Πρόβλημα με αερόθερμη σόμπα Erato Pony PS-9

Περισσότερα
12 Χρόνια 4 Μήνες πριν - 12 Χρόνια 3 Μήνες πριν #652 από eliasakritas
ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΙΑ ΣΟΜΠΑ ΠΕΛΛΕΤ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΗΝ ERATO PONY PS-9 ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΟΜΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΣΤΑΧΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΣΑΝ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΦΤΕΕΙ ΙΣΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΦΥΣΙΓΜΑ ΣΤΗΝ ΦΛΟΓΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΟΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΕΛΛΕΤ ΕΧΩ ΤΗΣ ALFA WOOD ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΑ EMAIL ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΟΜΠΑ ΟΙ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ???
Last edit: 12 Χρόνια 3 Μήνες πριν by jnet.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 4 Μήνες πριν #653 από KERBEROS

eliasakritas έγραψε: ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΙΑ ΣΟΜΠΑ ΠΕΛΛΕΤ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΗΝ ERATO PONY PS-9 ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΟΜΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΣΤΑΧΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΣΑΝ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΦΤΕΕΙ ΙΣΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΦΥΣΙΓΜΑ ΣΤΗΝ ΦΛΟΓΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΟΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΕΛΛΕΤ ΕΧΩ ΤΗΣ ALFA WOOD ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΑ EMAIL ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΟΜΠΑ ΟΙ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ???

Την ίδια κρυστάλλωση (με το ίδιο πέλλετ) έχω κι εγώ στον λέβητά μου. Το γράφω στο αντίστοιχο topic. Μέχρι να μου φέρουν το νέο πρόγραμμα, καθαρίζω πιο συχνά το σημείο της κρυστάλλωσης. Δεν ξέρω από σόμπες, οπότε δεν ξέρω αν γίνεται αυτό που σου λέω.

Προδότης δεν είναι μόνον αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς,αλλά είναι και εκείνος που, ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώσει του δεν...

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.082 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ