Εναλλάκτης νερού για καμινάδα της kratki

Περισσότερα
9 Χρόνια 5 Μήνες πριν #140859 από ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
και όμως δεν υπάρχει πρόβλημα στον καθαρισμό του εναλλάκτη με θυρίδα καμινάδας είτε μέσα απο τη φούσκα είτε κάτω απο το τζάκι .το έχω δοκιμάσει είδη με κάτι βουρτσάκια που έχω σε ενα εκθεσιακό που έχω στημένο !!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 5 Μήνες πριν - 9 Χρόνια 5 Μήνες πριν #140860 από Savvas
Σεβαστή η άποψη σας. Θα μου επιτρέψετε όμως να διατηρήσω τις αμφιβολίες μου. Η εμπειρία μου ως κάτοχος υδραυλικού τζακιού (και μάλιστα με μέγάλο και πολύ εύκολο στην πρόσβαση θάλαμο) μου δείχνει άλλα πράγματα σε σχέση με την ευκολία απομάκρυνσης της πίσσας.
Last edit: 9 Χρόνια 5 Μήνες πριν by Savvas.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 5 Μήνες πριν #140862 από ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Κύριε Σάββα φυσικά και σεβαστή η άποψή σας και η γνώμη σας !!άλλωστε εγώ είμαι αυτός που λέει στον legend ότι καλύτερα να βάλει τζάκι καλοριφέρ απο τον εναλλάκτη !!
όσο αφορά τον εναλλάκτη όμως και τα τζάκια γενικά παίζει πολύ μεγάλο ρόλο ο σχεδιασμός του τζακιού και το πόσο νερό έχουν !προσωπικά καίω 2 τζάκια καλοριφέρ της κρατκι εδώ και 4 χρόνια
αυτό στο πατρικό μου
www.kratki.gr/index.php?option=com_virtu...ory_id=59&Itemid=159
και αυτό στο σπίτι μου
www.kratki.gr/index.php?option=com_virtu...ory_id=60&Itemid=159

κάθε 1 μήνα ρίχνω 2 φακελάκια πίσσας με 75 βαθμούς στο νερό και μέχρι σήμερα που μιλάμε ο καθαρισμός γίνεται με πλαστική βούρτσα και στα τοιχώματα και στα τούμπα .δεν είναι πυρηνικοί επιστήμονες στην κράτκι απλά με λιγότερο νερό στα τοιχώματα και με την τριόδη όπως αναφέρατε δεν έχουμε πίσσες .κάτι αντίστοιχο λοιπόν γίνεται στον εναλλάκτη με 17 λίτρα νερό και τρίοδη θα έχει φλούδες που με μια πλαστική βούρτσα θα καθαρίζουν εύκολα

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 5 Μήνες πριν #140871 από Savvas
Για να κλείσω την τοποθέτηση μου σε αυτό το θέμα.
Εξακολουθώ να μη μπορώ να το δω έτσι. Στα τζάκια που ο θάλαμος καύσης έχει πολύ υψηλή θερμοκρασία και παρόλαυτα ήδη γίνεται απόθεση πίσσας. Δηλαδή σε ένα αερόθερμο ενεργειακό τζάκι (άρα μιλάμε ήδη για ~70-75% αποθερμασμένα καυσαέρια) που τοποθετείται εναλλάκτης νερού καμινάδας δεν θα έχουμε δημιουργία πίσσας? Κατα τη γνώμη μου τα 17lt δεν είναι και λίγα για να θερμανθούν απο τα ύδη κρύα καπναέρια. Μια χαρά χτίζεται η πίσσα.
Θα επιμείνω ότι ο καθαρισμός ότι είναι πολύ δύσκολος σε αυτά τα σημεία.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.070 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ