Kalor King 15 Intro

Περισσότερα
6 Χρόνια 4 Μήνες πριν #161360 από djjimmy1
Απαντήθηκε από djjimmy1 στο θέμα Kalor King 15 Intro
Φιλε μου καλησπέρα σήμερα είδα το μήνυμα σου και μου είπε και ο φίλος Κώστας Πήχας ότι μου έγραψες. Και εγώ ευχαριστημένος είμαι απο την σόμπα καίει καλά αποδίδει καλά ΑΛΛΑ, και εγώ δεν έχω τεχνικό να μου δείξει 2-3 πράγματα και ψάχνομαι μέσα από τα forum και ροτόντας να μάθω κάτι μιας και είμαι άσχετος με τις σόμπες. Το δικό μου το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να ενεργοποιήσω την αυτόματη λειτουργία και την δουλεύω χειροκίνητα. Οταν πήρα τον πωλητή μου έδωσε ένα τηλ. κάποιου Κ. Νίκου απο θεσ/νίκη (τεχνικός της kalor) τον πήρα και μου τα μάσαγε να δεν μπορώ να σου πω από το τηλ. πρέπει να έρθω εκεί και τέτοια, τον περιμένω 3 εβδομάδες και τπτ. Αν ξέρεις κάτι και μπορείς να βοηθήσεις ευχαριστώ εκ των προτέρων, στείλε και ένα τηλ. αν θες να σε πάρω.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
6 Χρόνια 4 Μήνες πριν #161361 από Tito
Απαντήθηκε από Tito στο θέμα Kalor King 15 Intro

djjimmy1 έγραψε: Φιλε μου καλησπέρα σήμερα είδα το μήνυμα σου και μου είπε και ο φίλος Κώστας Πήχας ότι μου έγραψες. Και εγώ ευχαριστημένος είμαι απο την σόμπα καίει καλά αποδίδει καλά ΑΛΛΑ, και εγώ δεν έχω τεχνικό να μου δείξει 2-3 πράγματα και ψάχνομαι μέσα από τα forum και ροτόντας να μάθω κάτι μιας και είμαι άσχετος με τις σόμπες. Το δικό μου το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να ενεργοποιήσω την αυτόματη λειτουργία και την δουλεύω χειροκίνητα. Οταν πήρα τον πωλητή μου έδωσε ένα τηλ. κάποιου Κ. Νίκου απο θεσ/νίκη (τεχνικός της kalor) τον πήρα και μου τα μάσαγε να δεν μπορώ να σου πω από το τηλ. πρέπει να έρθω εκεί και τέτοια, τον περιμένω 3 εβδομάδες και τπτ. Αν ξέρεις κάτι και μπορείς να βοηθήσεις ευχαριστώ εκ των προτέρων, στείλε και ένα τηλ. αν θες να σε πάρω.

φιλε για το eco stop δεν ισχυει να ξερεις δεν υπαρχει τετοιo και αυτο φανταζομαι ουι το ειδες στις οδηγιες του μανιουαλ οτι υπαρχει σωστα;; Αυτο που εχω εγω ειναι μονο οταν δηλωνω πχ τι θερμοκρασια νερου θελω να πιασω πχ 70 τοτε μονο ενα πιασω τους 68 και πανω που εμφανιζει στην πανω οθονη αναγραφει mod και στην κατω γραφει H2o οτι εχω πιασει τι θερμοκρασια δηλ. Το eco αδερφουλη μου το δει μονο στις οδηγιες !! Οταν ηρθε ο τεχνικος τον ρωτησα για αυτο το περιεργο και μου ειπε πως το εκο ηταν το H20 δεν το πιστεω ομως με τιποτα γιαυτο σας λεω τεχνικοι πωλητες ασχετοι και οδηγιες μανιουαλ ξεφτιλλα

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
5 Χρόνια 11 Μήνες πριν #163657 από djjimmy1
Απαντήθηκε από djjimmy1 στο θέμα Kalor King 15 Intro
Φίλοι των πέλλετ καλημέρα μετά από καιρό βρήκα άκρη με το ecco stop στην σόμπα μου, και είπα να το μοιραστώ μαζί σας. στην συγκεκριμένη σόμπα που έχω εγώ "kalor kink 15" (υδραυλική) για να μπορεί να λειτουργεί το eco stop πρέπει να μπει εξωτερικός θερμοστάτης (όπως αυτός των καλοριφέρ, συνδέεται στην σόμπα με ένα καλώδιο 2χ1 πάνω στην πλακέτα. η τοποθέτηση του καλωδίου είναι πάρα πολύ εύκολη, αφού βγάλετε το αριστερό πλαϊνό τις σόμπας στην πίσω πλευρά θα δείτε την πλακέτα, πάνω στην πλακέτα έχει ένα καλώδιο μικρό που γεφυρώνει δυο σημεία μεταξύ τους, βγάζετε την γέφυρα και βιδώνετε το καλώδιο που θα πάει στον θερμοστάτη και απο την άλλη άκρη το συνδέεται πάνω στον θερμοστάτη. Η σόμπα ανάβει κανονικά και όταν πιάσει θερμοκρασία που ζητάμε στον χώρο και κλείσει το ρελέ του θερμοστάτη η σόμπα πέφτει στο ένα για είκοσι λεπτά και αν μέχρι τότε δεν πέσει η θερμοκρασία δωματίου σβήνει και γράφει στην οθόνη της ecco mode. όταν πέσει η θερμοκρασία δωματίου και ανοίξει το ρελέ του θερμοστάτη θα πάρει πάλι μπροστά η σόμπα. πιστεύω να βοήθησα και εγώ με την σειρά μου γιατί ένα χειμώνα γ@μήθηκ@ να βρω πως δουλεύει το ecco stop από μαστόρια εδώ στην περιοχή μου ΟΛΟΙ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ :lol:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
5 Χρόνια 1 Μήνας πριν #167345 από unreal_steve
Απαντήθηκε από unreal_steve στο θέμα Kalor King 15 Intro
Παιδιά μόλις απέκτησα και εγώ αυτή τη σόμπα....αλλά δυστυχώς δεν έχει manual ούτε στα ελληνικά ούτε στα αγγλικά μόνο ιταλικά..μήπως υπαρχει κάποιος που να το έχει μεταφρασμένο? Γιατί από εκεί που την αγόρασα μου έστειλαν με mail κάτι βλακείες.. manual από άλλες σόμπες.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
5 Χρόνια 1 Μήνας πριν - 5 Χρόνια 1 Μήνας πριν #167346 από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ
Απαντήθηκε από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ στο θέμα Kalor King 15 Intro
ΤΑ καλά σου τα ευρώ τα έδωσες όμως!!!!ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΖΟΧΕΣ Η ΕΧΕΤΕ ΛΕΦΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΤΑΙ.στειλε και στην εταιρία τις επεξηγήσεις για να τις έχουν!!!!!ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΟΛΟΙ
Συνημμένα:
Last edit: 5 Χρόνια 1 Μήνας πριν by ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
5 Χρόνια 1 Μήνας πριν - 5 Χρόνια 1 Μήνας πριν #167350 από unreal_steve
Απαντήθηκε από unreal_steve στο θέμα Kalor King 15 Intro
Σ'ευχαριστω! Νομίζω όμως ότι το αρχείο που ανέβασες είναι από σόμπα αέρα..δεν έχει τις ρυθμίσεις για το νερο. Η αλήθεια είναι ότι τους το είπα ότι είναι απαράδεκτοι στο μαγαζί....αλλά καμιά φορά αυτά παθαίνεις άμα ψωνίζεις από το internet και ο άλλος είναι ψεύτης. Γιατί φυσικά και είχα συνεννοηθεί να μου στείλουν τα manual αλλά μόλις αγόρασα τη σόμπα μετά μου εστειλαν κάτι manual απο άλλες σόμπες... ευτυχώς που η kalor με μια επικοινωνία μέσω fb μου έστειλαν το manual στα αγγλικά μέσα σε 10 λεπτά... πραγματικά άψογοι.
Last edit: 5 Χρόνια 1 Μήνας πριν by unreal_steve.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.082 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ