προβλημα με καποια πελλετ

Περισσότερα
6 Χρόνια 4 Μήνες πριν #161481 από sokstratos
Προσφατα αγορασα μια Ελληνικη σομπα πελλετ απο Θεσσαλονικη και πηρα δοκιμαστικα 5 τσουβαλια σβαι τα οποια τα εκαψα και αποφασισα να παρω μια παλετα .μετα απο 20 τσαουβαλια αρχισαν τα προβληματα με τον κοχλια κολησε αρκετεσ φορες
με αποτελεσμα να σπασουν τα γραναζια του μοτερ.το εβγαλα και πηρα αλλο μεσα στην εγγυηση.προφανως υπαρχει καπιοι προβλημα με το συστημα τροφοδοσιας.τωρα καιω το κασταμονου λιφε πελλετ και δεν εχω προβληματα μονο που αυτο εχει πολυ σκονη και χρειαζετε καθε τοσο να αδιασει το σιλο και να καθαρισεις με την σκουπα.η σομπα ειναι πολη καλη εχει καλη αποδοση σε σπιτι με ξυλινα κουφωματα και χωρις μονοση μονοκατοικια σε χωριο.εχει ελληνικο κοντρολερ.επισης δεν εχει αισθητηρα καυσαεριων.στο σβησιμο οταν κανει καθαρισμο μυριζει μεσα στο σπιτι.εχω καποδοχο 4 μετρα καθετο και 60 εκατοστα οριζοντιο απο τη σομπα προσ τα εξω.το ταφ το εχω εξω.το ποτηρι καυσης εχει τρυπες και στα πλαγια με αποτελεσμα να φυσαει τη φλογα προς τη αντιθετη πλευρα ποαυ εινα ο μοτερ αερα.μπορω να βαλω κανενα μοτερ κοχλια πιο δυνατο να μη κολαει.φοραει πανω ενα τις κεντα αλλα δε ξερω ποσα rpm.αν παρω μοτερ με περισοτερα ρπμ τι διαφορα θα εχω?

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
6 Χρόνια 4 Μήνες πριν - 6 Χρόνια 4 Μήνες πριν #161484 από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ
Απαντήθηκε από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ στο θέμα προβλημα με καποια πελλετ
Φιλε καταρχην δεν πιστευω οτι καιει μονο ενα τυπο πελλετ!!!!!!!!ειναι σαν το αμαξι να μην παει σε χωματοδρομο!!!!!!!!!!Πως η σομπα που γραφεις λες πως ειναι καλη και μετα λες οτι χρειαζετε καθε τοσο να αδειασει το σιλο και να καθαρισεις με την σκουπα επισης δεν εχει αισθητηρα καυσαεριων στο σβησιμο οταν κανει καθαρισμο μυριζει μεσα στο σπιτι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΕΧΑΣΑ!!!!!!!!!!!! την εταιρια που σου εδωσε και αλλαξες το μοτερ τους το ειπες οτι με το σβαι εγινε αυτο και τι σου απαντησαν ?μηπως ο κοχλιας που ειναι μεσα στο σωληνα 1ο βρισκει καπου 2ο καποιο θεμα με τα κουζινετα 3ο αστοχια υλικου στο μοτερ(λιγο δυσκολο αλλα οχι απιθανο το αντικαταστησες)?ΔΕΝ θα βαλεις αλλο μοτερ μεγαλυτερο σε rpm μονο οτι φοραει.
Last edit: 6 Χρόνια 4 Μήνες πριν by ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
6 Χρόνια 4 Μήνες πριν #161485 από georgegk
Απαντήθηκε από georgegk στο θέμα προβλημα με καποια πελλετ
παιδια σημερα που φορτωσα πελλετ (a1, alfa wood),
συναντησα 2-3 παιδια και μιλησαμε για τα πελλετ.

Μου ειπαν πως το σβαι λογω της σκληροτητας του, δημιουργησε σε πολλους προβληματα στον κοχλια!!!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
6 Χρόνια 4 Μήνες πριν #161491 από john88s
Απαντήθηκε από john88s στο θέμα προβλημα με καποια πελλετ
Κατά την υποκειμενική μου άποψη το σβάι περιέχει κάποιο πρόσθετο που το κάνει "σκληρό" . Επίσης είναι μακρύ.

Οπότε σε μικρές σόμπες με μικρό κοχλία φρακάρει σε όρθια στάση το πέλλετ και στην συνέχεια ο κοχλίας δεν μπορεί να γυρίσει με αποτέλεσμα να κολλάει και να τρώει τα γρανάζια του μοτέρ του κοχλία.

Για σόμπες, μικρές πάρτε λεπτοκομμένο πέλλετ. Όχι το μακρύ της σβάι.

Άποψη μου, δεν βρίζω, να περάσει...

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
6 Χρόνια 4 Μήνες πριν #161520 από giokaspart
Απαντήθηκε από giokaspart στο θέμα προβλημα με καποια πελλετ
Μια μεγάλη παρτίδα του σβάι που βγήκε πριν δυο χρόνια, τους είχε βγει πιο σκληρή και διατέθηκε εξ ολοκλήρου στη Ελλάδα απ΄ότι μου είπε ένας γνωστός μου έμπορος εδώ. Όσοι αγόρασαν από αυτό (όπως και εγώ) το έχουν διαπιστώσει από το ζόρισμα που κάνει στον κοχλία και την μειωμένη ποσότητα που έριχνε σε σχέση με την κανονική σε συγκεκριμένη ρύθμιση. Το πρόβλημα πέρυσι το αντιμετώπισα με ανέβασμα της δόσης στον κοχλία και ανέβασμα του αέρα ισχύος και φέτος με αλλαγή μάρκας και επιστροφή στις κανονικές ρυθμίσεις.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
6 Χρόνια 4 Μήνες πριν #161523 από PAPADAKIS
Απαντήθηκε από PAPADAKIS στο θέμα προβλημα με καποια πελλετ

giokaspart έγραψε: Μια μεγάλη παρτίδα του σβάι που βγήκε πριν δυο χρόνια, τους είχε βγει πιο σκληρή και διατέθηκε εξ ολοκλήρου στη Ελλάδα απ΄ότι μου είπε ένας γνωστός μου έμπορος εδώ. Όσοι αγόρασαν από αυτό (όπως και εγώ) το έχουν διαπιστώσει από το ζόρισμα που κάνει στον κοχλία και την μειωμένη ποσότητα που έριχνε σε σχέση με την κανονική σε συγκεκριμένη ρύθμιση. Το πρόβλημα πέρυσι το αντιμετώπισα με ανέβασμα της δόσης στον κοχλία και ανέβασμα του αέρα ισχύος και φέτος με αλλαγή μάρκας και επιστροφή στις κανονικές ρυθμίσεις.


Τέλειωσα προχθές 40 τσουβσλάκια golden nuggets από Leroy (περσινή προσφορά κράχτης 240 € η παλέτα) και συνέχισα με περσινό Σβάι. Σήμερα μου έκανε το πρώτο μπλοκάρισμα (σπηλαίωση) με τον κοχλία άδειο από πέλετ. Στην επανεκίνηση άκουγα τον κοχλία να ζορίζεται ενώ με το golden δεν άκουγα τίποτα. Οψομεν...

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.064 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ