Πρόβλημα χωρίς κωδικό βλάβης σε Werstahl Zs8

Περισσότερα
3 Χρόνια 6 Μήνες πριν - 3 Χρόνια 6 Μήνες πριν #170770 από xaeron
Καλησπέρα,
Έχω μια σόμπα Pellet αερόθερμη της werstahl την ZS8 και θα ήθελα την βοήθεια σας.

Η σόμπα ενώ είναι αναμμένη για κάποιο λόγο μετά από ώρα (μπορεί μετά από 2ωρο μπορεί και μετά από 6ωρο) δεν υπάρχει σταθερός χρόνος αρχίζει και σφυρίζει το alarm και η οθόνη αναβοσβήνει χωρίς να εμφανίζει κάποιο κωδικό βλάβης αλλά αναβοσβηνουν όλα τα λαμπάκια πολύ γρήγορα.

Εκείνη την ώρα τα πλήκτρα της οθόνης δεν ανταποκρίνονται σε καμία λειτουργία και ο μόνος τρόπος να την κλείσω είναι από τον διακόπτη τροφοδοσίας ρεύματος.
Αυτό έχει συμβεί κι όταν είναι αναμμένη αλλά κι όταν είναι στο off (μια φορά) . Μετά από κάνα λεπτό, αν την ανοίξω και μπει σε διαδικασία hold μετά παίρνει μπρος κανονικά και πάλι.

Η εταιρεία μου είπε να ελέγξω το καλώδιο της οθόνης αν έχει λιώσει σε όλο το μήκος. Το έλεγξα, καλό φαίνεται και σωστά κουμπωμένο. Που αλλού πάει το μυαλό σας;

Να σημειώσω ότι έχει λειτουργήσει πέρυσι για 2 μήνες και φέτος τώρα δύο βδομάδες. Επίσης, κανονικά συνδέεται σε φ50 καμινάδα με 50εκ πλάτος και ύψος σχεδόν 2μετρα. Η εισαγωγή παίρνει αέρα εντός του χώρου με σωλήνα 50εκ αν και σκέφτομαι να την βγάλω έξω για πιο σωστή εγκατάσταση. Επίσης, το pellet που καίω είναι το swcheingrofer. Την καθαρίζω καθημερινά.

Τέλος, καθόλου εμπειρία με σόμπα Pellet γενικότερα. :unsure:

Υ.Γ. Εχθές και σήμερα δεν μου εμφάνισε το πρόβλημα.
Last edit: 3 Χρόνια 6 Μήνες πριν by xaeron.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
3 Χρόνια 6 Μήνες πριν #170771 από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ
Διαβασε στα χαρακτηριστηκα τις εγγυησης εδω ΛΕΕΙ "Ως διαβεβαίωση ότι αγοράζετε προιόν αρίστης ποιότητας, προσφέρουμε εγγύηση 5 ετών στο σώμα τους και 2 ετών στα ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά μέρη¨". λεει 5 χρονια μηχανικα μερη και 2 χρονια ηλεκτρικα.ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΙΔΕΥΕΣΑΙ ΕΧΕΙΣ ΕΓΓΥΗΣΗ!!!ΦΩΝΑΞΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ!!!www.multiclima.gr/zeus-zs8

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.048 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ