Camino design pelletech visio 24

Περισσότερα
4 Χρόνια 2 Μήνες πριν #169751 από Cotzak
Camino design pelletech visio 24 δημιουργήθηκε από Cotzak
Γνωρίζει κανείς για την συγκεκριμένη σομπα; Την έχει λειτουργήσει; Ενδιαφέρομαι για να την τοποθετήσω το καλοκαίρι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
4 Χρόνια 2 Μήνες πριν #169754 από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ
Απαντήθηκε από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ στο θέμα Camino design pelletech visio 24
ΒΑΣΙΚΟ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΟΥ (ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΤΙ ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΘΕΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΛΕΒΗΤΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ!!!!!!) ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΣΤΙΡΗΞΗ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ .ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΑΙΤΗΣΗ (ΔΙΟΤΙ ΔΙΝΕΙΣ ΤΑ ΕΥΡΩ ΣΟΥ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΟΜΠΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΗ 2500+ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΣΥΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΩΛΗΝΕΣ ΒΑΝΕΣ κ.α) ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΜΑΝΙΟΥΑΛ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΕΝΟΥ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ(ΑΝ ΚΑΙ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΙΝΑ)ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ(ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΣΑΙ ΣΤΑ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΣΤΑ YOUTUBE!!!!!!!!!)ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΚΟΛΕΚΤΕΡ ΚΑΙ Ο Χ Ι ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΟΥΜΕ !!!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΥΣΗ ΜΕ ΠΕΛΛΕΤ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΟΥΒΑΛΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΒΛΑΒΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ(ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΙΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ).ΑΥΤΑ ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
4 Χρόνια 2 Μήνες πριν #169755 από Cotzak
Απαντήθηκε από Cotzak στο θέμα Camino design pelletech visio 24
Καλημέρα Κώστα και ευχαριστώ για την απάντηση σου. Όλα αυτά που λες έχουν γινει, τα πιο πολλά τουλάχιστον. Το θέμα μου είναι αν κάποιος την έχει δουλέψει την συγκεκριμένη και αν είναι ευχαριστημένος. Τι προβλήματα του έχει βγάλει κι αν έχει βγάλει και τι καταναλώνει και πως ( πόσα σώματα, μποιλερ κτλ) και πάλι καλημέρα.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.062 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ