Επιλογη φιλτρου νερου για αεροθερμη πελλετ

Περισσότερα
5 Χρόνια 5 Μήνες πριν #164354 από kosi

AlexTsi έγραψε:

kosi έγραψε:

PavlosB έγραψε: Του Μοσχαλη κοστίζει 280 ευρώ κομπλέ με το κιτ καμιναδας το άλλο 150 χωρίς μπουρια είτε αυτό της φώτο είτε το απλό που είναι φθηνότερο και βάλω βανες και φλοτερ. Επομένως η διαφορά δεν είναι τεράστια, δεδομένο ότι θέλω σχεδόν μηδενική καπνα. .
Σε ευχαριστώ kosi για τις πληροφορίες. Τρεις ερωτήσεις ακόμη :
Σχετικά με τον θόρυβο της αντλιας πως πάει του Μοσχαλη; (μένω σε πολυκατοικια).
Και από θέμα αντοχής της αντλιας;
Όπως επίσης με τα πολλά κρύα τι κάνεις με το νερό στο δοχείο; μπαίνει κάποιο αντιπαγωτικο;
Μια φώτο της σύνδεσης σου θα βοηθούσε

Από θόρυβο στα δυο μετρα δεν το ακουσ,απο αξιοπιστία φέτος νόμιζα ότι χάλασε η αντλία η το τροφοδοτικό τελικά είχε θέμα η ένωση από το τροφοδοτικό στην αντλία,την σβήνω κατά τις δώδεκα με μια το βραδάκι στα πολύ κρύα μου πάγωνε το φίλτρο από επάνω μια λεπτή φλούδα θα έλεγα θυμάμαι ότι κάποιος έβαζε αντιπαγοτικο αλλα δεν προλαβαίνει να παγώσει όλο το φίλτρο του λαειστον όχι στο κιλκίς που είχε καλά κρύα πέρσι..Φωτογραφίες μετά από τόσα χρονια στο forum ακόμα δεν έχω βαλι θα προσπαθήσω το βραδακι.

Καλημέρα Κοσμά, μένω και γω στο Κιλκίς, το φίλτρο νερού το πήρες από κάποιον πωλητή εδώ ή έκανες παραγγελία από την εταίρα Μοσχαλη;
Έχω μια σόμπα pellet Burnit 10kw και ο κλασικός πρώτος "πατέντα" τρόπος φίλτρου νερού με τον τενεκέ τυριού. Το μπαλκόνι έχει Νάυλον μουσαμάδες για τον χειμώνα οπότε καταλαβαίνεις τι γίνεται εκεί μέσα. Είδα κάποια βίντεο με το συγκεκριμένο φίλτρο νερού που ανέβασες και φώτο. Πολύ καλό. Αλλιώς σκέφτηκα να τραβήξω μπουριά περίπου 6 μετρά πλαγίως. (1m κάθετα, μετά λοξή γωνία για κλήση με συστολή από Φ80 σε Φ100 και μετά από εκεί και πέρα 6 μέτρα να βγει πλάγια από το μπαλκόνι και το Νάυλον έξω.

..Από τον μοσχαλι το πήρα,παλιότερα με μικρή σόμπα πάλι από μοσχαλι είχα και εγώ φίλτρο από τενεκέ και δούλευε αρκετά καλά,μετά άλλαξα σε σόμπα νερού 21kβ και αναγκαστικά πήρα το φίλτρο,μέχρι 10 kβ σόμπα νομίζω ότι είσαι κομπλέ,μην νομίζεις ότι με το μεγάλο φίλτρο δεν θα ψιλομαβριζι ο τείχος και στις δυο περίπτωσις πρέπει να είναι το τελικο μπουρυ μισό mετρo από ντιχους μακρύα κε να μιν εχις κοντρα αερα καπνα θα εξής παρα πολύ λίγο αλλα μυρωδιά θα εξής αρκετά έτσι όπως εξής το μπαλκόνι σου.εγώ στην θέση σου θα κοιτούσα να κοπή ένα μικρό σημείο η σελατινι σου να βγάλεις από εκεί το μπουρί έξω αν δεν ενοχλεί την γειτονιά.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
5 Χρόνια 4 Μήνες πριν #164410 από AlexTsi
Δεν γίνεται να το βγάλω από μπροστα με τρύπα στο Νάυλον διότι με χτυπάει ο Βοριάς. Από τα πλάγια αν βγει που κάνει πέρασμα ο αέρας (βοριάς) θα τον τραβάει κιόλας τον καπνό πιστεύω. Απλά θέλει 6-7 μέτρα σωλήνα. θα βοηθήσει και αν ανοίξω τη διάμετρο;

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.058 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ