Φωτια στο μπουρι πριν το ταφ

Περισσότερα
7 Χρόνια 3 Μήνες πριν - 7 Χρόνια 3 Μήνες πριν #157002 από dimitris11
Απαντήθηκε από dimitris11 στο θέμα Re:Φωτια στο μπουρι πριν το ταφ
Επειδή εχει παρει και εμενα πολλες φορες φωτια ,υπαρχει παρομοιο θεμα, αυτό που θα σου προτεινα είναι να αλλαξεις τα μπουρια και να βαλεις σφηκτηρες.Για ασφαλεια, φωτια θα ξαναπαρει.
Πριν:

Μετα:




Ότι και να δοκιμασα την φωτια δεν την απεφυγα. Εχει παρει και μετα από προσφατο γενικο καθαρισμα (βεντυλατερ, μπουρια ,σομπα).Δεν ξερω τι φταιει. Συνηθως τις περισοτερες φορες πηρε κατά το σβησιμο, αλλα ετυχε να παρει και στην εναρξη και κατά τη διαρκεια της λειτουργιας της. Τωρα δεν κανω τίποτα, συνηθως η φωτια σβηνει μονη της, αν δεν σβήσει τη βγάζω από τη μπριζα. Αν βαλεις σφηκτηρες στα μπουριά θα την περιορισεις. Εχει παρει και στα δυο μετρα αποσταση από το ταυ.
Το μπουρι που μπαινει στη σομπα θελει και εκει σφηκτηρα. Επειδη εκει μπαινει το θυλικο και υπαρχει κενο(στη δικια μου ravelli) εκοψα από σωληνα το αρσενικο στομιο το εβαλα πρωτα αυτό και μετα εβαλα το θυλικο και έσφιξε καλα.
Τέσσερα χρονια χωρις καθαρισμα και δουλευει η σομπα;
Συνημμένα:
Last edit: 7 Χρόνια 3 Μήνες πριν by dimitris11.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": orestisg4

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
7 Χρόνια 3 Μήνες πριν - 7 Χρόνια 3 Μήνες πριν #157008 από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΣ ΄΄΄΄Ότι και να δοκιμασα την φωτια δεν την απεφυγα. Εχει παρει και μετα από προσφατο γενικο καθαρισμα (βεντυλατερ, μπουρια ,σομπα).Δεν ξερω τι φταιει. Συνηθως τις περισοτερες φορες πηρε κατά το σβησιμο, αλλα ετυχε να παρει και στην εναρξη και κατά τη διαρκεια της λειτουργιας της. Τωρα δεν κανω τίποτα, συνηθως η φωτια σβηνει μονη της, αν δεν σβήσει τη βγάζω από τη μπριζα. ΄΄΄΄ :woohoo: :woohoo: :woohoo: :evil: :evil: :evil: :evil: Δηλαδη ρε ΔΗΜΗΤΡΗ για να καταλαβω αν δεν ειναι καποιος εκει να βγαλει το φις απο τη μπριζα πηρε φωτια και ισως και το σπιτι?ΕΛΕΟΣ ειστε ολοι η οικογενεια μες στο ανχος αν θα παρετε φωτια?λες 4 χρονια χωρις καθαρισμα?στη θεση σου θα εβγαζα αυτη τη βομπα απο το σπιτι μου για να σωσω οικογενεια και σπιτι!!!!!!!!
Last edit: 7 Χρόνια 3 Μήνες πριν by ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
7 Χρόνια 3 Μήνες πριν - 7 Χρόνια 3 Μήνες πριν #157019 από orestisg4
Απαντήθηκε από orestisg4 στο θέμα Re:Φωτια στο μπουρι πριν το ταφ
ναι μεσα στο σπιτι ειναι το ταφ.δε βολευε να μπει εξω γιατι η σομπα ειναι τοποθετημενη σε γωνια
Last edit: 7 Χρόνια 3 Μήνες πριν by orestisg4.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
7 Χρόνια 3 Μήνες πριν #157022 από orestisg4
Απαντήθηκε από orestisg4 στο θέμα Φωτια στο μπουρι πριν το ταφ
λοιπον εκατσα σημερα και εβγαλα τον αισθητηρα καυσαεριων αλλα δεν ειχε πολυ βρωμια.ειχε λιγη μαυριλα.τον ετριψα ελαφρα με συρματοβουρτσα και τον καθαρισα με οινοπνευμα.(εσεις με τι τον καθαριζετε?)τον ζεστανα με αναπτηρα οπως ειπε πιο πανω ενας φιλος και ανεβασε 60 βαθμους και κατευθειαν λειτουργησαν και τα δυο βεντυλατερ(χωρου,εξατμισης) με σβηστη σομπα.νομιζω πως ειναι σωστο αυτο,ετσι δεν ειναι?.μετα τον εβαλα στη θεση του αναψα την σομπα και ενω δουλευε κανα 20λεπτο ο αισθητηρας εδειχνε θερμοκρασια καυσαεριων 46 βαθμους με αποτελεσμα παλι να μην παρει μπροστα το βεντυλατερ χωρου.με κρυα σομπα παλι δειχνει 40 βαθμους ο αισθητηρας.μπορει να μου πει καποιος ποσο δειχνει ο δικος του με σβηστει κρυα σομπα.
επισης αποφασισα να κανω τον καθαρισμο στα βεντυλατερ και στα μπουρια -σομπα μονος μου γιατι ο τεχνικος που δηθεν μου εκανε τον ετησιο καθαρισμο δεν εκανε τιποτα απο αυτα.μπορει καποιος να μου πει πως καθαριζουμε τα βεντυλατερ?το λεινουμε τελιως ολο?

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
7 Χρόνια 3 Μήνες πριν #157025 από Pasxalis
Απαντήθηκε από Pasxalis στο θέμα Φωτια στο μπουρι πριν το ταφ
Φιλε απο εχθες που διαβασα το θεμα και γτ εχω σομπα kalor και φετος την πηρα ακουω για φωτιες και την δουλευω και οταν δεν ειμαι σπιτι εχω παθει σοκ και δεν κοιμαμαι ασχολουμε με την σομπα καθε μερα και ακουω για φωτιες τωρα.τι κανουμε τις πεταμε απο τα σπιτια μας;

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
7 Χρόνια 3 Μήνες πριν #157032 από nikolas
Απαντήθηκε από nikolas στο θέμα Φωτια στο μπουρι πριν το ταφ

Pasxalis έγραψε: Φιλε απο εχθες που διαβασα το θεμα και γτ εχω σομπα kalor και φετος την πηρα ακουω για φωτιες και την δουλευω και οταν δεν ειμαι σπιτι εχω παθει σοκ και δεν κοιμαμαι ασχολουμε με την σομπα καθε μερα και ακουω για φωτιες τωρα.τι κανουμε τις πεταμε απο τα σπιτια μας;


Σόμπα είναι για φωτιές ακούμε. Αυτά συμβαίνουν άμα δεν την καθαρίζεις σωστά ( και ούτε να πάρεις συρματοβουρτσα και να τρίβεις τον αισθητήρα )να μην πειράζεις της ρυθμίσεις χωρίς να γνωρίζεις. Όλοι για τα κρυφά μενού μιλάνε λες και υπάρχουν μυστικά. Έχω σόμπα αεροθερμη 6 χρόνος και δεν έχω τέτοια προβλήματα την καθαρίζω σωστά όλη την διαδρομή των καυσαερίων και δεν κρατά κάρβουνο και χωρίς να έχω σκαλίσει ποτέ τα κρυφά μενού και καίω όλα τα πελλετ. η σόμπες είναι τόσο απλές και της έχουμε αναγάγει σε επιστημη. Καλό ειναι όμως να την δουλεύεις όταν είσαι σπίτι

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.079 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ