μπας και μου λυθει καμμια απορια απο τις παραπανω?ευχαριστω

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 9 Μήνες πριν #105547 από caftis
Να πω και εγώ την γνώμη μου μιας και έχω βάλει 3 τζάκια απο την kratki και παω για το τέταρτο στον πατερα μου μια mila.Το τρίτο δεν το εχω παρουσιάσει ακομα είναι στου μπατζανακι μου (manosmeg) zuzia bs 16kw. Για το θέμα της κατανάλωσης δεν μπορώ να σου πω τίποτα γιατί δεν εχω περάσει φουλ σεζόν για να ξέρω ακριβώς τι καίει. Ο εναλακτης δεν είναι καμιά πατέντα ειναι απλα από μαύρο χάλυβα που έχει καλύτερη απόδοση θερμότητας με λαμες κολλημένες κατα μήκος και δουλεύει όπως και οι ψύκτρες αλλά ανάποδα με αποτέλεσμα αυτή τη θερμότητα να την κερδίζουμε στην φούσκα. Αν κάτσεις και δεις τις φωτογραφίες που έχουμε βάλει απο τις εγκατάστασης είναι τόσο λεπτομερές που αν δεν καταφέρεις να την βάλεις μόνος σου την εστία σίγουρα θα καταλάβεις αν θα σου κάνει λάθος ο εγκαταστατης στην τελική δειχνε του φωτογραφίες και να του λες τι θες να κάνει. Εγώ επέλεξα φυσική ροή γιατί δεν ήθελα να ακούω τον θόρυβο του μοτερ που να είσαι σίγουρος ότι όσο αθόρυβο και να είναι όταν θα κάθεσαι το βράδυ να χαλαρώσεις θα σου σπάει τα νεύρα.

Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 9 Μήνες πριν #105567 από petergi1
Αρα μιας και ο εναλακτης βγαζει θερμοτητα στην φουσκα πρεπει οπωσδηποτε να ειναι μωνομενος με isol για να μην μυρισει?και με την φυσικη ροη στα 3 μετρα περιπου πανω και 5 μετρα δεξια θα εχω καθολου ροη? Αυτο που εχω καταλαβει επισης ειναι οτι το kratki παιρνει αερα απ εξω για την καυση ενω το invicta δεν εχει υποδοχη για εξωτερικο αερα σωστα?καθε μερα που περναει η μπαρα γερνει προς κρατκι.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 9 Μήνες πριν #105603 από pontios74
ο κος Φιλιπακοπουλος ειναι πολυ ψαγμενος και συνεχεια ερευνά. Κατα τη γνωμη του μιας κι εχει παρακολουθησει παρα πολλα σεμιναρια κι εχει κανει αρκετα ταξιδια παραμενοντας για πολυ καιρο στο εργοστασιο της κρατκι πιστευει πως ποιοτικος ειναι καλύτερο απο τα ινβικτα.Τωρα το ινβικτα ειναι πιο φθηνο μπες στην επισημη σελιδα και συγκρινε.αν διαβασεις και τις 414 σελιδες θα δεις ποσοι εχουν βαλει ινβικτα και ποσοι εχουν ηδη βαλει ελληνικα και διαφορα άλλα τζακια εχουν δωσει τα 4απλασια και δεν εχουν την αντιστοιχη αποδοση.Εγω αγορασα το ινβικτα και μεσα στη φουσκα θα το κανω οπως η κρατκι και αντι για ιζολ θα βαλω απο αλλη εταιρεια πλακες πυριτικου ασβεστιου που θα ειναι 2.5 εκατοστων η κρατκι βαζει 3 και 6 εκατοστα απ οτι ειδα στη σελιδα τους.ΚΙ επειδη θα το αναβω συνεχεια το τζακι μου δεν θα βαλω μοτερ θα το αφησω με φυσικη ροη και θα βαλω εναλακτη καυσαεριων απο μαυρο χαλυβα οπως και χαλυβδινη σωληνα κι εξω απο τη φουσκα κανονικα με inox.
επισης ο διευθυνων συμβουλος της εταιρειας πυριμαχα μαθιος μου ειπε πως το καταληλλοτερο υλικο ειναι ο ακαμπτος κεραμοβαμβακας .(75 ευρω το φυλλο 1Χ2,5 αν θυμαμαι καλα)
Και η NORDIKA ΒΑΖΕΙ ΠΛΑΚΕς ΠΥΡΙΤΙΚΟΥ ΑΣΒΕΣΤΙΟΥ ειναι κατι καινουριο για εμας και σε λιγο καιρο θα το δουλευουν αρκετοι
Και στην τελικη αν ρωτησεις 10 τζακαδες και οι 10 θα σου πουν πως το σπιτι σου δεν θα μπορεσει να ζεσταθει μονο απο το τζακι ετσι ειπαν και σε μενα οι ασχετοι τζακαδες δυστυχως ειναι παρα πολλοι και απο περυσι παρακολουθω το φορουμ και εχω δει και μαθει αρκετα.το πιο βασικο ειναι τα ξυλα που θα καις θα πρεπει να εχουν λιγη υγρασια οτι και να βαλεις αν δεν μπει το σωστο ξυλο θα εχεις μεγαλη καταναλωση .
Διαλεγεις και βαζεις εγω προτιμω να το τοποθετησω μονος μου κι απ οσους τζακαδες κι αν ειδα ο πιο σωστος ειναι ο Κος Φιλιπακοπουλος και στον Φράγκο στο Καπανδριτι πήγα και είναι πανάκριβος κι εχει τζάκια Γαλλικά σαν το ινβικτα και στον Φράγκο στον Βύρωνα πήγα και ηθελε να μου πουλησει πελετοσομπα και σε καταστημα LA NORDIKA πήγα και παλι πελετοσομπα πηγαν να μου πλασσαρουν και στους Αμπελοκηπους στα nordpeis πήγα ωραια καλα αλλα πανακριβα και τα τΖακια DOVRE ΕΊΔΑ κι αυτα κορυφαια αλλα για αλλες τσεπες...σκεψου διαβασε και αποφασισε...συγνωμη αν σε κουρασα αλλα αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 9 Μήνες πριν #105605 από pontios74
Διάβασε κι αυτο το τοπικ <<Θέμα τύχης… ή πώς εξοικονομήθηκαν 2700€ σε τζάκι>> που ο τύπος ύστερα απο εναν ΓΟΛΓΟΘΑ έβαλε ενα LAUDEL ΙΔΙΑ κατηγορια με τα ινβικτα.....

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.076 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ